Szerző |
Üzenet |
szgp
ezüst tag
Csatlakozott: hétf. dec. 10, 2007 19:22 Hozzászólások: 88 Tartózkodási hely: Dunaujváros
|
Attila Semmi bajom a Plastik70 lakkal, csak van kimondottan nyák-védölakk! SK 10! aki 1x megprobálja -ragaszkodik hozzá. én kb 25-30 éve használom. (egyszer régen 1 tanáromtol kaptam egy keveset)Igaz annyi a hátránya, hogy nem olyan kemény , de gyorsan szárad ez is. Oldoszere izo-propil alkohol. Ujraforrasztásnál (mert hiszen van ilyen, ha elsöre nem jo valami alkatrész)..nem barnul, nem szinezödik.A Plastik -ot inkább trafoknál használom, meg amikor még volt Letraset- a feliratos elö-hátlapokat fujtam vele. Nagyon jó! Számomra azért fura, hogy nem látom a forumokban az SK10-et ..ja és a "KÉK" pnp foliát sem emlitik sokan. Transzfer-foliának minden mást látok-olvasok.Pedig jó! Én nem vagyok tehetös, de mivel drága, meggondolom mit mivel..és a SAGAX foliája nekem 100% os. (leszámitva a tanuloidöt ugyebár )
köszönettel: G.
|
szomb. ápr. 12, 2008 12:27 |
|
|
Attila86
gyémánt tag
Csatlakozott: kedd szept. 27, 2005 17:13 Hozzászólások: 2193 Tartózkodási hely: Budapest
|
Mi a baj a Plastik 70-el?
Erre találták ki! 15 perc alatt megszárad, nem ragad, forrasztható, még kenegetni sem kell mert spray! Emellett használható szigetelőként trafónál, kondinál vagy bárhol, és még a pontos adatai is meg vannak adva (átütési szilárdság, ellenállás). Jó mondjuk elég büdös, de csak addig a 10 percig amíg meg nem szárad.
|
szomb. ápr. 12, 2008 11:59 |
|
|
szgp
ezüst tag
Csatlakozott: hétf. dec. 10, 2007 19:22 Hozzászólások: 88 Tartózkodási hely: Dunaujváros
|
Ezüstözni? Házilag alapvetöen AgNO3 ezüstnitráttal cukros (jol irtam CUKOROLDAT) közegben, de macerás az oxidmentesités. Egyszerüen leválik ha nem jol elökezelt az anyag (réz, szénacél stb)
Miért nem használtok SK 10 lakkot?? ez folyasztoszer és védölakk egyben.10év után is jol forraszthato! Az akril az müanyag és olvad, és nem höállo, ja és büdös is.....
|
szomb. ápr. 12, 2008 11:51 |
|
|
snapscan
platina tag
|
Farkas György írta: Persze egy recipém van arra is, hogy a nyákot bé lehessen vonni fémréteggel, (ezüstréteggel), és aztán azt lelekkozni. Gyuri
Publikus?
|
szomb. ápr. 12, 2008 9:17 |
|
|
Farkas György
ezüst tag
|
....Én sima szintelen akrillakkal szoktam lefújni. Lehet javítani is...
Üdv Topiktársak!
"watt" mondja a "tuti"-t! Jómagam is ezt az "akrilános" megoldást használom amióta létezik a lakk. Persze egy recipém van arra is, hogy a nyákot bé lehessen vonni fémréteggel, (ezüstréteggel), és aztán azt lelekkozni. Ugyan ez úgy lett, hogy az ultrára készűlt "kütyük" dolgait "illet" ezüstözni, és hát nem mindig galvanizált az embörfia! (A bevonó lakk előbb volt mint az akrilán!)
Aztán az akrilán még alkalmas más, díszítő festés elkészítésére is.
Gyuri
|
szomb. ápr. 12, 2008 5:55 |
|
|
Attila86
gyémánt tag
Csatlakozott: kedd szept. 27, 2005 17:13 Hozzászólások: 2193 Tartózkodási hely: Budapest
|
Ja oké.
|
pén. ápr. 11, 2008 11:41 |
|
|
MotoHacker
gyémánt tag
Csatlakozott: pén. jan. 28, 2005 20:39 Hozzászólások: 3683 Tartózkodási hely: Bp
|
Attila:én a bemártott padlólakkról beszéltem,aminek ez hátránya,előnye, hogy nagyon kemény és nagyon olcsó,nyugodtan lehet tunkolni az áramkört.
|
pén. ápr. 11, 2008 8:32 |
|
|
gerry
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 518 Tartózkodási hely: BP.XI
|
MotoHacker írta: Hmm...annakidején pedig mindent gyantáztunk. Most ránéztem egy még be nem ültetett catridge-re (ahol egyébként tökmindegy ) és 20MOhm felett van (nem tudom megmérni) a még ragadós gyanta ellenállása két negyedraszteres elég hosszan párhuzamos vezetősáv közt.Szóval nem értem. Az lehet,hogy az ICL bemenete többszáz megaohm,és ha tápot kap több megaohmon keresztül,akkor elkezd ugrálni,...de normálisan nagyon ritkán vannak ilyen nagy impedancián hagyott kezetékek egy áramkörben..szerintem. Ilyen drága csodalöttyöt sosem vennék,kemény csónaklakkból (padlólakk is jó) párezer ft egy akkora bili,hogy nem is lefujom,hanem bemártom az áramkört
Egyszer nekem is sikerült magamat megszivatni.
Valamikor tacskó nyákgyártóként rájöttem, hogy a RO-55 nevezetü rozsdamaró folyadékba mártott rézdrót milyen jól futtatható cinnel, csak marha büdös!
Na én kisokos csináltam egy infra hangátviteli eszközt a rádiótechnika újságból és a nyáklapot szépen lekentem rozsdamaróval, majd befuttattam cinnel páka sgitségével. Ezután kufúr, beültet, lepróbál.
Asszongya a cikk szerzője, hogy helyezzük feszültség alá a készülék vevő részét. Ekkor egy FM zajt kell hallanunk ami azt jelzi, hogy a berendezés üzemel. De nálam sem FM, sem semilyen zaj nem volt, csak a kutyák csaholása hallatszott be az ablakon, mert már igen este volt mire végeztem a beültetéssel. A meglepetés csak ezután ért, mint nyári esőben a villámcsapás. Megfordítom az infravevő nyákját, fejemen a walkman fülhallgatóval, még mindig Fm zajt keresve a nyáklapon, mikoris meglátom, hogy az alkatrészek lábai közt, de főleg az OP27 és asszem LM386 ic-knél pezseg a nyák. Hát hírtelen nem is tudtam mire gondoljak. Fiatal kezdő elektrotechnikai vegyészként először arra gondoltam, hogy olyan mérvű az LM386 erősítése, hogy feloldja a nyáklapot, de ha az nem is, akkor az infra vevő nyomja oly nagy teljesítménnyel ki magábol az ABBA (mamma mia) nótát,amit tesztelés céljából az adóra kötöttem, hogy azt az OP27-es IC nem birja feldolgozni. Végül rá kellett jönnöm, hogy az előzöleg felvitt rozsdamaró nézte laposelemnek az ic-k lábain lévő cink bogyókat.
Bocs ha off voltam, de nem tudtam nem megosztani ezt a kezdőként szerzett, hatalmas élményemet.
|
pén. ápr. 11, 2008 6:10 |
|
|
Attila86
gyémánt tag
|
MotoHacker írta: De,probléma.Mondhatni lehetetlen a lakk eltávolítása nélkül, viszont cserébe a kádba is beteheted,a víz alatt is megy
Ezt miből gondolod?
A Plastik 70 forrasztható!
|
pén. ápr. 11, 2008 4:59 |
|
|
watt
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. nov. 01, 2006 14:00 Hozzászólások: 3559 Tartózkodási hely: Régi nick .watt Hozzászólások: 3402
|
Én sima szintelen akrillakkal szoktam lefújni. Lehet javítani is... (pl. MOTIP vagy mifene...)
|
pén. ápr. 11, 2008 4:37 |
|
|
MotoHacker
gyémánt tag
Csatlakozott: pén. jan. 28, 2005 20:39 Hozzászólások: 3683 Tartózkodási hely: Bp
|
De,probléma.Mondhatni lehetetlen a lakk eltávolítása nélkül, viszont cserébe a kádba is beteheted,a víz alatt is megy
|
csüt. ápr. 10, 2008 23:28 |
|
|
gask
ezüst tag
|
És nem problémás ezt utánna javítani, forrasztani? Már a lakkra gondoltam.
Attila86 köszi a linket.
|
csüt. ápr. 10, 2008 23:14 |
|
|
MotoHacker
gyémánt tag
|
Hmm...annakidején pedig mindent gyantáztunk.
Most ránéztem egy még be nem ültetett catridge-re (ahol egyébként tökmindegy ) és 20MOhm felett van (nem tudom megmérni) a még ragadós gyanta ellenállása két negyedraszteres elég hosszan párhuzamos vezetősáv közt.Szóval nem értem.
Az lehet,hogy az ICL bemenete többszáz megaohm,és ha tápot kap több megaohmon keresztül,akkor elkezd ugrálni,...de normálisan nagyon ritkán vannak ilyen nagy impedancián hagyott kezetékek egy áramkörben..szerintem.
Ilyen drága csodalöttyöt sosem vennék,kemény csónaklakkból (padlólakk is jó) párezer ft egy akkora bili,hogy nem is lefujom,hanem bemártom az áramkört
|
csüt. ápr. 10, 2008 23:04 |
|
|
Attila86
gyémánt tag
|
|
csüt. ápr. 10, 2008 18:30 |
|
|
gask
ezüst tag
|
Ez mi ez az?
A google a WC ülőkétől, a spray fúvóka szelepig mindent dob csak ezt nem. A NASA-tól rendeled? Mert az első 20 találatra semmi.
|
csüt. ápr. 10, 2008 17:46 |
|
|
Attila86
gyémánt tag
|
Plastic 70. Bár megjegyzem, hogy még ICL7107-es áramkört nem fújtam le vele. De nem hiszem hogy gond lenne.
|
csüt. ápr. 10, 2008 16:49 |
|
|
gask
ezüst tag
|
OK!
Mit ajánlasz pára, nedvesség ellen? Akrilán lakk kilőve.
|
csüt. ápr. 10, 2008 16:28 |
|
|
Attila86
gyémánt tag
|
Nekem mindig borsózik a hátam ezektől az ötletektől! Nem azért mert gányolás meg ragad meg ilyesmik, hanem az elektromos szempontok miatt.
Például egy ICL7107-es kapcsolás gusztustalan dolgokat művel a gyantától ami a lábai közt van!
|
szer. ápr. 09, 2008 18:34 |
|
|
stinkydiver
arany tag
Csatlakozott: szomb. júl. 22, 2006 18:22 Hozzászólások: 174 Tartózkodási hely: Ercsi
|
A gyantát denszeszben kell oldani, annyit kell bele tenni, amit még fel tud oldani. De azt nem tudom, mennyire jó evvel telibe kenni a panelt, sztem ragacsos marad. Inkább nehezen forrasztható vezetékekre, alkatrészekre kell kenni/ mártani.
|
szer. ápr. 09, 2008 18:22 |
|
|
gask
ezüst tag
|
Arra gondoltam, a panelt lehetne-e úgy szinezni hogy az alkoholban feloldott gyantába beletenném egy alkoholos filc betétjét. / Nem röhög / Így sokféle színből lehetne választani.
Nem tudom mennyi gyantát oldjak. Milyen sűrűségű a megfelelő. Nem láttam még ilyen cuccost.
Ha nitróban oldom nem árt az alkatrészeknek?
Melyik a legmegfelelőbb oldószer, valahol denszeszt is olvastam.
Ecsettel kell felhordani? Mehet bárhova nem árt semminek?
OK! Befejeztem.
|
szer. ápr. 09, 2008 16:36 |
|
|
gerry
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 518 Tartózkodási hely: BP.XI
|
watt írta: Én H2O2-t és HCL-t + H2O-t használok. Soha nem sárgult meg semmi tőle. Egyébként ez a nyák világosabb, mint a másikom, mert az zöldebb. A vasklorid biztosan sárgíthat, viszont a hiperolt nem ismerem...
A hiperol egy fertőtlenítő tabletta. Egy tabletta tartalmaz 1g carbamidum proxydatum-ot. Ez a tablettát 1dl vízben feloldva 1%-os hidrogénperoxid oldatot kapunk. De higítás nélkül is lehet sósavba adagolni és nyákot maratni. De nekem ettől is megsárgul a nyák. De lehet hogy azért mert csak annyi marató oldatot készítek ami az adott nyákot lemarja.
|
hétf. ápr. 07, 2008 10:21 |
|
|
watt
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. nov. 01, 2006 14:00 Hozzászólások: 3559 Tartózkodási hely: Régi nick .watt Hozzászólások: 3402
|
Én H2O2-t és HCL-t + H2O-t használok. Soha nem sárgult meg semmi tőle. Egyébként ez a nyák világosabb, mint a másikom, mert az zöldebb. A vasklorid biztosan sárgíthat, viszont a hiperolt nem ismerem...
|
hétf. ápr. 07, 2008 9:49 |
|
|
gerry
platina tag
|
watt írta: Hát igen. Lehet, hogy egy kis nyák optimalizálással megoldható lett volna a kevesebb 000, de nem nagyon izgat a kérdés, mivel tényleg filléres dologról van szó.
Watt!!
Csak azt szeretném megkérdezni,hogy mitől ilyen szép világos(fehér) az ügeszálas nyákod? Mert nekem mindig beissza a marató folyadékot és megsárgul. Akár vaskloridot, akár hiperolt használok.
köszi
|
hétf. ápr. 07, 2008 6:05 |
|
|
gask
ezüst tag
|
kulitoko írta: Persze a mai eredményt már lecsiszoltam. Remélem holnap már 100% lesz
Ha beleszólhatok, ha gyorsan elszeretnéd tüntetni a rajzolatot önts rá egy kis nitro-higítót (szép "vastagon" megáll rajta) és hagyd 10 mp rajta, majd egy tiszta ronggyal egy mozdulattal a panel végétől a másikig töröld le. Ezután még át kell törölgetni higítós ronggal hogy teljesen tiszta legyen. Zsírmentes lesz az tuti, nem kell újra csiszolni, nem megy feleslegesen az időd vele, nem vékonyítod az amúgy sem vastag vezető réteget, gyors.
De várd meg még teljesen megszárad!! Nehogy bedurranjon!
|
pén. ápr. 04, 2008 14:31 |
|
|
watt
gyémánt tag
|
Hát igen. Lehet, hogy egy kis nyák optimalizálással megoldható lett volna a kevesebb 000, de nem nagyon izgat a kérdés, mivel tényleg filléres dologról van szó.
|
pén. ápr. 04, 2008 8:26 |
|
|
Ros-Co.
a fórum lelke
Csatlakozott: hétf. nov. 08, 2004 20:03 Hozzászólások: 6046 Tartózkodási hely: Bp.
|
watt: látom nem spórolod ki a 0 ohmokat, hogy átkötést tudj vele csinálni
Én is erre gondoltam az egy oldalason, hiszen egy SMD ellenállat 1 Ft. Arról nem is beszélve hogy a dolog sorozatgyártható marad (ha kell)
|
pén. ápr. 04, 2008 7:37 |
|
|
kulitoko
arany tag
Csatlakozott: szer. ápr. 18, 2007 22:09 Hozzászólások: 287 Tartózkodási hely: Budapest-Nyíregyháza
|
Örömmel jelentem, hogy én is 100%-os győzelmet arattam a ma esti "2. felvonáson"
Reggel szaladgáltam bolt után, hogy találjak megfelelő papírt, gondoltam magamban, nem megyek el oda a hol tegnap volt, nem esik útba.....Erre...kb az 5. boltban tudtak csak műnyomót adni, a Deák tér mellett. A1-es méretű volt ha jól tudom, felszabták A4-es darabokra, kemény 190Ft-ba került.
Nyomtatás ok, finom csiszolóval felcsiszoltam a nyákot, megszárítottam.
Itt következik az, amiben eltértem a tanácsoktól
Bakelit helyett a teljesen letisztított és száraz villanytűzhely felületére tettem papírral az alsó oldalával, miután a papírt Tesa maszkolószalaggal rögzítettem 2 végén a nyákhoz. Ezután kb a szokásos eljárás, csak mivel 150g-os a műnyomó, ezért kb 10 percig melegítettem a nyák hátát a max fokozaton robogó vasalóval. (Azért is kellett a 10perc, mert a nyák kb 60x210mm, és a vasaló nem éri át) Melegítés után megfordítottam, és a maszkolószalag "gurigájával" ráhengereltem a papírt a nyákra (nincs videómagnó görgőm ). A melegítés-hengerlés folyamatot 2x eljátszottam, majd "legyezve" a levegőn lehűtöttem.
Még mielőtt beletettem volna a vízbe ázni, lecsiszoltam a műnyomópapír felső rétegéről a lakkszerű anyagot, hogy könnyebben átázzon a papír.
Meleg állóvízbe bele, kb 15 perc áztatás, és kéééééész
Szerintem ahhoz képest, hogy 2. próbálkozásom, vehetem 100%-os sikernek. Egyedül annyi problémát tapasztaltam, hogy a papír kb 1 mm-t zsugorodott a 210mm eredeti hosszából a hő hatására, így néhol pár tized mm-rel arrébbkúszott 1-2 vonal. Maga a felület, amit egyszerre csináltam, az 60x210mm (4 db ilyen kis korong van rajta, mint a képen látható).
Elnézést a kép minőségéért, de fényképező híján kénytelen voltam a laptopom kamerájával készíteni.
Ehunvane' http://kepfeltoltes.hu/view/080403/Phot ... es.hu_.jpg
A korong átmérője 48mm
Köszönöm mégegyszer a segítségeteket!
Viktor
|
csüt. ápr. 03, 2008 21:02 |
|
|
watt
gyémánt tag
|
Eddig esküdtem a HP laser Fotopapírra, mert jó volt. De most kaptam Gerry-től egy vagon műnyomót, ami igazi műnyomó és nagyon vékony és fényes. Szerintem ugyanolyan mint egy fotopapír, csak vékony.
Naszóval eddig ilyen papírt nem is láttam boltban, tehát nem csoda, hogy nem tudták miről beszélek mikor műnyomót kértem.
Lényeg, hogy ma készítettem 5 panelt(végre volt egy kis időm folytatni a házvezérlőm). Ilyen lett:
www.watt_tar1.tvn.hu/nyakvasal/DSCF0183_2.jpg
Mind az 5 panel tökéletesen sikerült, semmi javítani való nem volt. A vékony vonalak 0,5mm-esek, tehát nem egy nehéz a rajzolat, de viszont sehol nem mart alá!
Aztán még valami amit másként próbáltam. Volt itt szó a vasaló hanyatt döntéséről. Nos ezt most így készítettem. Nyák felől melegítettem, és szépen rágörgőztem a papírt.
Szerintem akkor jön le nagyon könnyen a papír az áztatáskor, ha nem sütöttük meg! Minél kevesebb hőt kap, annál könnyebben ázik, és annál könnyebben leválik a festékről.
Végül is, csak a nyáknak és a festéknek kell melegnek lennie, nem a papírnak! Ezután az egyoldalasokat csak így fogom vasalni, ill. be fogok szerezni valami főzőlapot, és készítek hozzá egy hőfokszabályzót, hogy könnyebb legyen dolgozni, és a hőfok is egyenletes legyen és ideális(ki kell tapasztalni majd...).
|
csüt. ápr. 03, 2008 19:39 |
|
|
kulitoko
arany tag
Csatlakozott: szer. ápr. 18, 2007 22:09 Hozzászólások: 287 Tartózkodási hely: Budapest-Nyíregyháza
|
Ahhoz képest, hogy A/4 méretet csináltam egyszerre, és első alkalommal.....kb 70%os siker lett.
Holnap nyomtatok még egy példányt, és kisebb szakaszokban újra megcsinálom. Persze a mai eredményt már lecsiszoltam.
Remélem holnap már 100% lesz
|
szer. ápr. 02, 2008 23:14 |
|
|
Transztyuszeres
gyémánt tag
|
.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Transztyuszeres csüt. dec. 16, 2010 14:32-kor.
|
szer. ápr. 02, 2008 13:13 |
|
|
kulitoko
arany tag
|
Vettem lezernyomtatohoz valo, elvileg jo minosegu fotopairt, remelem jo lesz. Este proba
A/4-es meretu feluletet meg tudok egyszerre csinalni, vagy szakaszokra osszam fel? 48mm atmeroju panelok lesznek, 4 db Cree led szamara. Ketoldalas nya'k, az also reszet nem akarom bantani, csak a tetejet kell maratni.
Ha esetleg elrontanam es elmosodna a nyomat, a nya'kot ujra fel tudom hasznalni, ugye?
|
szer. ápr. 02, 2008 13:02 |
|
|
Genelec
ezüst tag
|
Próbáld úgy, ahogy már itt is írták, hogy a vasaló hanyatt, NYÁK rá, papír a nyákra és gumigörgővel ráhengerled. Így nem terül a festék a nyomástól.
|
szer. ápr. 02, 2008 9:00 |
|
|
kulitoko
arany tag
|
Oks, köszönöm
Remélem sikerülni fog.
|
szer. ápr. 02, 2008 8:24 |
|
|
watt
gyémánt tag
|
Szerintem keress vissza, ill. nézz fel az oldalamra. Nagyon sokszor kiveséztük már, nézd el, hogy most nem lódult neki senki sokadjára...
Ja és a legfontosabb! Próbáld ki, mert nem lehet elrontani a nyákot! Ha nem sikerül a vasalás, akkor újravasalod.
|
szer. ápr. 02, 2008 4:58 |
|
|
kulitoko
arany tag
|
Sziasztok!
Szeretnék készíteni 3 db nyákot, vasalásos módszerrel. Gondolom a topic kezdete óta eléggé kiforrott a technológia:)
Szóval: tudnátok nekem segíteni, hogy milyen műnyomópapírt/írásvetítő fóliát vegyek, és hogy hol?
Előre is köszönöm a segítségeteket,
Viktor
|
szer. ápr. 02, 2008 0:28 |
|
|
DjYdur
arany tag
|
Köszönöm hogy rendeltetek, így én (is) olcsóbban tudtam venni
Watt! Ha gondolod mostmár törlöheted a rendeléssel kapcsolatos üzeneteket.
|
kedd ápr. 01, 2008 20:45 |
|
|
Gafly
gyémánt tag
|
Koszonom szepen a furok miatti szemelyes utanjarast/melot
|
kedd ápr. 01, 2008 19:41 |
|
|
gask
ezüst tag
|
"Sajnos ahogy nézem már ezeket nem lehet kapni az eboltban Remélem csak én nem találom."
Kb egy hónapja rendeltem én is tőlük, nagyon jól műkszik! Ajánlom mindenkinek! ( Készül az állvány is hozzá. )
|
vas. márc. 30, 2008 23:17 |
|
|
Gafly
gyémánt tag
|
> Ha nem tudod használni akkor visszaküldöd/visszaadod, nem gond.
Nem azert mondtam, nekem speciel van oszlopos furogepem
|
vas. márc. 30, 2008 11:58 |
|
|
Attila86
gyémánt tag
|
|
vas. márc. 30, 2008 11:55 |
|
|
Attila86
gyémánt tag
|
Én vettem. Pár száz Ft volt 3db. Van 3 vagy 4 féle méretben. De nekem jobb van...
Sajnos ahogy nézem már ezeket nem lehet kapni az eboltban . Remélem csak én nem találom.
|
vas. márc. 30, 2008 11:52 |
|
|
DjYdur
arany tag
|
Ha nem tudod használni akkor visszaküldöd/visszaadod, nem gond.
A számlaszámot majd küldözgetem, csak még a postaköltséget lusta voltam megnézni...
|
vas. márc. 30, 2008 11:25 |
|
|
Tab120L
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1778 Tartózkodási hely: Kaposvár / Tab
|
Gafly írta: Miniplex-be nem tudom be lehet-e fogni a 3-asnal nagyobb szárat...
Egy esztergányos csinál neked egy sörért Nekem már van.
http://sziget.mine.nu/~tAB/temp/tokmany.png
|
vas. márc. 30, 2008 11:09 |
|
|
Gafly
gyémánt tag
|
> Na, szépen szétoffoltátok a témát...
Miert erzed ugy?
> az jutott eszembe, hogy lehet valakinek
> gondot fog okozni a szár átmérõje - 3,2 mm...
Na ez elobb is az eszedbe juthatott volna
Mondjuk ugyis oszlopos furoban praktikus hasznalni...
Miniplex-be nem tudom be lehet-e fogni a 3-asnal
nagyobb szárat...
|
vas. márc. 30, 2008 10:24 |
|
|
PICprogrammer
vas-tag
Csatlakozott: kedd márc. 25, 2008 15:01 Hozzászólások: 4 Tartózkodási hely: Budapest
|
Na, szépen szétoffoltátok a témát...
|
vas. márc. 30, 2008 7:56 |
|
|
stinkydiver
arany tag
Csatlakozott: szomb. júl. 22, 2006 18:22 Hozzászólások: 174 Tartózkodási hely: Ercsi
|
Én is kérem a számlaszámot, és megy a sör meg a fúró ára.
stinkydiver kukac freemail pont hu
|
csüt. márc. 27, 2008 16:45 |
|
|
asd123
ezüst tag
|
Az előző DjYdur-nak ment.
Kösz.
|
csüt. márc. 27, 2008 15:00 |
|
|
asd123
ezüst tag
|
Szia!
10:45 - 11:45 között tudok ott lenni.
Sajnos PÜ nem megy el tőlem ??!
Azonban kapni tudok, ha küldesz egy mobilszámot hívni foglak.
Holnap reggel 7-ig vagyok gép közelben.
Üdv.
|
csüt. márc. 27, 2008 14:58 |
|
|
Attila86
gyémánt tag
|
Elvileg akkor csak Galfynak, Skorinak és asd123-nak kell személyesen odaadnom a fúrókat. De asd123 úgy látszik hogy megoldja DjYdur-al a személyes átvételt. Ez esetben igazából csak Galfyval kell majd találkoznom, Skorival amúgy is összefutok.
Nem is kell annyit rohangásznom.
|
csüt. márc. 27, 2008 14:44 |
|
|
Genelec
ezüst tag
|
Nekem is jöhet a számlaszám, utalom az árát.
genelec@freemail.hu
|
csüt. márc. 27, 2008 12:16 |
|
|