Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: pén. aug. 23, 2019 21:37A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1 hozzászólás ] 
Moderálási alapelvek 
Szerző Üzenet
Site Admin

Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43
Hozzászólások: 19
Tartózkodási hely: not available
Hozzászólás Moderálási alapelvek
A Terminal Fórum ingyenesen használható, kultúrált társalgási lehetőséget biztosít minden internetező számára, aki be tudja tartani az alapvető szabályokat. A rend fenntartásáért a moderátorok felelnek, akik ezen tevékenységüket kvázi „társadalmi munkában” végzik. Annak érdekében, hogy a többség megelégedésére kultúrált hangnemben folyhasson a társalgás, kövesd az alábbiakat:

- Ne válassz magadnak olyan felhasználónevet, amely valamely ismert ember neve, rasszista felhangú, reklámcélokat szolgál vagy trágár kifejezés!
- Ne használj képet az aláírásodban, ne reklámozd ott se a számítógéped konfigurációját, se mást - használd arra, amire való! (Szerk. mivel többeteknek nem sikerült rájönni, voltaképp mire is való az aláírás, ezért határozatlan időre ki lett kapcsolva ez a szolgáltatás)
- Csak a fórum témájába vágó topicot nyiss! Választd ki a megfelelőt, mielőtt megteszed! Rossz helyen nyitott topic át lesz helyezve, vagy törölve lesz.
- Ne duplázd a hozzászólásaidat! Ha hibaüzenetet kapsz egy beírásod felvitele közben, akkor nem feltétlenül jelenti azt, hogy az a hozzászólás nem került fel! Ellenőrizd le, hogy mi a valódi állapot!
- Egy kérdést csak egy topicban tegyél fel!
- Ne rombold szét a fórum felületét! Ne linkelj be túlságosan nagyméretű képet, és semmilyen más eszközzel se tedd tönkre a saját és a többiek informálódási vágyát! Ha valamit mégsem jól csináltál, a saját hozzászólásaidat korlátlan alkalommal megszerkesztheted.
- Ne személyeskedj nyilvánosan a többiekkel! Mindenkinek lehet rossz napja, de ez még nem ok arra, hogy egymást sértegessük. Hasonlóan tartózkodj a személyiségi jogokat sértő hozzászólások felvitelétől!
- Kerüld a tiltott jelképek, az emberi méltóságot sértő, a közízlést zavaró vagy a pornográf képek megjelenítését!
- Ne tégy politikai, vallási vagy rasszista megjegyzést a fórumon!
- Ne nyiss törvénytelen témában topicot!
- Légy illemtudó és etikus társaiddal!
- Kerüld a trágár kifejezéseket!
- Ne legyél offtopik! A frekventáltabb fórumcsoportokban erre külön topik van, ezeken kívül maradj meg a téma véleményezésénél, az adott csoport témájához illő kérdések feltevésénél!
- Külső linkelésű avatarnál ne használj 100x100 pixel méretűnél és 4096 byte-nál nagyobb képet! (Szerk. 120x120 pixelre és 10240 byte-ra nőtt a határ)
- Ha szeretnél nem kereskedelmi mennyiségű hardvert, nem illegális szoftvert eladni, akkor erre az adott csoport Adok-veszek topikját használd!

Amennyiben a fenti, egyszerű szabályok ellen vétesz, az a hozzászólásod vagy a topikod törlését / írásbeli figyelmeztetésed vonja maga után. A szabályok durva megsértése a felhasználó írásjogának elvételével is járhat, szélsőséges esetben akár törlésre, IP-cím bannolásra is sor kerülhet! További részletekről a Hasznos tanácsokban olvashatsz, a fórumon eltöltött idő minél kellemesebbé tétele érdekében olvasd át! (http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?p=340906)

Fontos tudnivaló
A fórumot üzemeltető Hírek Kft. (üzemeltető) mindennemű értesítés nélkül bármelyik hozzászólást, topikot kitörölheti, anélkül, hogy erről előzetesen tájékoztatást adna akár a topik gazdájának, akár a benne állást foglalóknak. Továbbá az üzemeltető a hozzászólások tartalmáért nem vállal felelősséget, azok az egyes felhasználók véleményét tükrözik. Az üzemeltető személyes adatokat a felhasználó beleegyezése nélkül harmadik fél számára nem ad át, kivéve, ha erre a hatályos törvények kötelezik. A részletes adatkezelési elvek az alábbi linken tekinthetők meg: http://terminal.hu/Adatkezeles


vas. okt. 03, 2004 1:03
Profil Privát üzenet küldése
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.   [ 1 hozzászólás ] 

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség