|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 36 hozzászólás ] |
|
Müholdas Internet az ASTRÁról és EUTELSATról!
Szerző |
Üzenet |
Schaf
arany tag
|
Sasfióka...
Egyet értünk, de fel lehet tenni két fejet. A mi kétirányú rendszerünkben is két fej van egy tányéron.
De itt a lényeg az, hogy rettenet drága mulatság a dolog. Ha egyirányú kapcsolatod van, akkor az előfizetés, ha kétirányú akkor a technika az, ami nagyon költségessé teszi a dolgot.
Viszont erika. Ha nem csak téged érdekel a net (esetleg a településen mást is), akkor egy mailban dobd el nekem, hogy hány érdeklődő lenne és kb milyen előfizetési díjat bírnátok el. Megpróbálunk valami megoldást találni, ha kell.
Schaf
|
kedd máj. 06, 2003 7:51 |
|
|
sasfioka
ezüst tag
|
Erika10!
Felejtsd el a UPC Direct Philips beltérijét akármire is használni. Az nem egy digitális beltéri egység, csak úgy néz ki. Ami a felhasználói kézikönyvében áll, az az "eredeti" Philipsre vonatkozik... Amit az UPC ad az pedig egy megcsonkított, agyonbutított CSAK ÉS KIZÁRÓLAG AZ UPC DIRECT SZOLGÁLTATÁSÁT TÁMOGATÓ rendszerre van "kissé átalakítva." Szóval lehet, hogy van rajta telefondugó, COM port, stb stb stb. Viszont az a szoftver, amit az UPC rátölt a beltérire csak és kizárólag a saját szolgáltatásuk igénybevételére jó. Ha az UPC fog netet szolgáltatni, majd "megtanítja a beltérit", hogy hogyan is működik a dolog
Viszont lehet, hogy a Twain dual fejről beszéltek, de akkor ne a "dupla" kifejezést használjuk, mert kissé megtévesztő. Mert egy tükörre kötve hiszem, hogy fel tudsz tenni két fejet (fizikailag) úgy, hogy ugyanazt a holdat lássa. (Persze bele lehet kötni, mert egy 300-400as átmérőjű tükörre esetleg )Szóval nem két fejre, hanem egy fejre, mely két beltérit szolgál ki egymástól függetlenül, van szükséged. Ez valóban 7000,- Fttól indul. A tükör egy 110-es Alu kb 7500,- Ft.
A másik, mint írtad te nem vezetékes, hanem "mobil-vezetékes" rendszeren vagy. Ott nincs biztosítva a földi kapcsolat, ugyanis a műholdas internet igénybevételéhez szükséges egy földi netkapcsolat is. Azaz legalább egy olyan analóg telefonvonal, mely alkalmas internetezésre. Neked nincs ilyen, úgyhogy a műholdas internetet (amennyiben az egyirányú, tehát a magánfelhasználó számára reálisan elérhető) nem tudod igénybe venni, mert nem tudsz min "kérni" a műholdtól. A kétirányú (tehát egyéb földi vonalat nem igénylő) kapcsolat meg mint már írták előttem, több milliós költséget is elérhet.
SF
|
csüt. máj. 01, 2003 15:12 |
|
|
ezbiztos
vas-tag
|
Kinek van erre pénze.
|
csüt. máj. 01, 2003 11:30 |
|
|
Erika10
|
Kíváncsiságból kérdeztem csupán, de az Astrát fogjuk, tehát elvileg üzemelne, de a kérdés, hogy a tükörön kívül mi kell még hozzá. A dupla fej 8000 Ft, míg a tükür néhány ezerből jönne ki az antanna szerelő szerint. Földi vonal az van, de Internetre nem jó, mert sugárzott egység(14.4 kb az átvitele)A lényeg, hogy a beltérihez mi kellene még(Pc.kártya?Ki a kiszolgáló?)
|
csüt. máj. 01, 2003 10:48 |
|
|
Erika10
|
Butaságot kérdezek, de kikivánkozik a kérdés, már egy ideje, hát elnézést érte.
Nekünk UPC parabolánk van a Tv vételhez (sajnos mi is a 100 évbe vagyunk benne, mire itt lesz vezeték). A kezelési könyve a beltéri egységnek jelzi, hogy alkalmas a készülék Internet kapcsolodásra, de akkor miért nem használható mégsem erre a célra is? A szolgáltató nem is tud érdemi választ adni(ügyfélszolgálat, nem tud erröl???)
Nem tudtok valamit erröl?
|
csüt. máj. 01, 2003 5:20 |
|
|
Pentek13
ezüst tag
|
dehogynem, ha a puszta kozepen laksz ahol sosem lesz neked kabel kihuzva.
|
csüt. máj. 01, 2003 1:11 |
|
|
Schaf
arany tag
|
Hmm...
Akkor tehát megeggyeztünk abban, hogy drága és nem is a legjobb megoldás egy magánfelhasználónak.
)
Schaf
|
szer. ápr. 30, 2003 16:14 |
|
|
saghfjdafsj
|
Én nem is a műholdas internetről beszéltem, hanem csak a bitchslapperről.
|
szer. ápr. 30, 2003 12:10 |
|
|
drpele
ezüst tag
|
És ki beszélt itt a dolog törvényi vonatkozásairól???
Egyébként egyáltalán nem kötelezõ belépni a bitchslapper-be!! Sõt!
És akkor aztán nem kapsz semmi sem, csak azt amit Te töltesz le!
üdv by Pele
|
szer. ápr. 30, 2003 12:08 |
|
|
saghfjdafsj
|
Na ne nevettess. Filmeknél nem tudom hogy van (szerintem
már a rippelés is problémás, nemhogy a neten közzététel).
MP3 esetén már hallottam róla, hogy van valami ilyen
szabályozás, de nem tudom igaz-e (a napster példáját látva
kétséges).
Ellenben progikat trialban kaphatod csak meg legálisan,
vagy ha full verzió, akkor fel kell törnöd/más SN-jével
kell használnod. Így már azonnal illegális, akkor is ha 10
percig tartod meg.
Szóval ez a szolgáltatás teljesen illegális.
Ettől még működhet, de akkor legalább ne álszentkedjünk.
|
szer. ápr. 30, 2003 9:36 |
|
|
drpele
ezüst tag
|
Ok, bocs Schaf!
Viszon azt én is elismerem, hogy nem olcsó, sõt!
Peace
üdv by Pele
|
hétf. ápr. 28, 2003 20:22 |
|
|
Schaf
arany tag
|
Kedves drpele!
Asszem érdemes lenne még néhányszor átolvasnod, amit írtam! Vagy szándékosan ferdítesz és csúsztatsz?
Nem azt mondtam, hogy nem jó, pláne nem azt, "hogy ****". Azt mondtam, hogy drága és kiforratlan.
Ez pedig áll is. ..és erről a szolgáltatót sem kell meggyőzni, nem hogy téged.
Üdv:
Schaf
|
hétf. ápr. 28, 2003 9:51 |
|
|
drpele
ezüst tag
|
Schaf: Lehet, hogy szerinted **** az egyirányú mûholdas net, de ezt nem kell itt nekünk oldalakon át bizonygatnod.
Mert szerintem pedig (igaz nem adsl) nagyon JÓ dolog!
És még ha fejreállsz sem tudsz az ellenkezõjérõl meggyõzni (mondom én ezt vodanetesként, vidékrõl)!
üdv by Pele
|
hétf. ápr. 28, 2003 7:56 |
|
|
Schaf
arany tag
|
jelzésértékű, hogy elfogyott a hozzászólás..
...kb. ennyit a műholdas internetről.
Aki viszont érdeklődik utána, annak a kétirányú technikát szívesen bemutatjuk julius 1.-től augusztus 16.-ig tartó rendezvényhelyszíneinken.
De erről majd késöbb.
Schaf
|
hétf. ápr. 28, 2003 7:27 |
|
|
Pentek13
ezüst tag
|
Schaf, ok a 2Mbit 700MBhoz tenyleg keves. De en nem ezer fogok elofizetni. Ugyanis van egy BitchSlapper nevu szolgaltatas amivel naponta 15-20GB adatot kuldenek le neked. Igaz nem az amit te akarsz, de minden benne van ami egy atlag netusernek kell. Filmek, jatekok, zenek, programok. Atan te eldontod megtartod e a fajlokat vagy letorlod. Termeszetesen itt senki sem warezol, mindenki torvenytisztelo es 1 nap utan letorli a fajlokat. Aki nem az szegyelje magat:)
Bar tudom neked uzleti celokra kell, hat arra ez tenyleg nem jo!!!!
|
hétf. ápr. 21, 2003 3:33 |
|
|
Schaf
arany tag
|
Komolyan nem szeretem, mikor hülyének nézik az embereket.
Erika kedves:
"a sok pénzért" kifejezés:
A "készlet erejéig" még megrendelhetőek az előző csomagok:
3 havi EOL (csak letöltés 2Mbit/sec sebességgel, 700mb/hó)bruttó:11700ft
10 órás SkyBooster 768Kbit/sec böngésző csomag, bruttó: 7990ft.
20 órás SkyBooster 768Kbit/sec böngésző csomag, bruttó: 14990ft.
Na most számolgass utána, hogy ehhez hozzájön a kezdőszett (jó, van benne 1 hó előfizi a 41500-ért), valamint a "földi" kapcsolatod előfizetési és forgalmi díja. GPRS-sel pedig ha jól tudom nem megy a dolog.
Szal szép-szép, hogy olex eladná a rendszert, de a 2Mbit/sec-hez mi az a 700MB??? Hmm? ...és ugye ezzel nem lehet böngészni.. na már most 10-20 óra ennyi pénzért nem SOK??? Akkor mi a sok?
Ezen kívül az a bizonyos ftp letöltés úgy működik, hogy az EOL szerverére letöltődik, majd onnan töltheted te le az anyagot. Egy kezdőnek tuti nem egyszerű megértenie a működését.
Era.. Csak indulj ki abból, hogy a jelnek kétszer kell megtennie a távolságot a föld és a műhold között. Ez kb 30-40.000 Km.
Szal mondom. Nagyon drága és csak annak éri meg, akinek valamilyen okból akár ennyit is megér az Internet kapcsolat.
Jah.. olex. Ha már reklámozol, nem lenne baj, ha korrektül tájékoztatnál. Elvileg ez a topic arra van...
..és még mindig komolyan érdekel az ajánlatod, ha van.
(1 milliárd forint feletti beruházáshoz)
Schaf
|
szomb. ápr. 19, 2003 23:05 |
|
|
Olex
|
Erika10:
Bocs, de valamit nem értek...
.."Figyelem a vitát, hát akkor kinek jó ez tulajdonképpen?
Ja és miért? Mert úgye ez rendkivül körülményes megoldás, sok pénzért."
1.,a körülményességre: ha van egy rúd az antennának, kb 25-30 perc alatt müködő képessé tesszük , antenna felszerelve, kártya a gépbe és föltelepitve a szoftverek....
2., a "sok pénzért" a kártya mindössz 24900ft,a komplett szett sem több 41500ft-nál és ha valakinek van egy "régi" analóg müholdas szettje kirakva, az megfelel, megveszi a SkyStar2 szettet 29900ft-ért amiben már van e-DSL előfizetés is, és egy szuper digitális müholdvevő kártyát vett egyben, nem csaka müholdasNethez használhatja.
És arról szól hogy van rengeteg ellátatlan terület, ugye mindenki tudja hogy sok helyen 2010 ben (picit eltuloztam, de lehet hogy igy lesz)ha lesz ADSL, vagy egyéb gyors elérés(kábel, mikro,..).
Mégegyszer mondom, szerintem egy nagyon jó alternativa, és nagyon olcsó (összeségében).
|
szomb. ápr. 19, 2003 18:57 |
|
|
Olex
|
Erika10:
Bocs, de valamit nem értek...
.."Figyelem a vitát, hát akkor kinek jó ez tulajdonképpen?
Ja és miért? Mert úgye ez rendkivül körülményes megoldás, sok pénzért."
1.,a körülményességre: ha van egy rúd az antennának, kb 25-30 perc alatt müködő képessé tesszük , antenna felszerelve, kártya a gépbe és föltelepitve a szoftverek....
2., a "sok pénzért" a kártya mindössz 24900ft,a komplett szett sem több 41500ft-nál és ha valakinek van egy "régi" analóg müholdas szettje kirakva, az megfelel, megveszi a SkyStar2 szettet 29900ft-ért amiben már van e-DSL előfizetés is, és egy szuper digitális müholdvevő kártyát vett egyben, nem csaka müholdasNethez használhatja.
És arról szól hogy van rengeteg ellátatlan terület, ugye mindenki tudja hogy sok helyen 2010 ben (picit eltuloztam, de lehet hogy igy lesz)ha lesz ADSL.
Mégegyszer mondom, szerintem egy nagyon jó alternativa, és nagyon olcsó (összeségében).
|
szomb. ápr. 19, 2003 18:55 |
|
|
drpele
ezüst tag
|
Erika10: a drága vodafone nettel szenvedek, de van egy nagy hibám Szeretem a warezt, méghozzáá minden formában (film,mp3,gamez) És nekem ehhez ideális megoldás (ez itt a reklám helye) az EOL 1 gigás elõfizetése, mivel egy kis "trükkel" ami nem is annyira trükk napi 10 esetenként 15-20 giga warez cucc jön le. Beismerem, hogy egy adsl jobb lenne, mert azért ott böngészni is gyorsan lehetne, de hát azért el nem költözök emiatt
üdv by Pele
|
szomb. ápr. 19, 2003 6:32 |
|
|
Pentek13
ezüst tag
|
Olex ezt irja a weblapjan
"rendszer kezdeti stádiuma ellenére alapvetõen jó és mûködõképes. Az utóbbi három napban megkezdõdött az aktív tesztelés. Csak tegnap este és ma éjjel összesen kb 20GB anyag jött, ill fog lejönni"
Ha ez igaz akkor nem olyan gyenge ez
|
szomb. ápr. 19, 2003 1:38 |
|
|
Erika10
|
Figyelem a vitát, hát akkor kinek jó ez tulajdonképpen?
Ja és miért? Mert úgye ez rendkivül körülményes megoldás, sok pénzért.
|
pén. ápr. 18, 2003 17:21 |
|
|
Schaf
arany tag
|
Hmm....
No akkor a technikához néhány infó...
A műholdas rendszerek többségének (a mi általunk használtnak is) van néhány eléggé kényes hátránya.
Amellett, hogy kicsit még drága, pl. 800-1000 körüli ping válaszokat ad, hiszen azt a néhányezer km.-t meg kell tennie a jelnek oda-vissza. Ezen kivül pl. belgiumi forrás IP-vel dolgozik (vagy más külföldi IP), ami a magyar oldalak letöltési sebességét is jelentősen befolyásolja. Hiszen a magyar oldalak egész más IP tartományba kerülnek a vevő gép szempontjából.
Egy jó proxy szerverrel kicsit gyorsítható a dolog, de azért böngészésre elég macera, hogy ugyan az oldal nagyon gyorsan jön le, de amig megtalálja és meghívja a lapot, az jóval több időbe tellik, mint akár egy modemes elérés esetében. Egy átlag user meg nem valószínű, hogy proxy szervert fog beállítani a rendszerébe. és itt még nem beszéltünk a többi előfizetéshez viszonyított, eléggé borsosnak mondható előfizetési árról.
A mi technikánk erősen proxyzva 50 gépet szolgál ki, de a letöltési sebessége így alig éri el egy 33-as modem sebességét, pedig hatalmas "adatbázissal" rendelkező proxy szervert használunk.
Szal kedves olex. Elhiszem, hogy gyors, meg minden. De az eszközköltséggel és az egyéb macerákkal már erősen meggondolandó az egyirányú kapcsolat kiépítése műholdra magánszemélyek, vagy kisvállalkozások részére. Sok értelme nincs, hisz így is-úgy is kell egy "földi" vonal. Ha ez telefon, akkor szinte azonnal adott egy xDSL lehetősége.
Szal szerény véleményem szerint magán felhasználó számára szinte értelmetlen, cégeknek pedig a gépszámtól függően erősen elgondolkodtató egy ilyen megoldás használata.
Mindenesetre, ha megoldasz nekem 1-2 Mbit/sec -es letöltési sebességet úgy, hogy nem kell madzagolnom és 10-12 óra alatt bárhol beüzemelhető, szívesen várom ajánlatodat konkrét, hosszú távú és nagy volumenü megrendelés ügyében a schaf@programozo.hu címre.
Üdv:
Schaf
|
pén. ápr. 18, 2003 11:53 |
|
|
Olex
|
OK...
További információk:
http://www.europeonline.net (már magyarul is)
http://www.telecom.de/t-dslsat
http://www.eutelsat.net
http://www.opensky.com
http://www.satnode.com
http://www.satspeed.com
http://www.netsystem.com
másik hir: (CEBIT-en bemutatásra került)
.. egy távolkeleti gyár magyar fejlesztő csapata!!! A
Storage System Inc fejlesztői, FireTV néven egy olyan
műholdvevő modult fejlesztettek, amelyik IEEE 1394 bus-on
(Fireware) csatlakoztatható a számítógéphez és alkalmas
mind a digitális TV és rádióadások vételére, mind a
műholdas Internet szolgáltatások igénybevételére. Az
eszköz ragyogóan működik pld. az EOL SkyBooster és e-DSL
szolgáltatásával is.
|
pén. ápr. 18, 2003 10:23 |
|
|
Schaf
arany tag
|
Olex..
Mint azt mondottam magán felhasználóknak drága a technika. Viszont speciális felhasználási területen nekem nem jó a te megoldásod. Nekem a "préri közepén is" egy aggregátorral, madzagok nélkül kell netet teremtenem.
Schaf
|
csüt. ápr. 17, 2003 20:18 |
|
|
sasfioka
ezüst tag
|
Még jó, hogy pártatlan, tájékoztató topicról van szó, és cseppet sincs reklámszaga ennek a topicnak... Esetleg Olex érdekelne alternatíva... Kinél lehet MÉG ezt megrendelni, stb. stb. milyen más szolgátlató létezik, kinél milyenek az árak...
Szerintem maradjuk a tisztességes reklám fogalmánál, és ne használjunk fel egy olyan lehetőséget, amit nem erre találtak fel...
SF
|
csüt. ápr. 17, 2003 9:24 |
|
|
Olex
|
Scanf:
Valóban a kétirányú kapcsolat "hardver" része még elég
drágának tünik magán felhasználók számára. Mi , kedvező
áron kináljuk az egyirányú müholdas kapvsolat hardvereit,a
szolgáltatások ára is elérhető bárki számára, a müholdas
szolgáltatások köre pedig egyre inkább bővül. (EOL.,
Sat.., Open..,stb)
|
szer. ápr. 16, 2003 11:19 |
|
|
Olex
|
SQL Szerver karbantartás volt, gondolom pont abban az
időben amikor irni akartál, már tökéletesen müködik! Irj
nyugodtam és tájékoztatlak.
|
szer. ápr. 16, 2003 11:14 |
|
|
Pentek13
ezüst tag
|
Olex, irni akartam levelet de persze hogy unable to connect database a level nekunk resznel. Mind1, egy kerdesem van. Irod hogy 15-20 GB is letolteho naponta. Akkor nem 1GB a limit? Igy mar meggondolnam, de fenntartom hogy 1 GBert meg 1000FT sem adnek havonta.
|
szer. ápr. 16, 2003 0:22 |
|
|
Schaf
arany tag
|
Hmm...
Szal egy ilyen rendszer bérbeadásával foglalkozom. 50 gépes hálózat (rádiós hálózat) plusz egy kétirányú műholdas antenna.
Az adatátvíteli sebesség a 150-400 kbps között van.
A dolog nagyon drága, de gyakorlatilag bárhol felállítható kb 1 nap alatt.
Magánfelhasználó számára szerintem egyenlőre nem altenatíva.
Schaf
|
hétf. ápr. 14, 2003 9:00 |
|
|
Olex
|
Vannak apróbb igazságok abban amit leirtak előzőleg,de valószinü nem olvasták el a weboldalon lévő információkat, és elég sok dologban félre értés van.
Mindenképp lényeges hogy a hardver árak igen alacsonyak pl: a szügséges PC kártya csupán e-DSL előfizetéssel csupán 29900ft, illetve teljes szett is csak 41500ft, amiben minden szügséges eszköz benne van (antenna,fej,kártya,előfiz,kábel,csatlakozó,forgató)és ez a vásárló tulajdona, amelyet egyébként digitális müholdvevőként is használhat, nincs "beszállási dij" és nem kell semmilyen szerződés ami kötelezne. Az e-DSL csomag, letöltési és böngészi lehetőségeket ad, és óriási sebességgel, de ha valaki csak letölteni szertne nagy sebességgel, lehetősége van EOL csomagra is ami csak 11700ft/ negyed év, ami ugye 3900ft/hó és ezért a közölt lehetőséggel letölthet,dijmentesen és korlátlanul hozzáférhet és letölthet az EOL Download Centeréből,dijmentesen használhatja a MédiaTehk-et, Hozzáférés az interaktiv nagysebességü müholdas Internet steamingen át sugárzott zenei,sport és mozicsatornákhoz,
- Internet kapcsolat nélküli e-mail figyelmeztető szolgáltatás.Továbbá:kiváló minőségben, MPEG2-ben rögzitheti a kivánt adásokat a számitógépére, azért ez sem rossz.Mindenképp érdemes megemliteni, kölönböző felhasználó csoportokhoz csatlakozva (mint egyéb területeken is vannak-"szakmai körök")közös letöltés esetén napi 5-20Gb is letölthető müholdon keresztül,nagy sebességgel és "földi" internet kapcsolat nélkül.
Erika10: Nincs belépési dij! ez nem tudom hol olvasta? Egy bizonyos összegért ,egy hardvert(ek)vásárol meg, amely az Ön tulajdona, és egyben egy profi, technikailag is magasszinvonalú digitális müholdvevő tuner is.Nem beszélve arról, nincs szerződés és semmilyen kötelezettség, továbbá a hardver minden müholdas szolgáltatás igénybe vételére alkalmas, akár más ingyenes müholdas szolgáltatásokra is.Rengeteg ellátatlan régió van, ahol igen is nagyon jó alternativa,persze mint minden egyéb ,nézőpont kérdése hogy sok vagy kevés, és ez egy Európai szolgáltatás, ahol egységes árak vannak. És még egyet info, a müholdon keresztüli letöltésnél, a földi kapcsolatra csak pár percig van szügség, amig a letöltendő file-t kijelöljük, a letöltés már a háttérben,offline történik, földi internet kapcsolat nem szügséges hozzá.
Erika10: nem akarok állást foglani,de a felvetésére még egy adat
idézem:"
nem hiszem, hogy sokan tolonganának ezért a remek lehetőségért.Biztos, hogy ez lesz a jövö utja, de még kissé drága nekünk, még akkor is ha EU-ban számolnánk ki."
Európában közel 300.000 felhansználónk van, Magyarországon lassan elérjük az 5000 felhasználói tábort. Az ár, pedig szerintem nagyon nagyon kedvező (elsődlegesen a hardverre gondolok)Rengeteg szolgáltatásért ill.szolgáltatgatásért, alapdijat kérnek, amiért tulképp semmit nem adnak, itt ilyen nincs.Lényegében mint lehetőséget vetetem fel, akinek ez a lehetőség kedvező,tudjon róla, és ha kiván, él vele. Kockázat nélkül kipróbálhatja.
|
vas. ápr. 13, 2003 10:17 |
|
|
Erika10
|
A gond ezzel a rendszerrel az, hogy egyoldalú kapcsolatra képes, tehát csak letölteni lehet vele, küldeni nem.Mindenféleképpen kell egy földi vonalas kapcsolat is hozzá, hogy a kéréseket el lehessen küldeni, tehát már eleve két előfizetés kell, de csak 1 Gb-ot ad érte? hát ez valóban roppantul kevés, mert ha igaz az kb 1 nap alatt letölthető és utánna van a nagy mühold csend? Az első telepítési költség sem megvetendő, mert szüken számolva is 50 0000 Ft, nem hiszem, hogy sokan tolonganának ezért a remek lehetőségért.Biztos, hogy ez lesz a jövö utja, de még kissé drága nekünk, még akkor is ha EU-ban számolnánk ki.A kétoldalú kapcsolatra alkalmas berendezés egyszeri telepítési költsége emlékezetem szerint több mint 1 millió forint és a havi dijja is hasonló tételü. Azt hiszem mi kelet-kelet és kelet europaiak maradunk a multba még néhány évtizedig.
|
szomb. ápr. 12, 2003 16:21 |
|
|
Beck
|
*SatSpeedEasy Prepaid-Card 6 Monate Gültigkeit max. Geschwindigkeit 768 kbit/s, inkl. 357 ONLINE-MINUTEN 25,00 EUR A skystar 2 kártya 50,00 EUR natur elofizetés nélkül. a prepaid kartyat egyszer megveszem aztan "végtelenítem" ----- Original Message ----- From: "Szukacs" <helpful@freestart.hu> To: <list@internet.lx.hu> Sent: Saturday, April 12, 2003 6:42 AM Subject: Re: [internet] Müholdas Internet az ASTRÁról és EUTELSATról! > > > Akkor inkább a lassú, de olcsobb és rosszabb Vodafone!! > Ja és a belépési dij sem semmi. > > > > -- > Üzenet a csoportnak: list@internet.lx.hu> Feliratkozás: subscribe@internet.lx.hu> Leiratkozás: unsubscribe@internet.lx.hu> >
|
szomb. ápr. 12, 2003 7:59 |
|
|
Beck
|
----- Original Message ----- From: "Szukacs" <helpful@freestart.hu> To: <list@internet.lx.hu> Sent: Saturday, April 12, 2003 6:42 AM Subject: Re: [internet] M=FCholdas Internet az ASTR=C1r=F3l =E9s EUTELSAT= r=F3l! > > > Akkor ink=E1bb a lass=FA, de olcsobb =E9s rosszabb Vodafone!! > Ja =E9s a bel=E9p=E9si dij sem semmi. > > > > -- > =DCzenet a csoportnak: list@internet.lx.hu> Feliratkoz=E1s: subscribe@internet.lx.hu> Leiratkoz=E1s: unsubscribe@internet.lx.hu> >
|
szomb. ápr. 12, 2003 7:51 |
|
|
Erika10
|
Akkor inkább a lassú, de olcsobb és rosszabb Vodafone!!
Ja és a belépési dij sem semmi.
|
szomb. ápr. 12, 2003 5:42 |
|
|
Pentek13
ezüst tag
|
nade kerem, 1 GB semmire nem eleg!!!!!!!!!!! nem tudom mennyibe kerul de van egy tippem. ALtalaban jol erzem az arakat. 9000/honap? ezert az arert matavon sokkal tobb mindent letolthetek!
|
pén. ápr. 11, 2003 23:22 |
|
|
Olex
|
Új szolgáltatás, e-DSL március 1-től.A Europe Online hálozata az Eutelsat müholdján is.
A Europe Online, a világ egyik első és legnagyobb müholdas szélessávú Internet szolgáltatója. Az egyéni szélessávú Internet,e-DSL és multimédiás szolgáltatásainak elérése lehetővé válik az Astra és Eutelsat müholdrendszerében is.
A Europe Online e-DSL szolgáltatásával az alábbiakra van lehetőségük az előfizetőinknek:
- 1GB Internet böngészés és letöltés,további 1GB nagysebességü garantált 2 Mbps offline letöltés,
- Korlátlan hozzáférés a digitális könyvtárukhoz,amelyben többezer MP+ zene,szoftver,játékok és filmek vannak,
- Hozzáférés az interaktiv nagysebességü müholdas Internet steamingen át sugárzott zenei,sport és mozicsatornákhoz,
- Internet kapcsolat nélküli e-mail figyelmeztető szolgáltatás.
Tehát az új csomagban,e-DSL néven egyesitve lett az EOL és a SkyBooster szolgáltatás.768kbit/sec sebességgel lehet böngészni és letölteni az Internetről havi 1 Gigabyte adatmennyiségig,(SkyBooster) valamint 2 Mbit/sec sebességgel lehet használni a megrendelt letöltést ujabb 1 Gigabyte adatmennyiségig (EOL)
-
Europe Online a Nagysebességü Müholdas Internet és a Szórakozás újabb dimenzióit nyitja meg Önnek. Ismerje meg az Interaktiv szórakozás új világát. Digitális TV, Rádió, Müholdas Internet a PC-ben! Akár 2 Mbit/sec sebességgel tud letölteni adatokat,müholdon keresztül és 768Kbit/sec sebességgel böngészni !!
-Bővebben: http://www.olexdigital.hu
|
pén. ápr. 11, 2003 7:31 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 36 hozzászólás ] |
|