Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: pén. nov. 01, 2024 4:39

Hozzászólás a témához  [ 5 hozzászólás ] 
Tévézés PC-Videokártyával 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
Nekem is hasonló probléma volt. Visszavittem és garanciába kicserélték a VGA-t, azóta minden jól megy. (Club3d Ati 9600prom van) Bár nekem egyáltalán nem adott semmi képet a kari egyik-pillanatról a másikra.

vas. júl. 04, 2004 11:06
Profil Privát üzenet küldése
platina tag

Hozzászólás 
Az ATI-nal (nekem is az van) a Control Panel -> Display alatt vannak ATI-ikonos tab-ok. Az egyiken engedelyezni lehet a TV kimenetet, de csak akkor, ha rajta van a kabel. Valahogy erzekeli, hogy ra van-e dugva a TV. Ugyanott be kell allitani, hogy PAL, mert alapbol NTSC.

szer. jún. 30, 2004 14:58
platina tag

Hozzászólás 
Hali !

Próbáld ki azt, hogy a monitort VGA csatiját kihúzod a videokártyából és úgy kapcsold be a PC-t. ekkor automatikusan a Tv kimenetre küldi ki a videójelet és szemmel követheted a BOOTolási folyamatot.
Legalábbis az én videokártyám igy müködik.
Ha igy sem megy akkor attól félek a kártyád kompozit kimenetének kampec. :(

ügv

gerry

kedd jún. 29, 2004 17:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
A kártya TV kimenetével kapcsolatban nem lehet semmit sem állítgatni
valahol software-esen ? Én ha lehet megpróbálnám egy másik eszközön
is megnézni, hogy mit ad ki magából a kártya. Ha ugyanazt látni, akkor
tuti, hogy a tv kimenet része rossz vagy rosszul van beállítva valami rajta.

kedd jún. 29, 2004 7:50
vas-tag

Hozzászólás Tévézés PC-Videokártyával
ATI RADEON 9200 PC vidókártyáról jövő jelet szoktam a TV-m (féléves Philips 70cm ) AV-RCA csatlakozóján keresztül megjeleníteni. Az elmúlt időben rendesen működött, de aztán egyik bekapcsolásról a másikra nem jelenitett meg semmit a TV képernyőjén. Illetve csak fekete alapon homályos szélű fehér csíkok futnak függőlegesen a képernyőn és a Tv hangszóróiból búgó hang hallatszik ( talán brumm?). Ellenőríztem a csatlakozókat, a jelátvívő kábelt, újra installáltam a videókártya driverét, sőt az op.rendszert is, a probléma mégsem oldódott meg, a számítógép képe továbbra sem jelenik meg a TV képernyőjén. Mind a videókártyám, mind a TV-m más tekintetben jól működik, ezt is kipróbáltam. ( A monitoron minden jól látszik, játékok, képek jól futnak, ill. a TV u.a.-n AV /RCA/ bemenetére juttatott jel /kameráról/ is tökéletesen látszik a TV képernyőjén. Látszólag minden rendben, a TV-Számitógép kapcsolatom viszont továbbra sem működik. Kifogytam az ötletekből, mi lehet a hiba. Ha valaki találkozott hasonló problémával, vagy van használható ötlete, kérem segítsen. Előre is köszönöm.

kedd jún. 29, 2004 6:27
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 5 hozzászólás ]