Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szomb. nov. 16, 2024 13:18

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 548, 549, 550, 551, 552, 553, 554 ... 785  Következő
OFF TOPICOK GYŰJTEMÉNYE 
Szerző Üzenet
a fórum lelke

Hozzászólás 
McLaca írta:
Árpy írta:
McLaca írta:
Hát igen... Sõt, ha belegondolunk, hogy régen 3 borítékba került az egész...
Az régen volt, azóta fejlõdtünk...vissza???
Úgy tûnik... Régi jó rendszer, vasárnap délután az okosok páran (3-an?) összeültek, megálmodták estig a tételeket, összesen 3×3-at, belegyömöszölték õket borítékokba, majd hétfõn reggel a TV-ben kisorsoltak a 3 közül egyet. Összesen csak igen kevés ember tudott a tételekrõl, az is csak alig 12 órával az érettségi elõtt ismerte meg. Miért nem volt jó ez a rendszer? Megválaszolom: mert egyszerû volt, mûködött, és hatékony volt. El kellett ****, mint mindent ebben az agyatlan országban, ami eddig jól mûködött...
Ha meg komoly, hogy matekból elég a végeredmény, levezetés nem kell, én tényleg tökönszúrom magam... :?
Ilyen nincs... ezzel már tényleg semmi értéke nem lesz az érettséginek.

Üdv!

mondjak még néhány dolog, ami jó volt, de sikerült ****? :)

szer. máj. 11, 2005 16:49
Profil Honlap
Site Admin

Hozzászólás 
Árpy írta:
Seri01 írta:
Vhogy 89 környékén is hasonló balhé volt, nem? Akkor is az évvégi jegyet kapták...
pontosan

Moszkva tér ;) Ha még nem láttad, feltétlen nézd meg!

Szerk: Sorry, későn vettem észre, hogy skynet már leírta.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Wiki szer. máj. 11, 2005 16:51-kor.

szer. máj. 11, 2005 16:48
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Sulla írta:
Érettségire a következõ lenne a megoldás:

Lenne egy alap-feladatsor, ami tartalmazza, hogy milyen erõsségû, típusú, pontszámú feladatok kellenek egy érettségibe, szintenként. Aztán évente minden iskolával íratni egy ennek megfelelõ tételsort. Ezt szakemberekkel átvizsgáltatni, mindet más iskolákban megíratni a végzõsökkel. A nem megfelelõ feladatok így kiesnek. A megmaradt feladatok halmazából az érettségi reggelén a gép kiköp egy faladatsort. Betenni vördbe, majd 30 perccel az érettségi kezdete elõtt mailben elküldeni az iskoláknak (vagy akár feltenni a netre :) ). A diákok addig bent ülnek már a teremben. (Semmi mobil, WC-re csak kísérettel) 30 perc alatt minden iskola a rendelkezésére álló módszerekkel nyomtatja, sokszorosítja a feladatlapokat.

Na, milyen ötlet?

S

Ide nekem a bársonyszéket!
8)

nyilván! hasonlóra gondoltam én is. Csak azt felejtetted ki - de gondolom te is úgy érted - hogy ez a halmaz TELJESEN nyilvános. És ebből sorsolnak ki néhány tételt, amit - akár rádió útján - közölhetnek a kezdés pillanatában az érintetekkel.

szer. máj. 11, 2005 16:46
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
bmanyi007 írta:
Szépen haladunk a "tudás" alapú társadalomban abba az irányba ahol már a takarítónőknek is diplomájuk lesz és motivációs levelet kell majd írniuk....
Az kérlek nem takarítónő, hanem: Clean Up Manager Különben is lehet, hogy ez a foglalkozás egy ugródeszka... Volt már ilyen nem emlékeztek? Egy egyszerű pénzintézeti portás, illetve akarom mondani: Bank Entrance Controlling Manager egészen az ügyvezetőségig vitte át a brókerségen... Most meg retteg tőle egy orszán politikusainak a nagyrésze... Tudás alapú társadalom... Ehhh! :(

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BrOnZ szer. máj. 11, 2005 16:52-kor.

szer. máj. 11, 2005 16:44
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ünnepelsz valamit T68m? Én tegnap érkeztem osztálykirándulásról, nem volt semmi, volt pia......stb. Kemény volt :D

szer. máj. 11, 2005 16:42
a fórum lelke

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
T68m! Gyere már Gábor. Minnyá gyógyszerosztás!!!

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

bocsi gyerekek, csak eddig piáltam!

Na, kinek kell /még/ bogyó? :)

szer. máj. 11, 2005 16:39
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
skynet írta:
GazVezir írta:
Próbáltam, nem működött sajnos, de azért köszönöm. Legvégső esetben átkonvertálom avi-ba, úgy lesz felirat, már teszteltem, bár az okát még mindig nem értem.

és ha simán átnevezed avira? a media player classic szerintem úgyis rájön, hogy mpeg, és le fogja játszani.

Mpeg-re egyszerűen egyik lejátszó se villantja a feliratot. Egyelőre fogalmam sincs, hogy miért.

szer. máj. 11, 2005 16:33
ezüst tag

Hozzászólás 
Hja! És most képzeld el egy takarítónak a motivációs levelét! "Már kisgyermek koromban is csak az tett boldoggá ha érezhettem a levegőben a friss Domesztos illatát. Mindig arra vágytam, hogy takaríthassam a véget nem érő folyosókat. Ez a maximális lelki felüdülés...stb." Mi lesz akkor ha ezek a vicces sorok valóságba csapnak át.... :D

szer. máj. 11, 2005 16:26
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
Szépen haladunk a "tudás" alapú társadalomban abba az irányba ahol már a takarítónőknek is diplomájuk lesz és motivációs levelet kell majd írniuk....

szer. máj. 11, 2005 16:10
gyémánt tag

Hozzászólás 
skynet írta:
pampika írta:
Sulla írta:
Érettségire a következő lenne a megoldás...

Jó,de onnantól,hogy netre rakod,más is megtalálhatja (online betörés).Ha meg papíralapú,akkor meg belekukkantanak.Tehát tökéletes biztonság egyik esetben sincs,bár eddig elfogadhatóan működött a rendszer :?

30 perccel az érettségi előtt teljesen rendben van, hogy netre teszik... főleg, ha (esetleg többszintű) jelszóval van védve.

Hmm,na jó :D Bár mostanában úgyis divat végignemolvasvabelekötni :mrgreen:

szer. máj. 11, 2005 16:04
a fórum lelke

Hozzászólás 
Árpy írta:
McLaca írta:
Hát igen... Sőt, ha belegondolunk, hogy régen 3 borítékba került az egész...
Az régen volt, azóta fejlődtünk...vissza???
Úgy tűnik... Régi jó rendszer, vasárnap délután az okosok páran (3-an?) összeültek, megálmodták estig a tételeket, összesen 3×3-at, belegyömöszölték őket borítékokba, majd hétfőn reggel a TV-ben kisorsoltak a 3 közül egyet. Összesen csak igen kevés ember tudott a tételekről, az is csak alig 12 órával az érettségi előtt ismerte meg. Miért nem volt jó ez a rendszer? Megválaszolom: mert egyszerű volt, működött, és hatékony volt. El kellett ****, mint mindent ebben az agyatlan országban, ami eddig jól működött...
Ha meg komoly, hogy matekból elég a végeredmény, levezetés nem kell, én tényleg tökönszúrom magam... :?
Ilyen nincs... ezzel már tényleg semmi értéke nem lesz az érettséginek.

Üdv!

szer. máj. 11, 2005 16:00
gyémánt tag

Hozzászólás 
Próbáltam, nem működött sajnos, de azért köszönöm. Legvégső esetben átkonvertálom avi-ba, úgy lesz felirat, már teszteltem, bár az okát még mindig nem értem.

szer. máj. 11, 2005 15:48
gyémánt tag

Hozzászólás 
skynet írta:
Moszkva tér c. filmet ajánlom megnézésre!
Na tessék... Pont ez jutott eszembe. :)

szer. máj. 11, 2005 15:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
Miért nem akarja berakni a feliratot egyetlen média lejátszó sem az *.mpg kiterjesztésü filmekhez?

szer. máj. 11, 2005 15:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:

Kép Kép Kép

szer. máj. 11, 2005 15:14
platina tag

Hozzászólás 
pampika írta:
Sulla írta:

Jó,de onnantól,hogy netre rakod,más is megtalálhatja (online betörés).Ha meg papíralapú,akkor meg belekukkantanak.Tehát tökéletes biztonság egyik esetben sincs,bár eddig elfogadhatóan működött a rendszer :?

Remélem figyelted, hogy 30 perccel az érettségi kezdete előtt az érettségizők egy netmentes, mobilmentes teremben ülnek, várva a feladatokat. Kit érdekel, hogy ki szedi le a netről, ha csupa olyan tudja csak leszedni, aki nem fogja megírni? Így jelszó sem kell, semmi egyéb védelem, fizikailag különül el az érettségiző és a feladatsor. Aki nincs bent megadott időben a teremben, annak sorry, a héten szombaton megírhatja ugyanilyen feltételekkel plusz pénzért.

Maga a feladatsor egy minimum 500 feladatot tartalmazó halmazból kerül ki, az érettségi előtt 30 perccel. Ha valaki látta az 500 feladatot, megoldja, bemagolja, akkor legyen ötöse!

S

szer. máj. 11, 2005 15:01
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sulla írta:

szer. máj. 11, 2005 14:49
platina tag

Hozzászólás 
Érettségire a következő lenne a megoldás:

Lenne egy alap-feladatsor, ami tartalmazza, hogy milyen erősségű, típusú, pontszámú feladatok kellenek egy érettségibe, szintenként. Aztán évente minden iskolával íratni egy ennek megfelelő tételsort. Ezt szakemberekkel átvizsgáltatni, mindet más iskolákban megíratni a végzősökkel. A nem megfelelő feladatok így kiesnek. A megmaradt feladatok halmazából az érettségi reggelén a gép kiköp egy faladatsort. Betenni vördbe, majd 30 perccel az érettségi kezdete előtt mailben elküldeni az iskoláknak (vagy akár feltenni a netre :) ). A diákok addig bent ülnek már a teremben. (Semmi mobil, WC-re csak kísérettel) 30 perc alatt minden iskola a rendelkezésére álló módszerekkel nyomtatja, sokszorosítja a feladatlapokat.

Na, milyen ötlet?

S

Ide nekem a bársonyszéket!
8)

szer. máj. 11, 2005 14:40
platina tag

Hozzászólás 
Ha nem gond idéznék egyik tanáromtól, így az érettségi kapcsán:
"Tehát: azt gondolom, hogy a gyerekek "szeretnek" érettségizni. Persze ezt nem mondják, meg nem az jön le, dehát azért mégis. Ez ma a társadalomban egy olyan rítus, amelyik a felnőttéválási beavatási szertartásnak felel meg, ezért azt gondolom, hogy mindenkinek joga van tisztességgel leérettségizni. Mindenkinek meg kell adni a lehetőséget arra, hogy megmutathassa: ő már felnött, illetve képes megfelelni a felnőttség ezen követelményének. A most érettségizőknek ezt a jogokat elvették. Ezek a gyerekek szerintem nevetségessé váltak ma és tegnap. Ezekre még 100 év múlva is úgy fognak emlékezni, hogy ez volt az az évfolyam, amelyik először éretségizett kétszinten. Az egyik szint tudta a feladatokat, amásik meg nem..."

Hozzátenném, hogy jobboldali beállítottságú emberről van szó, de már ő sajnálta az oktatási miniszert, mert valakik aljas szándékból (legyen az politikai vagy anyagi) kb 100 000 diák és még megannyi normálisan, olykor még tisztességesen is dolgozó személy munkáját, becsületét kérdőjelezték meg!
Szégyen!

szer. máj. 11, 2005 14:11
a fórum lelke

Hozzászólás 
McLaca írta:
Az régen volt, azóta fejlődtünk...vissza???

szer. máj. 11, 2005 13:59
a fórum lelke

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Londelmor írta:
BrOnZ írta:
A történelem érettségi feladatsorról a diákok elmondták, hogy az esszé kérdés ugyanaz volt mint az eredeti. A többi kérdés is hasonló volt a korábban már kikerültekhez..."
hát nagyon megérte akkor megint kinyomtatni...
Nos, ha még abba is belegondolunk, hogy ez az egész plusz cécó mennyibe került? Hmmm... És ez is mi fizetjük meg. Hogy miért nem b@@&# %=+!/% meg a jó %=//% &@#&...

Üdv!

szer. máj. 11, 2005 13:44
platina tag

Hozzászólás 
Kösz megnézem őket!
Lehet kapni dvdn a bukást (adolf) és a taxi 1-2-3 csomagot is. ew.

szer. máj. 11, 2005 13:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
nokia.6230 írta:
BrOnZ írta:
...
Az nem szemafor? Vagy Amfóra? Van szemafora is? Vagy metafóra?
Nem nekem való ez a magyar nyelv. :D
Honnan szeded ezeket a spéci sárga gombokat?
Jártomban, keltemben gyűjtögettem... http://www.bronz.hu/smiley
Kép

Kép

szer. máj. 11, 2005 13:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
nokia.6230 írta:

Ha a smileykra gondoltál,Itt van egy csomó smiley.Sőt,az oldal alján van egy link a Smileygeneratorra,amivel tudsz egyedieket is gyártani :wink:

szer. máj. 11, 2005 13:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
Csak annyit mondjon nekem meg valaki, hogy igaz ez az egész vagy nem? Ez is a társadalom összezavarási folyamatának egy apróbb részlete? Komolyan mondom, telefonáljon be valaki az OM-be és kérdezze meg, mert én már semmit sem hiszek el.

szer. máj. 11, 2005 13:36
a fórum lelke

Hozzászólás 
Seri01 írta:
Vhogy 89 környékén is hasonló balhé volt, nem? Akkor is az évvégi jegyet kapták...
pontosan

szer. máj. 11, 2005 13:35
platina tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
...

Az nem szemafor? Vagy Amfóra? Van szemafora is? Vagy metafóra?
Nem nekem való ez a magyar nyelv. :D
Ezek a sárga pofák olyanok mint a dilibogyók.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 6230 szer. máj. 11, 2005 13:37-kor.

szer. máj. 11, 2005 13:34
platina tag

Hozzászólás 

a fórum lelke

Hozzászólás 
A végeredményből jut eszembe. Középsuliban matekból nem tudtam a képletet, igy nem tudtam levezetni a feladatot, de egy másik(sokkal bonyolultabb) módszerrel meghatároztam az eredményt.
Ahogy kiszámoltam(rajz) nem irtam rá a dogapapirra, csak egy firkapapirra...utána meg hiába magyarázkodtam, nem fogadta el :cry:

gyémánt tag

Hozzászólás 
"A többi diák kérheti, hogy a középiskola utolsó évfolyamának év végi osztályzatát ismerjék el középszintű érettségi eredményének......."

Ez legalább jó, feltéve ha a matekkal nem akarsz semmit kezdeni. Én megérteném, ha kimennének tüntetni, és nem csak azok mennének ki, akik nem tanultak, mert senkinek nincs kedve végigizgulni megint 2-3 órát, valamint teljesen más feladatok lesznek, így érthető lenne a tüntetés!

Szavazzatok rám, legyek én az oktatási miniszter!

gyémánt tag

Hozzászólás 

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára BrOnZ szer. máj. 11, 2005 13:36-kor.

gyémánt tag

Hozzászólás 
Ez az évvégi jegyes dolog nagyon durva...
Ezek tisztára meg vannak zakkanva :evil:

szer. máj. 11, 2005 13:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
nokia.6230 írta:
Bálint duplán mondjon le.
Ehhh... Az egész (k)ormány... Kép A Bálint csak egy dilettáns a sok közül, aki ott güzül. Na tessék! Nesztek egy álliterált szemafora... (De csak azért, hogy stihlszerű legyek...) :lol:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BrOnZ szer. máj. 11, 2005 13:30-kor.

szer. máj. 11, 2005 13:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
nokia.6230 írta:
Hogyan? Mateknál nem kell a részletes kiszámolási eljárást bemutatni és levezetni? Csak a végeredményt nézik? Ezt nem merem elhinni. Komoly? Ezt nem is tudtam. Akkor bálint duplán mondjon le.

a feladatok kb 70-80%-ában csak egy végeredmény kell. és az is olyan nehézségű, mint egoldani egy hiányos másodfokú egyenletet...
amúgy meg az az általános pontozás, hogy végeredmény 1pont, levezetés 1pont, ahol kérik egyáltalán ugye...

szer. máj. 11, 2005 13:28
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Londelmor írta:
(még az egy dolog, hogy a mateknál csak a végeredmény számít, de már ez is nevetséges, mert így ha lelesed a másikról, vagy csak tippelsz, akkor is ösze lehet szedni a szükséges tíz :!: százalékot!)

Jaja,láttam a feladatokat.Én már 2 éve érettségiztem,akkor asszem úgy volt,hogy ha nem jó a végeredmény,de a vannak jó részek,akkor arra lehet részpontokat kapni.De ha csak odavágsz egy végeredményt,akkor arra nem jár semmi.Minimum valami indoklás kell,ha nem is számoltad végig látható módon (volt nálunk 1-2 ilyen hiperokos gyerek,aki csak úgy odavágta a jó eredményt :) ).

szer. máj. 11, 2005 13:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Közölte: akik felvételiznek matematikából, azoknak egy későbbi pótnapon meg kell írniuk a középszintű írásbeli érettségit. A többi diák kérheti, hogy a középiskola utolsó évfolyamának év végi osztályzatát ismerjék el középszintű érettségi eredményének, vagy a vizsgát meg kell ismételni.

mi van?? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
évvégi osztályzat? normális ez? tombolán nem akarják kisorsolni az érettségijegyeket?

ez már komolyan szánalmas, ahogy próbálnak kapálózni valami megoldásért... :evil:

szer. máj. 11, 2005 13:26
platina tag

Hozzászólás 
Hogyan? Mateknál nem kell a részletes kiszámolási eljárást bemutatni és levezetni? Csak a végeredményt nézik? Ezt nem merem elhinni. Komoly? Bálint duplán mondjon le.

Ha kérhetik azt hogy az utolsó év jegyét tekintsék érettségi jegynek is akkor minek az egész cécó a vizsgával? Minek kellett kinyomtatni több millió oldalt? Úristen! Bálint triplán mondjon le.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 6230 szer. máj. 11, 2005 13:29-kor.

szer. máj. 11, 2005 13:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
GazVezir írta:
Hülyeség, ne ugorjatok be ennek, ez csak a parasztvakítás része! Ez őrület, amit csinál a média, az újságok, mindenki.
:?: :?: :?: IMHO az MTI nem tartozik a bulvársajtóhoz...

[url=http://www.mti.hu/cikk/66511/]Érvénytelen a május 10-én írt matematika középszintű írásbeli érettségi vizsga - döntött az oktatási tárca vezetője. Az emeltszintű írásbeli érettségi eredménye érvényes - mondta Magyar Bálint a kormányszóvivői tájékoztatón. Közölte: akik felvételiznek matematikából, azoknak egy későbbi pótnapon meg kell írniuk a középszintű írásbeli érettségit. A többi diák kérheti, hogy a középiskola utolsó évfolyamának év végi osztályzatát ismerjék el középszintű érettségi eredményének, vagy a vizsgát meg kell ismételni.
[/url]

Mi ebben a parasztvakítás?

szer. máj. 11, 2005 13:22
gyémánt tag

Hozzászólás 
GazVezir írta:
Ha diák rakta fel a tételeket a netre, akkor jó hülye volt, ha valaki más, akkor az egy mocskos önző ember. A diákoknak meg annyi eszük sincs, hogyha már tudják a tételeket, ne villogjanak vele a tv vagy a rádió emberei előtt.

Én is ezt a részét nem értem.Ha vki megkapja,felrakja a netre és diák körben terjeszti,de amúgy kussol róla,akkor nem lett volna semmi.Egy kis undergrund szervezkedés és majd 10 év múlva mindenki elmeséli a gyerekének,hogy mekkora jó volt akkor nekik.
De amíg ilyen idióták kezébe kerül,hogy ebből akar hírnevet,meg pénzt szerezni... :evil:

szer. máj. 11, 2005 13:22
gyémánt tag

Hozzászólás 
pampika írta:
nokia.6230 írta:
Miért csak a matekot? A magyar miért nem?

Sztem ennek van 1 marha egyszerű magyarázata.A matekot sokkal egyszerűbb javítani.Ha elkezd valaki ömlengeni 8-10 oldalban magyarból,akkor azt végig kijavítani,meg értékelni az állati nagy meló.
A matek meg egyszerűbb,mivel van 1 végeredmény,az vagy passzol,vagy nem.De még a részszámításokat is könnyebb áttekinteni,mint vmi bonyolult fogalmazást.

hmmm, láttad már hogy miylen az idei érettségi? :) olyan sok helyen elérhető, igazán...

(még az egy dolog, hogy a mateknál csak a végeredmény számít, de már ez is nevetséges, mert így ha lelesed a másikról, vagy csak tippelsz, akkor is ösze lehet szedni a szükséges tíz :!: százalékot! de még az irodalom érettségi is inkább hasonlít egy Vágó műsorhoz... :( csak a színvonala nem olyan magas :oops: )

szer. máj. 11, 2005 13:21
a fórum lelke

Hozzászólás 
nokia.6230 írta:
Az mm szinte minden felsőkategóriás telefon esetében 10 - 15 ezer forinttal drágább mint az ew.
MM=k.a.k.a.

szer. máj. 11, 2005 13:19
gyémánt tag

Hozzászólás 

Hülyeség, ne ugorjatok be ennek, ez csak a parasztvakítás része! Ez őrület, amit csinál a média, az újságok, mindenki. Komolyan mondom, nem akarok jövőre érettségizni :evil: . Ha diák rakta fel a tételeket a netre, akkor jó hülye volt, ha valaki más, akkor az egy mocskos önző ember. A diákoknak meg annyi eszük sincs, hogyha már tudják a tételeket, ne villogjanak vele a tv vagy a rádió emberei előtt. Mit gondoltok, nem lesznek következményei? Hülyeék vagytok, hülyééééék! Már előre látom, hogy miként fog kinézni jövőre az érettségi.

szer. máj. 11, 2005 13:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Nadehátmégmostsemvanmeg!!! (...whereisthepacebutton? Óh! I found it!...)

Majd Gabi begurul a görkorin is szépen mindenkinek szétosztja :D

szer. máj. 11, 2005 13:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
pampika írta:
Komolyan mondom,néha nem tudtam,hogy az ovi mindennapjait,vagy vmi diliház blogját olvasom-e?
Hogy kerül ide Viktor??? Vagy nála van a gyógyszerom?

szer. máj. 11, 2005 13:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
pampika írta:
Srácok!

Az utóbbi pár nap termése,háát... Mindenki az elgurult pirulákat kutatja
Nadehátmégmostsemvanmeg!!! (...whereisthepacebutton? Óh! I found it!...)

szer. máj. 11, 2005 13:15
platina tag

Hozzászólás 
Ami fent van a neten az nem jut el a kamaszokhoz? Ezt állítják? Eszes banda!

Na végre jó az ew akciós újság! Most már lehet tölteni.
Ma voltam mm és ew boltokban. Eszméletlen hogy milyen eltérések vannak!
Az mm szinte minden felsőkategóriás telefon esetében 10 - 15 ezer forinttal drágább mint az ew.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 6230 szer. máj. 11, 2005 13:17-kor.

szer. máj. 11, 2005 13:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
Árpy írta:
Odo írta:
Na megsemmisítették a középszintű matek végeredményt, újra kell írni.
100%? Cool! :twisted:
Megsemmisítették a matematika középszintű érettségi eredményeit, a diákoknak május 28-án, szombaton újra kell írni a matekérettségit. Akinek azonban nem számít a továbbtanuláshoz az eredménye, azoknak nem kell ismételni. Magyarból nem semmisítették meg az eredményt, mert nincs rá bizonyíték, hogy a tételek eljutottak a diákokhoz.

szer. máj. 11, 2005 13:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
nokia.6230 írta:
Miért csak a matekot? A magyar miért nem?

Sztem ennek van 1 marha egyszerű magyarázata.A matekot sokkal egyszerűbb javítani.Ha elkezd valaki ömlengeni 8-10 oldalban magyarból,akkor azt végig kijavítani,meg értékelni az állati nagy meló.
A matek meg egyszerűbb,mivel van 1 végeredmény,az vagy passzol,vagy nem.De még a részszámításokat is könnyebb áttekinteni,mint vmi bonyolult fogalmazást.

szer. máj. 11, 2005 13:11
platina tag

Hozzászólás 
Ne idegesíts mert ki leszek rohanva!
Ne írj olyant hogy el van cs*szve!
A magyarban nincs szenvedési igealak nem tudtad??? :lol:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 6230 szer. máj. 11, 2005 13:11-kor.

szer. máj. 11, 2005 13:10
gyémánt tag

Hozzászólás 
Srácok!

Az utóbbi pár nap termése,háát...
Komolyan mondom,néha nem tudtam,hogy az ovi mindennapjait,vagy vmi diliház blogját olvasom-e :? Mindenki az elgurult pirulákat kutatja,miközben ki nyelvtan tudós lesz,ki sportügyi szakkommentár,de abban mindenki egyetért,hogy az érettségis dolog el van cseszve :lol:

Ne vegye senki se magára,csak ez már úgy kikívánkozott :)

@Cycy:
faterom volt a matáv pontban és azt mondták,hogy sajna csak egy router van.Ők sem tudják,lesz-e még,de ha igen,akkor jellemzően azokon a helyeken kellne érdeklődni,ahol átalakulnak t-ponttá,mert az átalakulás miatt van ez az akciózás.Próbálj érdeklődni.Ha kinyit a szegedi,majd benézek,hátha itt is várható vmi ilyen akció.Bár pl. a szolnoki matávpontot lehet,hogy eladják és teljesen más üzlet lesz benne. :?

szer. máj. 11, 2005 13:08
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.   [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 548, 549, 550, 551, 552, 553, 554 ... 785  Következő