|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 17 hozzászólás ] |
|
Szerző |
Üzenet |
BlackMeow
vas-tag
|
Re: Állás hirdetés
|
csüt. dec. 02, 2010 14:08 |
|
|
AAagnes
vas-tag
|
SZOFTVER DESIGNER Szoftverfejlesztéssel foglalkozó megbízónk számára keresünk szoftver designer munkakörbe kollégát, akinek fő feladata a megvalósuló fejlesztések grafikai kinézetének kialakítása és szakmai szempontból történő optimalizálása. Feladatok: • a szoftverek grafikai kinézetének tervezése, megvalósítása (.NET, ASPX, Delphi), • a grafikai tervek szoftver ergonómiai tervezése, • a látványterv kialakítása, • a grafikai munkák elvégzése. Elvárások: • szakirányú (középfokú) végzettség, • legalább 2 év hasonló területen szerzett tapasztalat, • .NET, ASPX, Delphi, Photoshop, Visual Studio, Expression Blend alapos ismerete, • kreatív, proaktív, eredményorientált személyiség, • jó csapatjátékos. Érdeklődés esetén a következő címre várom a jelentkezéseket: agnes.balogh@aarenson.hu.
|
kedd okt. 19, 2010 16:01 |
|
|
AAagnes
vas-tag
|
Szoftvermérnök (Delphi, C#) Kutatás-fejlesztéssel foglalkozó megbízónk számára keresünk szoftvermérnök pozícióba tapasztalt kollégákat. Fő feladatok: - önálló szoftverek fejlesztése Windows-os környezetben Delphi, C# és C++ alatt, - meglévő szoftverek karbantartása (Borland Pascal, Delphi, C#). Elvárások: - informatikus, villamosmérnök vagy fizikus diploma, - Delphi és C# fejlesztésben szerzett tapasztalat, - hardver közeli szoftveres tapasztalat, - kommunikációképes angol nyelvtudás. Előny: - mikrokontroller, illetve FPGA fejlesztői ismeretek, - debugger, verziókövető, dokumentáló és bugtracker eszközök ismerete, - szoftver architektúra tervezési tapasztalatok. Érdeklődés esetén az alábbi címre várom a jelentkezéseket: agnes.balogh@aarenson.hu.
|
szer. okt. 13, 2010 13:04 |
|
|
AAagnes
vas-tag
|
Senior Java Developer Our client is a multinational company dealing with software development. We are looking for a Senior Java Developer for its Budapest office. Responsilibities: • Developing modules and functionalities • Coding, analyzing technical issues and proposing solutions for both the technical infrastructure of the application and the functional design of the software • Collaborating with colleagues in other countries Requirements: • Higher degree in computer sciences • 4+ years experience in Java programming • Experience using various Java frameworks and developing web applications • Fluent English knowledge to be able to communicate with developers in other countries • Initiative attitude and good problem-solving skills What we offer: • training program abroad • working in an international team • continuous trainings If you are interested in this position, please send your CV to: agnes.balogh@aarenson.hu.
|
szer. okt. 13, 2010 13:03 |
|
|
AAagnes
vas-tag
|
C++ fejlesztő Megbízónk egy nemzetközi kommunikációs és IT vállalat, mely 150 országban van jelen. Ügyfeleik között kormányzati, RF kommunikációs, távközlési és mikrohullámú vásárlók találhatóak, software és hardware területen egyaránt kínálnak számukra megoldásokat. Számukra keresünk most tapasztalt C++ fejlesztő kollégákat. Feladatok: - komponensek fejlesztése C/C++/C# nyelven - többrétegű alkalmazások fejlesztése - egyedi fejlesztésű hardvereszközök hardverközeli programozása - unit-tesztek írása saját komponensekhez Amit ajánlunk: - versenyképes jövedelem - szakmai fejlődési lehetőség - kiváló munkakörülmények Elvárásaink: - informatikai területen szerzett diploma - többéves szakmai tapasztalat - C/C++ programozási nyelv alapos ismerete - .NET keretrendszer ismerete - algoritmusok és adatszerkezetek alapos ismerete - verziókövető rendszerek ismerete - párhuzamos programozási ismeretek - önálló munkavégzés specifikáció alapján - középfokú angol nyelvtudás (szóban és írásban egyaránt) Előnyt jelent: - DirectShow/Media Foundation ismeretek - videó/audió kódolási ismeretek - media fájl formátumok ismerete (MPEG, ASF, MXF, ...) - ATL, MFC, COM ismeretek - UNIX/Linux ismeretek Jelentkezéseket, kérdéseket az alábbi címre várom: agnes.balogh@aarenson.hu.
|
szer. okt. 13, 2010 13:02 |
|
|
Job-Center
vas-tag
|
.Net / C# programozót keresünk
Széleskörű szolgáltatásokat nyújtó, sikeres, dinamikusan fejlődő informatikai megbízónk a szoftverfejlesztési üzletág csapatának bővítésére munkatársat keres az alábbi pozícióba: .Net / C# programozó Feladatok: .Net 3.5 ,C# alapú alkalmazás fejlesztése (vállalat irányítási rendszer) Oracle adatbázisból WPF felületű köztes réteg kialakítása, formálása az elkészült program karbantartása, testreszabása, új igényeknek megfelelően későbbiekben egyéb fejlesztési ötletek megvalósítása Elvárások: szakirányú, minimum középfokú végzettség C#, .Net 3.5 gyakorlat minimum 2-3 év Ms. C# / WPF technológiák és kapcsolódó tervezési minták ismerete (MVVM) Oracle adatbázis ismeret gyakorlat kliens-szerver, service alapú alkalmazások készítésében optimista szemlélet, kreativitás, csapatszellem Előnyök: angol nyelvtudás érdeklődés az új technológiák, módszerek iránt Amit kínálunk: jó csapat, a jól végzett munkáért erkölcsi és anyagi elismerés céges csapatépítő összejövetelek Munkavégzés helye: Budapest Jelentkezési határidő: 2010.08.02. Önéletrajot az it@job-center.hu címre várunk!
|
pén. júl. 23, 2010 9:31 |
|
|
fair2
|
A JAVA sokáig egy divat ág volt most épp esik a
népszerűsége (sok eszkimó kevés fóka...):
http://karrier.index.hu/karrier/prognoz ... saladok.ph
p?id=4001000
Másik ez az információ egy fejvadász cégtől származik, ők
pedig átlagolnak jp: egy PROLOG-ban programozónak BP-n
tapasztalattal 700eft-től 900eft-ig tart a kezdő
fizetése...
|
vas. szept. 07, 2003 7:51 |
|
|
fair2
|
Betolok ide néhány fizetést a forrás:http://karrier.index.hu/karrier/prognozis/munkakorok.php?id=4001003
Fizetések (Ft/hó)
Tapasztalat
(év) Hely
Budapest Kelet-Magyarország Nyugat-Magyarország
min max min max min max
0-3 150000 200000 097500 130000 120000 160000
4-6 210000 320000 136500 208000 168000 256000
7-x 330000 400000 214500 260000 264000 320000
|
kedd szept. 02, 2003 8:24 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
DoBa, teljesen igazad van. Akik így hirdetnek, azok a beérkezõ pályázatokat egy limit felett automatikusan kidobálják. Félreértés ne legyen, én 200nettót kértem, s gondolom ezért nem válaszoltak.
Ami teljesen érthetõ, ha egy takarítót keresnek. De nem tudom mire számítanak, milyen informatikus fog nekik elmenni ennél kevesebbért. Vagy ha el is megy, akkor mennyi ideig marad. Persze, õ dolguk!
Egyébként én azt utálom, ha fényképes önéletrajzot kérnek. Most nem mindegy nekik, hogy az illetõ szép v. nem? Vagy más "feladatokat" is akarnak neki adni? ))) Persze, nyilvánvaló, hogy a "színesbõr" szelektálására való. De akkor is pofátlanság! pedig nem vagyok cigány....
|
vas. aug. 10, 2003 23:33 |
|
|
DoBa
vas-tag
|
Tudjatok szerintem, azok a cegek akik fizetesi igeny megjelolesevel keresnek embereket, nem akarnak fizetni ...
(tisztelet a kivetelnek)
|
pén. aug. 08, 2003 14:59 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
ne aggódjatok, engem még válaszra se méltattak. Csak röviden: elsõsorban Pascalban, Delphiben fejlesztek, informatikus diplomám van. Úgy látszik ez mégiscsak kevés a zuglói munkához.....
|
csüt. aug. 07, 2003 23:28 |
|
|
SonicRuelz
|
...és az idegösszeomlás is tuti ) (jó esetben enyhe lefolyással)...
|
csüt. aug. 07, 2003 13:45 |
|
|
boj
|
annyira sose legyen drága az időd, h elmenj egy
állásinterjúra:)
amúgy azok a mocskos törvények - különösen ahonnan az állam
pénzt kap - sajnos néha 4-5 havonta is változnak,
összeségében pedig szinte követhetetlenül. szóval ha ilyen
jellegü a meló, akkor biztos állás hosszú időre:p
|
csüt. júl. 31, 2003 0:02 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
persze, ezzel én is tisztában vagyok. És nem sértõdtem meg az írásodon, hisz nem tudhatod, hogy 13 v. 30 évessel beszélsz.
Szvsz, ha a cégeknek lehet kikötésük, pl. milyen nyelvet ismerjen, mennyire stb. akkor nekem is lehetnek elvárásaim pl. hogy mennyi legyen a fizetési minimum, ez alatt ugyanis minek mennék el hozzájuk? A többi már ehhez jön, hogy szeretnék ha esetleg hétvégén is benn maradnék, akkor erre én, hogy legyen x-el több a bér v. legyen kocsi stb. Ezek már az alkuk része.
Ezt valamennyire a munkáltatók is érezni szokták és olyat nyomnak le, hogy versenyképes fizetés stb. De az én idõm is drága, s nem akarom olyan cégeknél interjúval elütni az idõmet, akik úgyse fizetnének annyit, amennyiért elmennék.
(Mellesleg elküldtem nekik, kíváncsi vagyok mit válazsolnak.)
|
szer. júl. 30, 2003 15:03 |
|
|
SonicRuelz
|
"fizetési igény megjelölésével"
Tudod ez azt jelenti, hogy Te döntöd el mennyit kérsz. Ha 10 forintot, akkor annyit, 200000 forintot, akkor annyit. Nem valószínű, hogy kiszabnak egy minimumot. Legfeljebb azt, amit a törvény is kiszabott, 50000 forintot. Ennyi ugyanis az aktuális minimál bér...
(kis pszichológia: aki a minimum után érdeklődik, vagy keveset kér feltűnően, valószínűleg kevés az önbizalma, és ezért valami féle önellenőrzési kényszere is van amellett, hogy egyéb más szövődmények is jelen lehetnek (ezek növelik az idő és kockázati faktort). A cégek szívesebben foglalkoztatnak olyan embereket, akik magabiztosak, de ki is fizethetőek. Ezért versenyeztetik meg a jelentkezőket.)
Jobb helyen ha tíz filléres órabért ajánlasz, soha sem fognak felvenni. És ezzel lásd be: te sem járnál jól, ha felvennének. Úgyhogy nyugodtan kérjél normális összeget, attól függően, hogy mit tudsz vállalni, vagy hogy mihez van arcod (szorozva kettővel). Mert ha ugyan sokat is kérsz, még mindig ott a több esély, hogy rábólintanak.
Vágod?
ps.: Én mondjuk rávillantottam a weboldalukra, és úgy érzékeltem, hogy az informatika nem lehet jellemző profiljuk. Amiből arra merek következtetni, hogy az említett szoftvereket valószínűleg valaki úm. rájuk hagyta (sok ilyen van: "kezdjenek vele amit akarnak" című). És nyilván változtatni, javítani kell rajtuk, mivel az alkalmazott törvények is (jobb esetben) évente változnak. Namost ilyen módon engem csak egy valami érdekelne: egyedül fogom (esetleg) a szoftvereket fejleszteni, vagy erre lesz egy (vagy több) olyan kolléga, aki mellett úgy lehet dolgozni, hogy csapatmunka és feladatmegosztás legyen. Ugyanis ha egyszemélyben kéne ilyennek nekivágni, nos, az nem éppen a legszerencsésebb.
ps2.: Elnézést kérek az oktatói hangnemért, de jobb nem volt a tarsolyban, és a kérdés is kissé naív. Bocs még 1x.
|
szer. júl. 30, 2003 13:29 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
szeretnénk a fizetési lehetõségekrõl valami konkrétumot hallani. Minimum mennyit fizetnek?
|
szer. júl. 30, 2003 12:40 |
|
|
Robit_2000
|
Számítástechnikai kft keres zuglói munkahelyre, ügyviteli szoftverek fejlesztéséhez, Delphi és Turbo Pascal programozásban jártas önálló, kreatív munkatársat. Jelentkezés levélben részletes szakmai önélatrajzzal, fizetési igény megjelölésével az alábbi címen: Robit 2000 Kft. 1701 Bp., Pf. 29; e-mail: hegyessy@robit.hu. Részletes információ a www.robit.hu oldalon található.
|
szer. júl. 30, 2003 11:26 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 17 hozzászólás ] |
|