|
Szerző |
Üzenet |
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
A Fibernetes Alap csomag netjét 55kb/sec-ig lehetett majdnem stabilan felhúzni.
Egyébként az ígért 384-től egy százassal el van maradva.
De akár 200-al is.
http://bandwidthplace.com/speedtest/
http://www.enternet.hu/index.phtml?MENU ... OVAT_ID=10
|
kedd aug. 31, 2004 21:34 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
Meggylé írta: Nem bírtam magammal, és bementem a Fibernethez. Eggyel nagyobb csomagba kértem magam. Azt hittem, a Kábelmodem Alap csomag az ismert 512-es lesz, ami "korlátos" 1.5 Giga/hó. Erre kiderült, hogy az már nem rendelhető, van új helyette ugyanolyan néven. Az 384-es, és korlátlan. Egy évre bevállaltam, havi 6750-ért.
Ez érdekes. A honlapjukon még mindig a régi 512 /1,5Giga van írva, de mondjuk ott még a 128as csomag sincs fent rendesen csak egy szórólap formátum at akcióknál.
Vajon akkor én is már ebben az új csomagban vagyok?
|
kedd aug. 31, 2004 21:29 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Szabad a verseny: szélessáv, szinte ingyen
Pingvin, 2004.08.30. 23:27
Európában egyre telítettebbek a piacok, az életben maradást az árcsökkentés segítheti – de meddig?
Ma Nagy-Britannia az egyik leggyorsabban növekvő szélessávú piacnak számít Nyugat-Európában. No, nem azért, mert a britek manapság kaptak rá az Internet nyújtotta előnyök kiaknázására, sokkal inkább szolgáltató oldalon kell keresni az okokat.
Láttuk már módját idehaza a konkurencia alávágásának, s ebben nem a magyarok a példastatuálók: a brit szigetországban bizony háború dúl a szélessávú előfizetőkért. Annak érdekében, hogy növelni tudják piaci részesedésüket az Internet-szolgáltatók, az előfizetési díjak jelentős csökkentése mellett a kapcsolati sebességgel sem bánnak szűkmarkúan.
A listát a másodpercenként akár 4 megabites sebességet kínáló Bulldog Communications vezeti, akit a France Telecom leányvállalata, a Wanadoo követ kevesebb, mint hétezer forintnak megfelelő havidíjú ajánlatával, míg a meghatározó vonalas telekommunikációs vállalat, a BT Group és a kábeltelevíziós társaságok csupán utánuk kullognak.
A szakemberek szerint a meredek árcsökkenés és a hirtelen szolgáltatás-javulás azonban nem a legegészségesebb a piac számára.
Lassan ide is elér a szép új gyors internet, olcsón. De csak lassan.
|
kedd aug. 31, 2004 21:20 |
|
|
Sigma
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 246 Tartózkodási hely: Máshol
|
BrOnZ
Köszönöm!
Indulhatunk!
Seri01
Igen, Terminál-találkozó: 1993-ból...
|
kedd aug. 31, 2004 19:31 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
A keresőről:
Ez hihetetlen. Én se örülök ha vki keresés nélkül kérdez, de ez a kereső egyszerűen használhatatlam. Javítsatok ki, ha tévedek és tanítsatok meg.
Most pl azt a topicot akartam megkeresni, ami az augusztusi djuiceos free MMSről szól.
A következő dolgokat írtam be a keresőbe:
"augusztus
augusztus ÉS pannon
augusztusÉSpannon
djuice ÉS augusztus
djuiceÉSaugusztus
stb..."
Leszűkítettem a keresést a mobil fórumra.
Két lehetőség van:
-Vagy több száz topicot ad ki az ÉS szó ellenére
-vagy nincs találat
Nem bírom tovább!!!
Tudja ezt valaki használni???
|
kedd aug. 31, 2004 18:21 |
|
|
Seri01
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 725 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Tudnám én azt itt is használni.
Egyébként ez új fajta lehet, mert sima a felülete az egésznek és redősebb, bordázottabb a chip, mint az én 1,5 évesemnél.
|
kedd aug. 31, 2004 17:49 |
|
|
.:5588:.
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 636 Tartózkodási hely: 900/1800 Mhz
|
Egyértelmű a teendő: a kedvéért ki kell költözni a sógorékhoz, hogy - ha rájössz a PIN-kódra három próbálkozás alatt - tudd is használni.
|
kedd aug. 31, 2004 17:35 |
|
|
Seri01
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 725 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Ja egyébként tegnap a miskolci Bükk áruház parkolójában találtam egy A1es osztrák SIMet. Mit kezdhetek vele? Akár ha becsületes vagyok, akár ha nem. Természetesen kér PIN kódot. Hmm?
|
kedd aug. 31, 2004 14:05 |
|
|
Seri01
platina tag
|
Az első terminal tali fotója is lehetne:
|
kedd aug. 31, 2004 14:03 |
|
|
VGyuri
arany tag
|
|
kedd aug. 31, 2004 12:04 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
Sigma írta: BrOnZ Ha sok billióm lenne, akkor te már a Vérmezőn állnál... Tudod mit? Örömmel! Sigma írta: De most sajnos csak egyet kérdezhetek: Melléd állhatok? Csapó!
Hát ha a vázolt anyagi juttatások megvannak, miért ne? Elférnénk még ott jónéhányan...
|
kedd aug. 31, 2004 10:22 |
|
|
partycsoka
gyémánt tag
|
http://www.terminal.hu/newsread.php?id=31203608041011
"Telefonszolgáltatásba kezd a UPC
A szeptember 2-ától induló telefonszolgáltatáshoz a UPC VOIP technológiát használ.
A Napi Gazdaság híre szerint szeptembertől Magyarország legnagyobb kábelvállalkozása, a UPC Hungary Kft. telefonszolgáltatást indít előfizetői számára, a jelenlegi piaci szereplők árainál jóval alacsonyabb tarifa mellett.
A cikk szerint Joe Zuravle, a cég vezérigazgatója a Budapest Business Journalnak (BBJ) elmondta, hogy ajánlatuk nemcsak azért vonzó, mert a kábeltelevízióért, Internet-szolgáltatásért és a telefonért csak egy számlát kapnának az ügyfelek, hanem mert a telefonhívások átlagos ára akár a Matáv vagy a Tele2 jelenlegi árajánlatainak harmadáig is süllyedhet.
A szeptember 2-ától induló telefonszolgáltatáshoz a UPC VOIP (voice over Internet protocol) technológiát használ, ami nagy költségcsökkentést tesz lehetővé. Ahhoz viszont, hogy a telefonszolgáltatás a UPC egész hálózatán elérhető legyen átalakításokra van szükség. Ez a fejlesztés országszerte jelenleg is folyik a UPC rendszerén. Az első fázisában a UPC telefonszolgáltatása először csak 300 ezer budapesti háztartásban lesz elérhető, de a vállalat szerint a rendszert hamarosan az egész országra kiterjesztik."
Reszkess Matáv (& Emitel)!
|
kedd aug. 31, 2004 10:14 |
|
|
Sigma
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 246 Tartózkodási hely: Máshol
|
BrOnZ
Ha sok billióm lenne, akkor te már a Vérmezőn állnál...
De most sajnos csak egyet kérdezhetek: Melléd állhatok?
Csapó!
|
hétf. aug. 30, 2004 22:10 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
|
hétf. aug. 30, 2004 20:48 |
|
|
Punto83
platina tag
|
Kösz,megnézem!
|
hétf. aug. 30, 2004 18:57 |
|
|
Salamander
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1341 Tartózkodási hely: Inzell
|
Eppen nem nokia, de sok midi van: pappfer.uw.hu
|
hétf. aug. 30, 2004 18:54 |
|
|
Punto83
platina tag
|
Tudnál konkrét linkeket írni? Előre is thx!
|
hétf. aug. 30, 2004 18:46 |
|
|
Salamander
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1341 Tartózkodási hely: Inzell
|
Midi fajlokat sok helyen talalsz.
|
hétf. aug. 30, 2004 18:44 |
|
|
Punto83
platina tag
|
Polifónikus csengőhangokat (Nokiára) hol tudnék letölteni PC-re?
|
hétf. aug. 30, 2004 18:42 |
|
|
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 636 Tartózkodási hely: 900/1800 Mhz
|
T68m írta: elég szomorú /hogy így gondolkodsz/!
Mindenféle gyanú mellett is azért azt tényleg le kell szögezni, hogy a legfelsőbb fórum még nem hozott döntést az ügyben, reméljük igazat adnak sportolóinknak.
Nem szállt egyébként ránk senki az olimpián, ezt Schmitt Pál kereken elutasította, sokkal szigorúbbak az ellenőrök ugyan, mint eddig, de (szerinte) minden ország sportolóival.
|
hétf. aug. 30, 2004 18:02 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Annus (vagy hogy hívják) valóban negatív vizeletet adott le, de azok két különböző emberé voltak.
Állítólag nem profin csaltunk, mint az amcsik.
|
hétf. aug. 30, 2004 17:52 |
|
|
partycsoka
gyémánt tag
|
Sajna nem tudom nezni. Mi volt benne pontosan? Vege az idegosszeomlasnak? Remelem,lehuztak vegre a lepedot roluk es vege lesz az elmult napok (jogtalan) sztarolasanak.
|
hétf. aug. 30, 2004 17:46 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Nézzétek a Tényket!!!!!!!!
DOPPING CSALÁS!!
|
hétf. aug. 30, 2004 17:31 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Seri01 írta: Nem tudtok olyan helyet, ahol régebbi, céges, leselejtezett laptop-okat lehetne venni, jópénzért. Olyan 1,5-2,4 GHz között mondjuk 100k alatt vagy körül.
Hmm,ilyen engem is érdekelne
Van egy oldal,haverom innen vett multkor egy HP-t,elég jó áron és 6 órás üzemidővel Ezen az oldalon vannak zsír új gépek,meg olyanok is,amiket újra csomagoltak,mert mondjuk szállításkor sérült a doboza,vagy hasonló apróságok,meg vannak használt,de gyárban felújított gépek is,ezekre is jár a minimum 1 év gari.
http://www.notebook.hu
|
hétf. aug. 30, 2004 16:46 |
|
|
Seri01
platina tag
|
Nem tudtok olyan helyet, ahol régebbi, céges, leselejtezett laptop-okat lehetne venni, jópénzért. Olyan 1,5-2,4 GHz között mondjuk 100k alatt vagy körül.
|
hétf. aug. 30, 2004 16:41 |
|
|
Vendég
|
Volna egy olyan kérdésem, hogy Ti milyen Laser nyomtatót tudnátok ajánlani? a lényeg hogy olcsó legyen, azon fellűl meg max annyi hogy gyors. Főként egyetemhez kell, szöveg nyomtatáshoz.
|
hétf. aug. 30, 2004 16:06 |
|
|
thiby
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 418 Tartózkodási hely: Budapest
|
Köszi 16383-nál tartanak (tartunk) - bár biztosan nem lesz semmi az egészből.
Azt hiszem, memóriajavítót kellene szednem, már teljesen elfelejtettem ezt a csatlakozz.hu nevet
|
hétf. aug. 30, 2004 14:29 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
csatlakozz.hu
kussolás van. Valszeg semmire sem jók.
|
hétf. aug. 30, 2004 14:21 |
|
|
Seri01
platina tag
|
A csatlakozz.hu-ra gondolsz?
csak elcs*sztem előbb a címet..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Seri01 hétf. aug. 30, 2004 15:07-kor.
|
hétf. aug. 30, 2004 14:07 |
|
|
thiby
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 418 Tartózkodási hely: Budapest
|
Srácok,
mi van azzal az olcsó-telefonálásért-honlappal, ami régen téma volt? Már nem emlékszem az oldal címére, csak érdekelne, miért halt meg a dolog - vagy, hogy mi a helyzet egyáltalán?
|
hétf. aug. 30, 2004 14:02 |
|
|
KaRFiol
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 717 Tartózkodási hely: Hemma igen!
|
Ha jól emlékszem, Vitray kolléga említette egyik este. Maximálisan egyetértek vele: ha én egy olimpián aranyérmet szerzek, és már csak annyi a teendőm, hogy megcsinálom a doppingtesztet, akkor engem vasvillával sem lehet kikergetni abból a szobából. Még akkor sem, ha gestapos módszerrel dolgoznak az ellenőrök.
Ha nem így történik, akkor valakinek vaj van a fején.
|
hétf. aug. 30, 2004 9:42 |
|
|
partycsoka
gyémánt tag
|
Meggylé írta: PartyCsóka! Netről vagy vagy wapról?? Írnék egy PÜ-t, csak nem tudom elolvasod-e.
Változó. Ha biztosra akarsz menni, akkor e-mail.
|
hétf. aug. 30, 2004 9:19 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
partycsoka írta: Most olvastam a Magyar Hírlapban, hogy szerencsétlen Annus idegösszeomlásra hivatkozva nem adott újabb mintát. Mindjárt elkezdem sajnálni és nemzeti hőst csinálok belőle, mint a média.
Idegösszeomlás. Persze. Én is belennék szrva, hogy ennyire jönnek utánam, miközben doppingoltam.
PartyCsóka!
Netről vagy vagy wapról??
Írnék egy PÜ-t, csak nem tudom elolvasod-e.
|
hétf. aug. 30, 2004 8:58 |
|
|
partycsoka
gyémánt tag
|
Most olvastam a Magyar Hírlapban, hogy szerencsétlen Annus idegösszeomlásra hivatkozva nem adott újabb mintát.
Mindjárt elkezdem sajnálni és nemzeti hőst csinálok belőle, mint a média.
|
hétf. aug. 30, 2004 7:42 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Csak azt a szert tudják kimutatni, amit ismernek.
Valszeg közben kaptak infót és lehetőséget újabb szerre is keresni, ezért volt fontos a mégegyszeri ellenőrzés.
|
hétf. aug. 30, 2004 7:17 |
|
|
Seri01
platina tag
|
Egészen biztos nem lehetnek tiszták, de azt hiszem mások se.
Viszont a súlyemelőnél milyen furcsa, hogy 2 nappal előtte nem találtak semmit, csak utána. Ráadásul olyat, aminek 2 napos használattal nem is lehetett volna eredménye. Tehát a verseny előtt 2 nappal szedett szerintük olyat, aminek semmi értelme nem lett volna, mert ettől nem lett erősebb. ez fuurcsa..
|
hétf. aug. 30, 2004 7:15 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
T68m írta: szeretném nézni, ahogy te vizelsz, feltartott kézzel, kivilágítva, miközben öten bámulnak, s közben ketten a seggedben túrkálva keresik az "idegen testet" és hatodik + kiselőadást tart, hogy ez így szabályos, miközben tudod, se egy göröggel, se egy amcsival, se senkivel, csak veled csinálják így, mert te magyar vagy!
Ne legyél már ennyire demagóg... Te is tudod, hogy ez a történet "habos" egy cseppet... Csak abba gondoljunk bele, hogy egy élet munkája van egy olimpiai aranyban. Ráadásul ha hazajössz, 10 milla üti a markodat "kesben". Teszem hozzá: teljesen jogosan. Majd a havi, -szerény számítások szerint is,- netto 500 rugó, szponzor, reklámpénzek, stb. Ráadásul az egész ország tisztelete, megbecsülése. Stb. stb.
Na most: ha ezt mind durciból feladod úgy, hogy tiszta vagy és tulajdonképpen semmi újat, semmi ismeretlent, semmi szokatlant nem kell csinálnod, akkor vagy nem vagy tiszta, vagy tiszta hülye vagy.
Ilyen egzisztenciáért, ha akarod a Vérmezőn élő adásban pisálok neked valamennyi kereskedelmi csatornán főműsoridőben...
Szóval itt a történet nem arról szól, hogy volt-e dopping, hanem arról, hogy miért pont a magyarok buktak le és a többi miért úszta meg...
|
hétf. aug. 30, 2004 7:10 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Egyetértek. Ha valaki éveken át keményen sportol, küzd, majd a vezetőség úgy dönt, hogy mehet az olimpiára (míg más keményen küzdők nem), az megszokhatta a procedúrákat. Ha meg valaki még éremszerzésig is eljut, az meg pláne ne finnyáskodjon! Ha a többiek kibírták, neki is ki kell! Egy élet munkáját, és ennek elismerését tette így tönkre!
A saját hülyeségük miatt elestek a dicsőségtől, sőt, a világ szemében csalók lettek! És persze oda a sok pénz, és jövőbeli szponzorok.
|
hétf. aug. 30, 2004 6:59 |
|
|
partycsoka
gyémánt tag
|
doppingoltak mindketten. Nalam legalabbis santit mindaz,amivel a media napok ota tomi az emberek fejet,ami miatt nem adtak meg egyszer mintat.
|
hétf. aug. 30, 2004 5:45 |
|
|
partycsoka
gyémánt tag
|
Nekem ez az egesz buzlik. Nyersz egy aranyat, olimpiai bajnok vagy,ami melle meg kapsz nemi lovet is az allamtol,tied a dicsoseg,erre durcizik es nem megy el mintaadasra,ill. egyikuk otthagyja a fenebe az egeszet. Ha Annus 4-szer kibirta,nem halt volna bele,ha meg egyszer elmegy. Olvasgattam kulfoldi portalokat,sok helyen lehet olvasni olyant,hogy a megmerettetes elotti es utani minta nem egy embertol ****,ezert akartak 5-odszor is megvizsgalni. Lehet,hogy nem lesz nepszeru,amit irok,de szerintem
|
hétf. aug. 30, 2004 5:42 |
|
|
Tuvok
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 984 Tartózkodási hely: Where no man has gone before...
|
|
hétf. aug. 30, 2004 4:40 |
|
|
celofank
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 211 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Idézet: - bezzeg, ha ötször, akkor tuti tiszta, mi???? De ha nem, akkor majd hatodjára, hetedjére, majd csak elunja valamikor és visszaadja az aranyat! Jó logika, nem De ha ötödszerre is negatív akkor van még egy aranyérmünk. Idézet: Ezt persze mindenki tudja, senkitől se követelik meg a betű szerinti betartást - csak akire rá akarják húzni a vizeslepedőt! Meg van adva a lehetőség ,hogy ott aludjon a kórházban és igyon. Élni kell vele.Ha kell két napig ott kell lenni és elérni a 75mm. Egy olimpiai arany ennyit megér . Idézet: szeretném nézni, ahogy te vizelsz, feltartott kézzel, kivilágítva, miközben öten bámulnak, s közben ketten a seggedben túrkálva keresik az "idegen testet" és hatodik + kiselőadást tart, hogy ez így szabályos..
Én nem vagyok sportoló.
A nagy része a dolognak szabályos kivéve talán az ,hogy hozzá érhetnek a sportolóhoz. Most nyilatkozta a Dr Bakanek György doppingszakértő főember ,hogy régebben is voltak próbálkozások ,hogy ánuszban elhelyezett zacskó, cső kivezetve a fanszőrzetben elől. Ezt azért nehéz lenne leellenőrizni másképp. Arra nem reagálok ,hogy mert mi magyarok vagyunk azért történt....
Részemről nem írok többet ezzel kapcsolatban.
És nem mondom ,hogy doppingoltak csak én így látom a dolgot.
|
vas. aug. 29, 2004 23:31 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
celofank írta: Viszont attól ,hogy négyszer negatív a doppingvizsgálat eredménye attól még sajnos nem biztos ,hogy tényleg nem doppingolt. A szabályzat leírja ,hogy ha valaki nem ad le elég vizeletet az pozitív eredménynek minõsül. Példáúl a dopping utáni vízhajtó eredménye is lehet. Ezt meg tudta volna cáfolni Fazekas ,hogy ha ott marad aludni a kórházban és issza az ásványvizet literszámra. Annus-t egyszerüen nem értem. Ha valami akkor egy olimpiai aranyérem megéri a fáradtságot . Leadja vizeletet és kész. Valamelyik tv mûsorban egy egyetemi adjunktus nyilatkozta ,hogy a doppingellenõrök tipikusan azok az emberek akik szinte beteges módon végzik a dolgukat persze jó értelemben.
Ja és sok olyan doppingszer van aminek a lebomlási ideje változó. Az olimpián nem lehet ki mutatni de 3 hét múlva zöldet vizelnek tõle.
"Viszont attól ,hogy négyszer negatív a doppingvizsgálat eredménye attól még sajnos nem biztos ,hogy tényleg nem doppingolt." - bezzeg, ha ötször, akkor tuti tiszta, mi???? De ha nem, akkor majd hatodjára, hetedjére, majd csak elunja valamikor és visszaadja az aranyat! Jó logika, nem?
"A szabályzat leírja ,hogy ha valaki nem ad le elég vizeletet az pozitív eredménynek minõsül." - a szabályzat - mint oly sok más helyen is az életben - pont úgy van megcsinálva, hogy betarthatatlan legyen. Ezt persze mindenki tudja, senkitõl se követelik meg a betû szerinti betartást - csak akire rá akarják húzni a vizeslepedõt!
szeretném nézni, ahogy te vizelsz, feltartott kézzel, kivilágítva, miközben öten bámulnak, s közben ketten a seggedben túrkálva keresik az "idegen testet" és hatodik + kiselõadást tart, hogy ez így szabályos, miközben tudod, se egy göröggel, se egy amcsival, se senkivel, csak veled csinálják így, mert te magyar vagy!
|
vas. aug. 29, 2004 23:10 |
|
|
celofank
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 211 Tartózkodási hely: Miskolc
|
SZVSZ Előra le kell szögezzek egy dolgot: nem akarom alábecsülni se Annus se Fazekas eredményeit,teljesítményét. Viszont attól ,hogy négyszer negatív a doppingvizsgálat eredménye attól még sajnos nem biztos ,hogy tényleg nem doppingolt. A szabályzat leírja ,hogy ha valaki nem ad le elég vizeletet az pozitív eredménynek minősül. Példáúl a dopping utáni vízhajtó eredménye is lehet. Ezt meg tudta volna cáfolni Fazekas ,hogy ha ott marad aludni a kórházban és issza az ásványvizet literszámra.
Annus-t egyszerüen nem értem. Ha valami akkor egy olimpiai aranyérem megéri a fáradtságot . Leadja vizeletet és kész.
Valamelyik tv műsorban egy egyetemi adjunktus nyilatkozta ,hogy a doppingellenőrök tipikusan azok az emberek akik szinte beteges módon végzik a dolgukat persze jó értelemben.
Ja és sok olyan doppingszer van aminek a lebomlási ideje változó. Az olimpián nem lehet ki mutatni de 3 hét múlva zöldet vizelnek tőle.
|
vas. aug. 29, 2004 22:44 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
.:8855:. írta: Annus elõttem leszerepelt. Ha nem lett volna rejtegetnivalója, elment volna Athénba.
elég szomorú /hogy így gondolkodsz/! Talán elõtted vette be a doppingot???? Négyszer vettek tõle mintát, kimutatták valamelyikben a szert????? sorolhatnám végtelenségig. Egyszerûen ránkszálltak, s õk nem bírták a gyûrõdést. Sajnálom, hogy így lett, sajnálom, hogy nem **** - szó szoros értelmében - a mintát vevõk kezére/fejére. Sajnálom, mert most így a teljesítményük kárbaveszett és kétkedés költözött az emberek szívébe.
|
vas. aug. 29, 2004 22:07 |
|
|
platina tag
|
Olimpia:
láttátok a maratoni futás végét? egy ámokfutó őrült annak a fickónak, aki addig vezette a mezőnyt, hirtelen nekirohant és megpróbálta leszorítani az út szélére, s így leállította, sok másodperces kiesést okozva...
a kis szöszke dán kézilabdás csajok igen helyesek voltak a döntőben, nem csoda, hogy volt némi hátszelük a bírók részéről!
Annus előttem leszerepelt. Ha nem lett volna rejtegetnivalója, elment volna Athénba.
De persze minden tiszteletem a maradék kb. 200 magyar sportolónak (s azt hiszem velük kéne inkább foglalkozni), akik becsülettel helytálltak, s az ország jó hírét erősítették, s külön a vízilabdásoknak, akik többször felálltak a padlóról a döntőben, s győzelemre vitték csapatukat!
|
vas. aug. 29, 2004 20:41 |
|
|
vally
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 983 Tartózkodási hely: Pest
|
|
vas. aug. 29, 2004 20:15 |
|
|
Dannyboy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1538 Tartózkodási hely: A jelenben...
|
Írjak helyetted?
|
vas. aug. 29, 2004 18:14 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Hát az, hogy két gépen sem, különböző nette, oprendszerrel, nettel, valszeg mégiscsak ai Index hibája.
|
vas. aug. 29, 2004 18:02 |
|
|
Dannyboy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1538 Tartózkodási hely: A jelenben...
|
Akkor nálad lehet valami gáz, metr nálam tökéletesen megy. Igaz, most szerintem elég nagy a terheltsége...
|
vas. aug. 29, 2004 17:58 |
|
|