Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: pén. nov. 01, 2024 2:25

Hozzászólás a témához  [ 349 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Következő
Elindult a vodafone Messenger wapon 
Szerző Üzenet
írásjog megvonva

Hozzászólás 
And_Or írta:
Evo-X2 írta:
nekem működik a beépített messenger program SE telefonnal, a következő beállításokkal:....
Igen, nekem is, csak az a kérdésem, hogy menniybe kerülnek az üzenetek...

Díjszabás, 12. pont:
"Üzenet küldése 1 vagy több Felhasználónak üzenetenként: 15 Ft"

A hülyének is megéri. :twisted:

szer. jan. 24, 2007 8:49
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Evo-X2 írta:
nekem működik a beépített messenger program SE telefonnal, a következő beállításokkal:....
Igen, nekem is, csak az a kérdésem, hogy menniybe kerülnek az üzenetek...

kedd jan. 23, 2007 21:47
Profil Privát üzenet küldése
vas-tag

Hozzászólás 
nekem működik a beépített messenger program SE telefonnal, a következő beállításokkal:

messenger ID: vodafone
tartomány: (üres)
jelszó: vodafone
kiszolgáló: http://imps.vodafone.hu/web/wv.dll

kell egy internet profil:
Internetmód: WAP
átjáró (gateway): 80.244.97.2
felhasználónév, jelszó üres

és egy adatfiók:
apn: imps.vodafone.net (vitamax-nál vitamax.imps.vodafone.net)
felhasználónév, jelszó üres

úgy tudom még működik motorola telefonokkal (V3x, stb) és néhány nokiáva (6230, stb) de ott HTTP-n (proxy: 80.244.97.2, port: 8080)

ja és csak akkor működik, ha már regisztráltál a messenger-en

kedd jan. 23, 2007 17:05
arany tag

Hozzászólás 
Néhány telóban van egy messenger nevezetü programocska, ami egy imps.vodafone.net APN-el csatlakozik ki, és olyan jellegü, mint egy ICQ, vagy MSN. Még nemnagyon próbáltam, de annyit láttam, hogyha kicsatlakozik, és mindent leellenöriz, utána lebont a GPRS, de online maradok. Az az érdekes, hogy honnan fogja tudni a telefon, hogy jött üzenetem, vagy valaki online lett. ? És mennyibe kerül ez, ha így kapok üzenetet, mert ez senem PC, senem WAP, és senem SMS, és a voda oldalán csak ez a három kategória van beárazva.
Szal hogyis müködik ez az egész? Valaki kiokosíthatna, mert zavar, hogy nemtudom.
Köszi
Annyit még hozzátennék, hogy asszem ezt a protokollt használlja ez a program:
http://www.openmobilealliance.org/relea ... _v1_3.html

szomb. nov. 04, 2006 21:12
írásjog megvonva

Hozzászólás 
A kutya se.

kedd aug. 15, 2006 8:54
arany tag

Hozzászólás 
Használja még valaki?

kedd aug. 15, 2006 8:23
a fórum lelke

Hozzászólás 
Én már egy hete elküdtem :D.

pén. márc. 17, 2006 20:55
arany tag

Hozzászólás 
Vodafone messenger lemondása:
1270-re XMESS üzenet.
Remélem jó sokan elküldik ezt az üzenetet...!

pén. márc. 17, 2006 20:50
a fórum lelke

Hozzászólás 
Bibby írta:
Az jutott eszembe, hogy nem lett volna illő valahogy üzzenni a népnek, hogy "szevasztok mától kb. háromszor annyit fizettek ám nekünk, de azért szép napot"? Vagy valami ilyesmi! Én legalább elvártam volna, bár ezekután... :roll: :evil:
Minek? Ott a Közlemény. Azt minden magyar ember elolvassa, minden magyar embernek jár naponta az a hírlap, amiben a Szolgáltatója megjelenteti. Nem is tudom, minek ide NHH, meg FVF...

pén. márc. 17, 2006 17:48
platina tag

Hozzászólás 
Az jutott eszembe, hogy nem lett volna illő valahogy üzzenni a népnek, hogy "szevasztok mától kb. háromszor annyit fizettek ám nekünk, de azért szép napot"? Vagy valami ilyesmi! Én legalább elvártam volna, bár ezekután... :roll: :evil:

pén. márc. 17, 2006 17:26
a fórum lelke

Hozzászólás 
Hardside írta:

Ja, igen, ha 15 forintért akarok sms-ezni, akkor előkotrom a dominó kártyámat, úgy legalább oda küldök 15-ért smst, ahova akarok. És még meg is fog érkezni biztosan, buzeráncs hibaüzenetek nélkül.
Normális hosszú SMS-sé fűzve.

csüt. márc. 02, 2006 19:55
platina tag

Hozzászólás 
Sok sikert kívánok hozzá. Összeköthetik magukat a Nagy Központi Aggyal, akkor is lehúzhatják az összes **** a földig.

Havonta olyan 7-8 ezret messzendzsereztem, ha ez nem elég jó, akkor majd a 0 Forint jobb lesz. Viszlát.

Ja, igen, ha 15 forintért akarok sms-ezni, akkor előkotrom a dominó kártyámat, úgy legalább oda küldök 15-ért smst, ahova akarok. És még meg is fog érkezni biztosan, buzeráncs hibaüzenetek nélkül.

csüt. márc. 02, 2006 19:35
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Sverige írta:
Újabb változás a Voda messengerrel kapcsolatban március 27-től:

"...A 1731, 1732, 1733, 1734 és 1735 Vodafone Messengerhez kapcsolódó számokra történő üzenetküldési lehetőség megszűnik.
A felsorolt számok helyett a következő hívószámokon érhető el változatlan feltételekkel a szolgáltatás : +36 70 700 1731, +36 70 700 1732, +36 70 700 1733, +36 70 700 1734, +36 70 700 1735."

http://www.vodafone.hu/segithetunk/kozl ... _02_24.pdf

Ez is arra mutat, hogy nagyon össze akarják kötni valami nemzetközi nagy hálózattal a vodamessengert. Bár szerintem kár elrontani ilyennel. Ez a változás is csak negatívum számomra. Bár 15 forintért ugysem fogok küldni, bármilyen szám is az...

csüt. márc. 02, 2006 16:22
platina tag

Hozzászólás 
Újabb változás a Voda messengerrel kapcsolatban március 27-től:

"...A 1731, 1732, 1733, 1734 és 1735 Vodafone Messengerhez kapcsolódó számokra történő üzenetküldési lehetőség megszűnik.
A felsorolt számok helyett a következő hívószámokon érhető el változatlan feltételekkel a szolgáltatás : +36 70 700 1731, +36 70 700 1732, +36 70 700 1733, +36 70 700 1734, +36 70 700 1735."

http://www.vodafone.hu/segithetunk/kozl ... _02_24.pdf

csüt. márc. 02, 2006 15:43
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
skynet írta:
én nem a jelenlegi rendszerre gondoltam (azt ismerem), hanem az MSN-nel kombináltra. abban az esetben, ha MSN-ről küldök üzenetet egy vodás számra, kitől vonja a 15 forintot? a MSN júzertől, aki azt se tudja, mi az a vodafone messenger? vagy a címzettől?

Egyértelmü, hogy csak akkor tudsz küldeni sms-t msn-böl, ha van telós accountod regelve msn-be. Tutti nem fog visszajönni a régi icq-s korszak, mikor korlátlanul küldtél sms-t ingyé...

szer. feb. 15, 2006 12:32
arany tag

Hozzászólás 
skynet írta:
tehát akkor msn messengerből ingyen lehetne üzenetet küldeni vodás meg t-s számra, amit sms-ben ingyen megkap a címzett? így ok lenne a 15 forint...

vagy a biliből vegyem ki?

Az lenne ok, hogy ingyen 15forintért küldhetek esemest? :) Hogyisgondoltad? :) Ha a címzett mobilról sms-ben van bejelentkezve, akkor is fizetned kell 15 forintot. Csak akkor ingyenes, ha mindegyikötök NEM SMS-el van bejelentkezve.

szer. feb. 15, 2006 10:05
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Lehet, hogy beindul az MSN Messenger és a Vodafone Messenger együtt, s valamiből az MSN-nek is fizetni kell?

Majdnem biztos.

Messenger a T-Mobile és Vodafone hálózatán?
06.2.13 10:02

Ma kezdődik Barcelónában a mobiltelefónia legnagyobb éves seregszemléje, a 3GSM World Congress, amelyen a várakozások szerint azt is bejelentik, hogy számos mobilszolgáltató - köztük a Magyarországon is jelen levő T-Mobile és Vodafone - elérhetővé teszi a Microsoft MSN Messenger szolgáltatását a hálózatán - értesült a Guardian.

A lap szerint a Microsoft üzenetküldő szolgáltatását az Orange, a T-Mobile, a Telecom Italia, a Vodafone, a Telefónica és az O2 teszi majd elérhetővé a mobiltelefonokon is. A szolgáltatók tanúltak a képküldési szolgáltatás tapasztalataiból, és addig nem teszik elérhetővé a Messengert, ameddig az nem elérhető a teljes hálózatukon - írja a Guardian.

Forrás: napigazdasag.hu

szer. feb. 15, 2006 8:27
platina tag

Hozzászólás 
Bibby írta:
A multiüzenetes hülyeség megesik, de másodszorra elküldi simán.És bizony, ennyi hiba semmiség a többlethez képest.

A multiüzenetes hülyeség bizony megesik, és nekem másodszorra, harmadszorra, vagy negyedszerre sem küldi el egyáltalán, kizárólag akkor, ha megváltoztatom az sms szövegét. A változtatás lényegtelen, lehet pluszban egy space, vagy egy felkiáltójel, bármi, csak változzon a szöveg az el nem küldötthöz képest.

kedd feb. 14, 2006 19:50
arany tag

Hozzászólás 
T68m írta:
And_Or írta:
Egyébként az normális és megengedett, hogy egy szolgáltató valamilyen szolgáltatásának az árát ilyen mértékben növelje? (6->15 = 150% emelés!!!)

és amikor a pancsi emelte háromszorosára (3x) a momentum hétvégi, hálón kívüli árait???

A Magyar ember lenyelte azt is, úgy, ahogy ezt is le fogja...
Hihetetlen, hogy nincs az egyik magyarországi mobilszolgáltatónak egy olyan díjcsomagja sem, ahol ingyen lehetne hálón belül telefonálni és/vagy esemesezni. Vagy legalább potom pénzért...
Mondjuk egy ilyen tarifát elviselnék, vagy ehhez hasonlókat. Persze ez kicsit durva, sok a havidíja, de jó irány: http://www.a1.net/CDA/tarif/pp4_tarif_d ... de,00.html

kedd feb. 14, 2006 7:46
a fórum lelke

Hozzászólás 
And_Or írta:
Egyébként az normális és megengedett, hogy egy szolgáltató valamilyen szolgáltatásának az árát ilyen mértékben növelje? (6->15 = 150% emelés!!!)

és amikor a pancsi emelte háromszorosára (3x) a momentum hétvégi, hálón kívüli árait???

kedd feb. 14, 2006 3:03
Profil Honlap
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Bibby írta:
@mz: egy vitamaxos meg tudja nézni ingyen a számlaegyenlegét?

Vitamax Online

Ezzel szemben a havonta többezret tejelő előfizusok csak 43Ft-ért tudhatják meg ugyanezt. Na, ez az, amire azt lehet mondani, hogy szégyen, hogy több, mint 6 éve nem voltak képesek megoldani ezt a problémát.
De Messengerre, Hívódallamra és hasonló f*szságokra van lóvé. :twisted:

hétf. feb. 13, 2006 12:26
platina tag

Hozzászólás 
skynet írta:
decemberig én is használtam, azóta vagyok pannonos. nekem is többször előfordult, hogy nem érkezett meg sosem az üzenet, vagy visszadobta, hogy "multiüzenet küldése nem engedélyezett" (ez esetben legalább megvolt a lehetőségem arra, hogy elküldjem normál sms csatornán). ez 5 forintért meg is felelt nekem akkor, sőt most is hajlandó lennék érte 6-ot fizetni (ennyi hiba beleférne ennyi pénzért).

na de rohadjon meg, aki kitalálta, hogy mostantól 15 forint lesz egy üzenet...

A multiüzenetes hülyeség megesik, de másodszorra elküldi simán.És bizony, ennyi hiba semmiség a többlethez képest.

@mz: egy vitamaxos meg tudja nézni ingyen a számlaegyenlegét?

vas. feb. 12, 2006 17:10
platina tag

Hozzászólás 
skynet írta:
decemberig én is használtam, azóta vagyok pannonos. nekem is többször előfordult, hogy nem érkezett meg sosem az üzenet, vagy visszadobta, hogy "multiüzenet küldése nem engedélyezett" (ez esetben legalább megvolt a lehetőségem arra, hogy elküldjem normál sms csatornán). ez 5 forintért meg is felelt nekem akkor, sőt most is hajlandó lennék érte 6-ot fizetni (ennyi hiba beleférne ennyi pénzért).

na de rohadjon meg, aki kitalálta, hogy mostantól 15 forint lesz egy üzenet...

Nálam is voltak ilyen problémák vele, de 5-6 Ft-ért nekem is belefért ekkora hibaarány. Na de 15 Ft-ért... :evil:

vas. feb. 12, 2006 16:30
Profil Privát üzenet küldése ICQ
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Tudod, abból neki nem származik bevétele :). És biztos nem felelne meg a Vodafone csoport által támasztott szigorú minőségi követelményeknek :D.

Ja, igen! A minőségi követelmények... Most már értem. :lol:

vas. feb. 12, 2006 9:04
a fórum lelke

Hozzászólás 
Tudod, abból neki nem származik bevétele :). És biztos nem felelne meg a Vodafone csoport által támasztott szigorú minőségi követelményeknek :D.

vas. feb. 12, 2006 8:17
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Lehet, hogy beindul az MSN Messenger és a Vodafone Messenger együtt, s valamiből az MSN-nek is fizetni kell?

Ki tudja...
De ilyen ökörségek helyett inkább azt oldanák meg végre több, mint 6 év után, hogy egy mezei előfizus meg tudja nézni online és ingyen a számlaegyenlegét, mint egy Vitamaxos. (Aki ugye nem arról híres, hogy többezret költ havonta, mint egy előfizus, aki havonta kicsengeti a többezres havidíjat.)

vas. feb. 12, 2006 0:33
a fórum lelke

Hozzászólás 

szomb. feb. 11, 2006 16:27
platina tag

Hozzászólás 
BNM írta:
150%-os emelés :?: :?:

De ennek mi értelme :?: :?:
Haverom használja a szolgáltatást és többször nem érkeznek meg az üzenetek.... Az ügyfélsz. tehetetlen...Akkor ezért fitessen 15Ft-ot??
SMS100 opcióval 12,5Ft, Jokerral 18Ft az sms és mindig célba is ér, sőt jelentést is kapsz.
Ennek az egésznek semmi értelme. :? :?

Khm.Én is használom, kezdetektől fogva.Aztán használják még rengetegen körülöttem, hiba nélkül.Az üzenetek mindig megérkeznek.Szóval ez afféle egyedi hiba is lehet.
Az a helyzet hogy az sms-ek árát lehetne már lejjebb szorítani, ehelyett évek óta változatlan minden.Néha kijön valami csomag, ami viszont szintén nem jó mindenkinek.
Mégis miért fájt most ez a messenger ennyire a vodafone-nak?úgyis csak vodások használhatják egymás között.

szomb. feb. 11, 2006 15:45
a fórum lelke

Hozzászólás 
Idézet:
A szolgáltató az előfizetői szerződést csak az alábbi esetekben jogosult egyoldalúan módosítani:
    a) a gazdasági és/vagy műszaki körülmények olyan változása, amelyek
    következtében a Szolgáltató az Előfizetőknek nyújtott szolgáltatást a korábbiakhoz képest
    megváltozott pénzügyi és/vagy műszaki feltételekkel képes csak nyújtani, de nem jelent a
    szolgáltatás igénybevételének feltételeire vagy minőségi célértékeire vonatkozó
    változtatást;
    b) új szolgáltatás bevezetése;
    c) az újonnan bevezetésre kerülő szolgáltatások és a meglévő szolgáltatások megfelelő
    minőségének biztosítása;
    d) az egyedi előfizetői szerződésben a felek a fentieken túl az egyoldalú módosítás egyéb
    eseteiben is megállapodhatnak;
    e) jogszabályváltozás vagy hatósági döntés indokolja; vagy
    f) a körülményekben bekövetkezett lényeges változás indokolja.

Megerőltető lenne a Közlemény kiadása során (amelyeket 2006-ban még egyáltalán nem tettek fel a honlapra), hogy kiírják azt is, a fentiek közül melyik pontnak felel meg a módosítás, ÉS odaírják az okot is? A Hatóság minek van, ha erre nem kötelezi?

szomb. feb. 11, 2006 13:52
arany tag

Hozzászólás 
150%-os emelés :?: :?:

De ennek mi értelme :?: :?:
Haverom használja a szolgáltatást és többször nem érkeznek meg az üzenetek.... Az ügyfélsz. tehetetlen...Akkor ezért fitessen 15Ft-ot??
SMS100 opcióval 12,5Ft, Jokerral 18Ft az sms és mindig célba is ér, sőt jelentést is kapsz.
Ennek az egésznek semmi értelme. :? :?

szomb. feb. 11, 2006 13:04
a fórum lelke

Hozzászólás 
Hehe, ebből lehetne egy jó vezércikk!
150%-os áremelés a Vodafonnál!!

szomb. feb. 11, 2006 12:37
arany tag

Hozzászólás 

szomb. feb. 11, 2006 12:22
a fórum lelke

Hozzászólás 
Valószínűleg a Vodafone Mail webes felülete is így küldi az SMS-t. Az ÁSZF-ben pedig nem írják le a szolgáltatások technológiai specifikációt, csak az szerepel, hogy a Vodafone Maillel küdlött SMS-eket alap áron számlázzák.

Ja, marad az olcsósms.hu, vagy djuice nonstop, vagy SMS 100 a Westelnél.

szomb. feb. 11, 2006 11:58
arany tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
És most tessék egy picit lenyugodni, mert ezeket a voda SMTP-vel küldött SMS-eket is kiszámlázzák, normál áron. Két hónapon át teszteltem :wink: .

Mégjó, hogy nem küldtem vele ezer darabot, csak 4-5 darabot...
Hát ez rossz hír... :( És hol van ez leírva? ÁSZF-ben benne van? Milyen néven számlázzák ki?
Pedig a 15 forintos messenger sms-ek helyett valamit ki kell találnom.
De asszem marad az olcsosms.hu... :(

szomb. feb. 11, 2006 11:48
a fórum lelke

Hozzászólás 
És most tessék egy picit lenyugodni, mert ezeket a voda SMTP-vel küldött SMS-eket is kiszámlázzák, normál áron. Két hónapon át teszteltem :wink: .

szomb. feb. 11, 2006 11:12
arany tag

Hozzászólás 
Bibby írta:
krimlin írta:
Én úgy értelmeztem, hogy nem emailen jön meg az üzenet, hanem normál sms-ben, nem?
sajnos nem tudom kipróbálni, mert már nem él a vodás kártyám...

Nem is arról van szó, hanem a küldésről.

Viszont csak vodás smtp-vel megy... :( De küldhetek bárki nevében sms-t, akinek tudom, hogy van vodamail-je... :)

szomb. feb. 11, 2006 10:37
platina tag

Hozzászólás 
krimlin írta:
Én úgy értelmeztem, hogy nem emailen jön meg az üzenet, hanem normál sms-ben, nem?

Nem is arról van szó, hanem a küldésről.

szomb. feb. 11, 2006 10:34
arany tag

Hozzászólás 
Bibby írta:
And_Or írta:
Ez tökéletes!! Ki a fenének kell ezentúl az a hü**e messenger. Pláne 15 forintér...

Például annak akinek nincs beállítva e-mail a telefonján, soha nem e-mailezett vele, valamint drágálja a gprs díjakat még mindig.

szomb. feb. 11, 2006 10:24
platina tag

Hozzászólás 
And_Or írta:
Ez tökéletes!! Ki a fenének kell ezentúl az a hü**e messenger. Pláne 15 forintér...

Például annak akinek nincs beállítva e-mail a telefonján, soha nem e-mailezett vele, valamint drágálja a gprs díjakat még mindig.

szomb. feb. 11, 2006 9:51
arany tag

Hozzászólás 
Tejberizsa írta:
CineDOG írta:
Használjátok a vodamailt, email küldése: 3670xxxxxxx@sms.vodafone.hu és sms-ben megkapja ingyen a üzit.

Tuti ingyé' van? :roll: Megjött az üzi amit küldtem méghozzá a telószámommal, de csak a webes felületről. A levelező kliensemmel nem jött meg! :( Why???

Nemhiszem el, hogy ez müködik, pedig kipróbáltam, és tényleg.
feladó:0670***@vodafone.hu
címzett:3670***@sms.vodafone.hu
És pikkpakk megjön az sms, és 3670*** a feladója! Ez tökéletes!! Ki a fenének kell ezentúl az a hü**e messenger. Pláne 15 forintér...
És tuti ingyen van? Bár ha belegondolunk, kinek számlázna??? Hiszen a vodamailnél nincs beállítva nekem a pénzes értesítö, és bárki küldhet nekem erre a címre üzit, akkor mér is fizetnék?

szomb. feb. 11, 2006 9:48
platina tag

Hozzászólás 
Óóóóóóóó hogyaza... Gebedjen meg a voda ott ahol van.Mindent ami jó azt el kell rontani, hát hogyne. :evil:

szomb. feb. 11, 2006 9:46
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Ezzel az erővel nyugodtan meg is szüntethetik. Ezek után kíváncsi leszek, ki fog ezzel még sz*rakodni. Az ÁFA dolog után egy újabb "ügyfélbarát" lépés. Csak nem felvették Rasmussent? :)

szomb. feb. 11, 2006 9:12
a fórum lelke

Hozzászólás 
skynet írta:
(aki nem értené: 6 forint volt egy hagyományos sm (5 megadott vodás számra) eddig, mostantól 15 forint lesz... nesze neked, áfa-csökkentés...)
Kis pontosítás: 5 Ft volt, és az ÁFA-csökkentés után lett 6 Ft :D.
Vígasztaljon a tudat, hogy 9 Ft-al olcsóbb lesz a hívódallam letöltés :D.

pén. feb. 10, 2006 20:11
a fórum lelke

Hozzászólás 
Március 13-ától 15 Ft egy üzenet, pre- és postpaid esetben egyaránt. Lásd: http://www.vodafone.hu/segithetunk/aszf ... 3_13_2.pdf

pén. feb. 10, 2006 19:08
arany tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Tejberizsa írta:
És a lényeg: Ingyenes?

Amúgy lehet maradok a natur mailnél, mivel ott nincs karaterhatár és nem kell 10 percet várni rá mire megjön az sms. :wink:

Még nem jött számla :wink:

Nálam egyből megjön, amint elküldtem a mailt. Vodás SMTP-vel küldöm, gondolom az feltétel.

Aha, már nálam is megy és egyből megjön! Fa**a! Eldobtam így már vagy 30 sms-t! :oops:

szomb. júl. 09, 2005 10:44
a fórum lelke

Hozzászólás 
Tejberizsa írta:
És a lényeg: Ingyenes?

Amúgy lehet maradok a natur mailnél, mivel ott nincs karaterhatár és nem kell 10 percet várni rá mire megjön az sms. :wink:

Még nem jött számla :wink:

Nálam egyből megjön, amint elküldtem a mailt. Vodás SMTP-vel küldöm, gondolom az feltétel.

szomb. júl. 09, 2005 10:31
a fórum lelke

Hozzászólás 
CineDOG írta:
vizsla1 írta:
06*0-es formában kell lennie a feladónak. Tárgynak mindegy mit írsz, ki sem kell tölteni. Az üzenet max 160 karakter, az ékezeteket átkonvertálja GSM-abcéssé.

Már csak így?
36-al is ment, meg több mint 160 karakter is. Sőt ugye a kezdetben bármilyen emailről.

36-tal kezdődő aliast nem csináltam Magamnak. Így azt nem tudom. 06*0-es formában küldöm a mailt. Az SMS feladója viszont nem +36*0.., és nem is 06*0.., hanem + nélküli nemzetközi formátum lesz.

szomb. júl. 09, 2005 10:29
platina tag

Hozzászólás 
Az azért hozzátartozik hogy a vodamail csak havidíjasoknak ingyenes,vitamaxban havi 200ft.

szomb. júl. 09, 2005 10:16
a fórum lelke

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
06*0-es formában kell lennie a feladónak. Tárgynak mindegy mit írsz, ki sem kell tölteni. Az üzenet max 160 karakter, az ékezeteket átkonvertálja GSM-abcéssé.

Már csak így?
36-al is ment, meg több mint 160 karakter is. Sőt ugye a kezdetben bármilyen emailről.

szomb. júl. 09, 2005 9:22
arany tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:

Oké, így már megy! Köszi! :) És a lényeg: Ingyenes?

szomb. júl. 09, 2005 7:23
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 349 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Következő