Szerző |
Üzenet |
bagett
vas-tag
|
F1! ez a file kellene nekem sürgősen,mert elszállt a telepítőcédém:
VodafoneConnectNowInstallerWdocs.exe
tud esetleg valaki valamit?
léci
|
szomb. dec. 01, 2007 14:32 |
|
|
sayuri
vas-tag
Csatlakozott: csüt. máj. 17, 2007 4:27 Hozzászólások: 9 Tartózkodási hely: behind the wheel
|
No akkor tisztázzuk.
Van a mobilinternet 3 és mobilinternet 10-es csomag. Csak előfizetéssel megy, mivel ezek tarifák és nem szolgáltatások (mint pl a mobil adat 50 az szolgáltatás, az adatkártya az meg tarifacsomag) ezekről csak a net megy meg max sms, hívásra nem használható.
Ha 2007.09.30-ig kötöd meg az új előfizetést nincs csatlakozási díj ami 20.000 lenne.
Ha 2007.06.30-ig kötöd meg a szerződést akkor az aktiválástól számított 6 hónapig csak a csomag havidíjának felét kell fizetni.
(Ami azért elég jó: MA 500=6990/hó ez fél giga, míg a MI3=6900/hó DE fél évig csak 3450/hó és ez 3 giga...)
Nem muszáj hűségnyilatkozatot tenni, de akkor csak SIM kártyát kapsz. Ha aláírod a két évet (csak ennyit lehet) akkor ingyen kapsz PCMCIA kártyát vagy modemet, ezek általában már UMTS és HSDPA képesek, de csak akkor muzsikál a megfelelő sebességgel ha az adott területen van lefedettség is.
|
csüt. máj. 17, 2007 9:23 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Zolien írta: Vizsla igen ezt probaltam belefogalmazni amire valaszoltal hogy akkor milyen fizetesi forma. azt irod postpaid.. elofizetes nelkul? 4 azt irta barmikor lemondhatja, akkor hogy is van ez?
megfelelo eszkoz birtokaban mekkora sebesseg erheto el?
Z Nem ízt írta, hogy előfizetés nélküli, hanem azt, hogy hűség nélküli csak SIM esetén.
|
hétf. máj. 14, 2007 18:02 |
|
|
Zolien
arany tag
Csatlakozott: vas. aug. 15, 2004 12:09 Hozzászólások: 170 Tartózkodási hely: Kiskunfélegyháza
|
T68m
vilagos, fentebb azt irtak 15K-val megy, az nekem a mostani vodafon 3K-jahoz kepest messze jo lenne.
Vizsla
igen ezt probaltam belefogalmazni amire valaszoltal hogy akkor milyen fizetesi forma. azt irod postpaid.. elofizetes nelkul? 4 azt irta barmikor lemondhatja, akkor hogy is van ez?
megfelelo eszkoz birtokaban mekkora sebesseg erheto el?
Z
|
hétf. máj. 14, 2007 10:56 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
Zolien írta: ez egyre erdekesebb, nem tudtam hogy ezt is lehet igy is.
jol ertem hogy eleg hozza egy GPRS kepes telefon? modemet en sem szeretnek venni, kell meg valami hozza? teszemazt ha veszek egy sim kartyat, prepaides vagyok csak megrendelem ezt a wlan csomagot es mar hasit is a net? na ezt megerdeklodom toluk is.
a lényeget jól érted, bemész és megveszed a zsugát ezzel a csomaggal. Viszont egy technikai apróságról elfeledkezel: egy gprs képes telefonon nem fog hasítani a net, hanem tetű lassú lesz. Ahhoz hogy jól tud használd, kénytelen vagy modemet venni, akár a pannontól, akár mástól.
|
vas. máj. 13, 2007 10:08 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Zolien írta: ez egyre erdekesebb, nem tudtam hogy ezt is lehet igy is.
jol ertem hogy eleg hozza egy GPRS kepes telefon? modemet en sem szeretnek venni, kell meg valami hozza? teszemazt ha veszek egy sim kartyat, prepaides vagyok csak megrendelem ezt a wlan csomagot es mar hasit is a net? na ezt megerdeklodom toluk is. Itt némi ellentmondás látszik.
Ha veszel egy SIM kártyát, az milyen SIM lesz? Ez a mobilinternetes postpaid, vagy sima postpaid, vagy prepaides?
A következő részben elhangzik, hogy prepaides vagy - ez a momentum legalább annyira fontos a szolgáltatás igénybe vételéhez, mintha azt mondanád, ma húslevest eszel ebédre.
A harmadik rész: ez nem WLAN csomag, és nem "csakúgy megrendelem" a selfcare felületeken, hanem ez külön SIM-kártyával működik, postpaid fizetési formában. És a szolgáltatás GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA alapon nyugszik.
|
vas. máj. 13, 2007 9:18 |
|
|
Zolien
arany tag
Csatlakozott: vas. aug. 15, 2004 12:09 Hozzászólások: 170 Tartózkodási hely: Kiskunfélegyháza
|
ez egyre erdekesebb, nem tudtam hogy ezt is lehet igy is.
jol ertem hogy eleg hozza egy GPRS kepes telefon? modemet en sem szeretnek venni, kell meg valami hozza? teszemazt ha veszek egy sim kartyat, prepaides vagyok csak megrendelem ezt a wlan csomagot es mar hasit is a net? na ezt megerdeklodom toluk is.
|
vas. máj. 13, 2007 3:21 |
|
|
4
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 85 Tartózkodási hely: Szeged, Zápor József Kávézója
|
Zolien írta: 2 evig 7ezer havonta (kiveve az elso felev) megeri ez neked?
Mivel CSAK SIM-kártyát vettem, modemet nem, így nem kellett két évet aláírni. Bármikor lemondhatom, amikor csak akarom. Így nekem megérte...
|
pén. máj. 11, 2007 14:00 |
|
|
Zolien
arany tag
|
2 evig 7ezer havonta (kiveve az elso felev) megeri ez neked?
|
pén. máj. 11, 2007 13:48 |
|
|
4
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 85 Tartózkodási hely: Szeged, Zápor József Kávézója
|
Zolien írta: hali
koszi az infot! igy csak sim kartyaval mennyi volt a beruhazas? szoval kulon USB modem nelkul is megy (ami ugye 30 rugo, kiveve ha elofizetsz 2evre) sima telefonnal? ez jo. 1 eves elofizetest is lehet kotni?
Z
Nulla forint volt ill. az első havidíjat, a 3450Ft-ot kellett csak kifizetni (3GB-os csomagot vettem). 1 éves előfizetés sajna nem volt. Ha 2 évet aláírsz, ingyen kapsz modemet is. Az a 30e Ft-os dolog asszem vmi másik akcióban volt.
A telót egy másik előfizetéshez vettem, az más tészta.
Üdv
Karesz
|
vas. máj. 06, 2007 19:58 |
|
|
Zolien
arany tag
|
hali
koszi az infot! igy csak sim kartyaval mennyi volt a beruhazas? szoval kulon USB modem nelkul is megy (ami ugye 30 rugo, kiveve ha elofizetsz 2evre) sima telefonnal? ez jo. 1 eves elofizetest is lehet kotni?
Z
|
vas. máj. 06, 2007 19:42 |
|
|
4
ezüst tag
|
Re: Pannon GPRS - új csomagok!
Zolien írta: http://jox.hu/hirek/1743/3
Vannak mar tapasztalatok? Sebesseg, ping?
Z
Haho!
Kb 3 hete használom a Balcsi mellett PC-vel. Modemet nem vettem, csak SIM-kártyát, úgyhogy most egy 6103-as Nokiával használom. Ha az InternetExpressz (pannonos tömörítő progi) nélkül használom nincs különösebb probléma, vele viszont néha ledob és újra kell csatlakozni. A max letöltési sebesség ~15kbájt/sec volt. Ez elég lassúnak tűnik, pedig a teló EDGE-képes és van is EDGE ikon. Valszeg az a gond, hogy Bluetooth-on keresztül használom, ami max 115kbit/sec-et tud. Bár állítólag USB kábellel sem lenne gyorsabb. Mondjuk egy Moto MPX200-nál, ami nem támogatja az EDGE-et, még így is vagy 3x gyorsabb.
Üdv
Karesz
|
vas. máj. 06, 2007 18:42 |
|
|
Zolien
arany tag
|
Pannon GPRS - új csomagok!
http://jox.hu/hirek/1743/3
Vannak mar tapasztalatok? Sebesseg, ping?
Z
|
szer. ápr. 11, 2007 12:22 |
|
|