|
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 3 hozzászólás ] |
|
21 Gb CHK file visszaállítása hogyan?
Szerző |
Üzenet |
Dester
Moderátor
Csatlakozott: kedd nov. 02, 2004 17:38 Hozzászólások: 5120 Tartózkodási hely: Budapest/Szeged
|
Két azonos topic, elég lett volna egy helyen is. A másikban folytassátok please.
|
vas. jan. 02, 2005 18:29 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 11956 Tartózkodási hely: Budapest, Solymár
|
Menyus, felejtsd el a chk filet. Még nem beszéltem olyan emberrel, aki ebből vissza tudott állítani valamit. De ekkorából még a Bill Gates sem tudna. Szerintem.
Már csak a csodában reménykedhetsz.
Inkább elemezd ki, miért volt a rendszer összeomlás, és hogy tudod legközelebb elkerülni.
És hát menteni kell a particiót, akkor 10 perc múlva ott van a jól működő mentett rendszer. Egy helyreállítás -ha sikerül is- órákat, napokat elvehet. Megéri nem menteni? Nem hiszem.
|
vas. jan. 02, 2005 18:18 |
|
|
Zolien
arany tag
Csatlakozott: vas. aug. 15, 2004 12:09 Hozzászólások: 170 Tartózkodási hely: Kiskunfélegyháza
|
21 Gb CHK file visszaállítása hogyan?
Hello
Egy lefagyas, ujrainditas, lemezellenrozest kovetoen keletkezett 21Gb .chk fileom, van esely ra hogy egy reszet vissza tudom nyerni? Milyen programok vannak erre?
|
csüt. dec. 30, 2004 20:32 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 3 hozzászólás ] |
|