Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: pén. nov. 01, 2024 2:24

Hozzászólás a témához  [ 121 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3  Következő
Szerintetek ilyet tehet egy szolgáltató??? 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
Eltelt több mint egy hónap, azóta befizettem a havi részletet is, de még semmi!
Jó ez a szolg. biztos fix 90 - 95 KB/s a letöltési seb. és eddig gond mentes! Ez is ritka!
Akárki akármit mond nekem tök jó és javaslom!
Jobb mint az ADSL, mert havonta csak 5000 Ft és azóta is előfordult már, hogy egy napig folyamatosan töltöttem! :D

szer. jan. 11, 2006 12:57
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
Szerintem nem lesz gáz amiatt, hogy egy kicsit sokat töltöttél. Ha kiugróan sokat töltessz, vagy "ipari mennyiséget" :D majd akkor jönnek fenyegetőzve...

kedd jan. 10, 2006 17:02
Moderátor

Hozzászólás 
bogos írta:
Vissza olvastam, de mióta leírtam (épp te kérted) a szerződés feltételeit és a szolgáltató honlapját is megadtam, azóta semmit nem válaszoltál. Lehet igazad van, nem kell ezt feszegetni. Ha nem szólnak érte akkor lapoztunk!
Üdv!

Nyilván azért nem tudod, mert új vagy. ISP-ként dolgozom ;)

csüt. jan. 05, 2006 21:37
a fórum lelke

Hozzászólás 
bogos írta:
Vissza olvastam, de mióta leírtam (épp te kérted) a szerződés feltételeit és a szolgáltató honlapját is megadtam, azóta semmit nem válaszoltál. Lehet igazad van, nem kell ezt feszegetni. Ha nem szólnak érte akkor lapoztunk!
Üdv!
Én azt kérdeztem, jóvá hagyta-e az NHH ezt az ÁSZF-et. Ha ott van a letölthetők közt, akkor igen. De ennek ellenére érdemes írni az NNH-nak egy e-mailt, hogy milyen következményei lehetnek ennek. Tovább leírni azt is, amit McLaca mondott: ez nem egy szokványos megkötés a Felhasználóval szemben.

csüt. jan. 05, 2006 21:19
ezüst tag

Hozzászólás 
Üdv!

csüt. jan. 05, 2006 20:35
a fórum lelke

Hozzászólás 
tibuu írta:
Én irtam egy hónapja a linket. :) Eme topic előző oldalán van. :)
Számomra ez egy igen értékes hozzászólás. A mobil topicban hasznosítva lett :D.

csüt. jan. 05, 2006 20:31
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vizsla írta:
McLaca írta:
Nézz szét a http://www.isite.hu oldalon, ott elég jól össze vannak gyűjtve az ország netszolgáltatói.
Csak az árak nem aktuálisak.
Való igaz, hogy lassan frissítenek, de amikor én rendeltem ADSL-t, akkor éppen pontosan benne volt minden. Nem is ez a lényege, hanem az, hogy sok szolgáltató szerepel rajta, és esetleg találhatunk benne olyat, aki a lakóhelyünkön szolgáltat, de nem tudunk róla.

Üdv!

csüt. jan. 05, 2006 20:21
Moderátor

Hozzászólás 
bogos írta:
Még azt mindig nem tudom, hogy mi lesz amiért 1 nap, 1 éjszaka folyamatosan töltöttem?!

Tessék visszaolvasni, ugyanis leírtam elég egyértelműen!

csüt. jan. 05, 2006 19:57
ezüst tag

Hozzászólás 
Jó! Tudom, hogy itt olvastam valahol, egyébként király!

csüt. jan. 05, 2006 19:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
bogos írta:
Itt a TERMINAL-on! Valaki írta.
Mégsem tudom abbahagyni!
A pizsi ráér!

Én irtam egy hónapja a linket. :) Eme topic előző oldalán van. :)

csüt. jan. 05, 2006 19:33
ezüst tag

Hozzászólás 
Itt a TERMINAL-on! Valaki írta.
Mégsem tudom abbahagyni!
A pizsi ráér!

csüt. jan. 05, 2006 19:18
a fórum lelke

Hozzászólás 
bogos írta:
Bocs! :?
Itt néztem utánna: http://www.hif.hu:7777/pls/portal30/DYN5_ASZF_HU.SHOW
Jó! Ezt értem, de ez hol törvénybe ütköző. Ha ő így árulja a szolgáltatását mit lehet tenni.
Még azt mindig nem tudom, hogy mi lesz amiért 1 nap, 1 éjszaka folyamatosan töltöttem?!
Rohadt jó ez az oldal!!!!!!!!
Hogy találtad meg?

csüt. jan. 05, 2006 19:14
ezüst tag

Hozzászólás 
Hát, tényleg akár, hogy nézelődök ez a szolgáltató a helyi viszonylatban nagyon jó! Úgy árban, úgy sebességben. Jó veletek dumcsizni, de most megyek a pizsimért.
Jó éjt mindenkinek!

csüt. jan. 05, 2006 19:10
ezüst tag

Hozzászólás 
Bocs! :?
Itt néztem utánna: http://www.hif.hu:7777/pls/portal30/DYN5_ASZF_HU.SHOW
Jó! Ezt értem, de ez hol törvénybe ütköző. Ha ő így árulja a szolgáltatását mit lehet tenni.

csüt. jan. 05, 2006 18:57
a fórum lelke

Hozzászólás 
McLaca írta:
Nézz szét a http://www.isite.hu oldalon, ott elég jól össze vannak gyűjtve az ország netszolgáltatói.
Csak az árak nem aktuálisak.

csüt. jan. 05, 2006 18:47
a fórum lelke

Hozzászólás 
Azért furcsa, mert időintervallumokhoz köti a sebességeket is, és a letöltéssel tölthető időket is (fél órás megszakítások). Ez példa nélküli, és eléggé meghökkentő.
Én el sem tudnám képzelni azt, hogy nappal csak 700kbitem legyen, éjjel meg 1mbitem.

Üdv!

csüt. jan. 05, 2006 18:42
ezüst tag

Hozzászólás 
Persze, hogy nem lesz más McLaca! Én is azért próbáltam ezt mint ahogy korábban beszéltük. Szerinted miért furcsa ez a letőltési megszabás?
Magával a szolgáltatással meg vagyok elégedve, teker rendesen, de már rég ne arról beszélünk amivel kezdtük, bár ha McLaca elmondja a véleményét?

csüt. jan. 05, 2006 18:34
a fórum lelke

Hozzászólás 
bogos írta:
Én ezt a céget megkerestem a cégbíróságon és be van jegyezve!
Netszolgáltatáshoz nem a cégbíróság fog Neked engedélyt adni, hanem az NHH!

csüt. jan. 05, 2006 18:09
a fórum lelke

Hozzászólás 
Laci_L írta:
McLaca írta:
...Nos, telefonköltséggel és ADSL előfizetési díjjal együtt 11 ...1024kbit ... netet, ami ... korlátlan
Légyszi írd már le, milyen előfizetési csomag ez. Én 9900-at fizetek az 1MB-es ADSL-ért (Hobby nevű, ma már nem lehet kötni) plusz az előfizetési díj (3300). Hát ez több mint 11eFt, és ingyen duma meg egyéb sincs.
Elmehetnek a fenébe. Azért szólhatnának is. Mármint a T-Com.

http://www.interware.hu/index.php?productid=23
Bocsánat, nem 11.000, hanem 11.010 Ft ;)
A szereld magad akcióban kell ADSL1-et venni, 6500+20%tréfa, és 3210 a T-kom felező díjcsomagja 160 perc ingyen beszélgetéssel vezetékes irányba, vagy 1600Ft-nyi mobilhívás, vagy ezek kombinációja :)
Egyébként nekem két éve van náluk "sima" előfizetésem, 7920+tréfáért, de ha lehet olcsóbban is, júniusban váltok, mert kicsit drágállom.

bogos írta:
Az kevés, attól még lehet nem jóváhagyott ÁSZF-e. Egyébként elég érdekesen szabja meg a sebességeket és engedi, vagy tiltja a töltést... Ilyet se láttam még, és szerintem nem is szabályos. Andornaktályán lakik egy volt középiskolai osztálytársam :), de ott nem igazán lesz a mikrós neten kívül más.

Üdv!

csüt. jan. 05, 2006 17:50
ezüst tag

Hozzászólás 

csüt. jan. 05, 2006 17:36
a fórum lelke

Hozzászólás 
Laci_L írta:
Légyszi írd már le, milyen előfizetési csomag ez. Én 9900-at fizetek az 1MB-es ADSL-ért (Hobby nevű, ma már nem lehet kötni) plusz az előfizetési díj (3300). Hát ez több mint 11eFt, és ingyen duma meg egyéb sincs.
Gyakorlatilag bármilyen forgalomfüggetlen, nem T-Online/Gusztávnet (stb. drágaság) ma elérhető ADSL-csomag + Favorit/Favorit Plusz.

csüt. jan. 05, 2006 17:14
a fórum lelke

Hozzászólás 
bogos írta:
Hát nem tudom, hogy mit kérdezel?! :(
Ezen a szerződésen, már csak a pecsétjük van, meg az adószám.
Minden elektronikus hírközlési szogálltatónak - akinek van joga, engedélye a Nemzeti Hírközlési Hatóságtól (NHH-tól) szolgáltatni - meg kell küldeni az Általános Szerződési Feltételeit (ÁSZF) az NHH-nak, hogy azt jóváhagyja.

csüt. jan. 05, 2006 17:12
a fórum lelke

Hozzászólás 
McLaca írta:
...Nos, telefonköltséggel és ADSL előfizetési díjjal együtt 11 ezresért kaphatsz olyan, 128kB/s letöltési sebességű (1024kbit tartósan) netet, ami valóban korlátlan, tehát ha rákérdezel a 150GB-os korlátra, azt válaszolják, hogy ők ezzel nem foglalkoznak, tölts csak nyugodtan...
És mindehhez kapsz még 160 perc ingyen beszélgetést madzagos számokra :D, illetve 22-33 perc mobilhívást...

csüt. jan. 05, 2006 17:07
ezüst tag

Hozzászólás 
Hát nem tudom, hogy mit kérdezel?! :(
Ezen a szerződésen, már csak a pecsétjük van, meg az adószám.

csüt. jan. 05, 2006 15:53
a fórum lelke

Hozzászólás 
Az NHH jóváhagyta az ÁSZF-üket?

csüt. jan. 05, 2006 15:35
ezüst tag

Hozzászólás 
Na meg ez is!! Fogja magát és minden bejelentés nélkül 11 órától l4,30-ig nem tudtam Net-ezni.
Ha karbantartást akar végezni, nem kellene előbb értesíteni minket felhasználókat??
Igaza van McLaca, de most tényleg ne ezzel foglalkozzunk.
Idéznék:
A szolgáltatás minőségi célértékei:

Minden előfizetőnek az alábbi sávszélességet biztosítjuk:
7 órától 24 óráig 512-768/386/128 kb/sec
0 órától 7 óráig 512-768/512 128 kb/sec
Az első szám pár a böngészést a második szám pár a letöltési, a harmadik a feltöltési sebességet jelenti.

A szolgáltatás igénybevételének korlátai:
A szolgáltatás nincs időben korlátozva tehát napi 24 órás használatot biztosít.
A folyamatos fel/le töltés csak éjféltől reggel 7 óráig engedélyezett.
Folyamatos fel/le töltés definíciója:
A böngészés szörfözés, tehát a honlapok letöltése nem számít letöltésnek.
Folyamatos letöltésnek minősül viszont, bármely 1 órás időintervallumban 30 percnél hosszabb ideig tartó fájl fel/le töltés. Az 1 órás időintervallumon belül a 30 percet ki lehet használni egybefüggően, vagy szakaszokra bontva is.

Kb. ennyi a lényeg, de most már elérhető www.psnet.hu
Eger – Andornaktálya
Itt nincs UPC csak egyedi vevővel, de azon még nem is tervezik az Internet szolgáltatást legalább 5 évig:
Ezt mondták az irodában. Ja egyedi nekem is van, parabola, fej, beltéri, meg mi!

csüt. jan. 05, 2006 15:03
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nyersen fogalmaznak, ha személyeskedő célzásokat kapnak különösebb indok nélkül, de most ne ezzel foglalkozzunk, nem ide tartozik.

bogos: fel tudnád tenni a szerződésedet (természetesen személyes adatok nélkül) ide a fórumba? Vagy elég az is, ha idézed azt az óránként fél órás szünetre hivatkozó szerződésrészt.
A szolgáltatód honlapjáról az ÁSZF sajnos nem nyílik meg, hibás a PDF fájl (lehet, hogy szándékosan?). Illetőleg azt is írd meg, merre laksz, hogy könnyebb legyen megállapítani, milyen szolgáltatók elérhetők arrafelé.

Üdv!

csüt. jan. 05, 2006 14:03
ezüst tag

Hozzászólás 
Azt észre vettem, olvasgatás közben, hogy a tőrzstagok eléggé nyersen fogalmaznak. :twisted:
Visszább vehetnének. Ez fórum, itt érdeklődni és válaszolni kell, lehet, nem egymást élesíteni.
Ha nem akarok nem reagálok egy levélre. :wink:

csüt. jan. 05, 2006 9:15
a fórum lelke

Hozzászólás 
Elejétől olvastam, de efelett elsiklottam valami oknál fogva (vagy félreértettem), de a tényen nem változtat, hogy olcsóbban jobbat kaphatnál.
Egyébként nem kell rögtön sértő szándékú célzásokat tenni, az ezen a fórumon nem nagyon divat (főleg, hogy azt sem tudod, ki vagyok, bár ha célozgatunk, megemlíthetném, hogy én meg tudok helyesen írni és erre kínosan figyelek is). Intelligens ember mindössze felhívja egyetlen sorban a másik figyelmét (esetleg önmgaga újraidézésével), hogy elnézte a dolgot, mert másról van szó.
De "sok ember meg abból él magyarországon", hogy minden apróságra azonnal ráugorva ledegradálóan célozgat (nem egyenesen), és ezzel magát igen hatalmasnak próbálja feltüntetni.
Egyébként pedig a Honosító Műhelyen van pár magyarított. De ilyen hozzáállásra nem szívesen, csak megszokásból és becsületből...

Üdv!

csüt. jan. 05, 2006 1:16
ezüst tag

Hozzászólás 
Olvasáskészség hiánya. Magyarországon sok ember ebből él!

Nem erről volt szó! Véleményt kértem a szolgáltatómról tőletek! Az, hogy nekem mi vagy ki jön be az magán ügy! Letöltés vezérlőt kérdeztem ha elolvastad volna.
A Matáv….. T-com valamikor jelesre vizsgázott nálam és telefon vonalat semmi esetre sem akartam…. CSAK!
Ha az elejétől olvasod a leveleimet, megértheted miről van szó!
Ne kapkodj!

szer. jan. 04, 2006 23:47
a fórum lelke

Hozzászólás 
Kicsit komolytalan indok a "vonalast" azért nem szeretni, mert "eleged van" a Matávból (már nincs Matáv ;))
Nos, telefonköltséggel és ADSL előfizetési díjjal együtt 11 ezresért kaphatsz olyan, 128kB/s letöltési sebességű (1024kbit tartósan) netet, ami valóban korlátlan, tehát ha rákérdezel a 150GB-os korlátra, azt válaszolják, hogy ők ezzel nem foglalkoznak, tölts csak nyugodtan...
És mindehhez kapsz még 160 perc ingyen beszélgetést madzagos számokra :D, illetve 22-33 perc mobilhívást.
Nekem nincs elegem, mert megéri.
Azt hogy értetted, hogy "ha lehet, magyar"? Minden magyarországon netet szolgáltató cég magyar.

Üdv!

szer. jan. 04, 2006 23:00
ezüst tag

Hozzászólás 
Nincs húség nyilatkozat, ilyen téren kötetlen. Lehet, hogy előnytelen, de vonalast nem szerettem volna, mert a matávval elegem van. Más alternatíva meg nincs. 15000 Ft – ért kötötték 2005. 11. 26 – án. Azóta felénk volt egy jó kis vihar és a szondát amit felraktak elfújta a szél. Azonnal értesítettem és meg is ígérte, hogy aznap délután el is jön és kijavítja a hibát, de én addig nem akartam várni. Én magam kellett felmenni a tetőre, hogy rendesen rögzítsem! Letölteni és szörfözni az Operával szoktam és az letöltés közben 90 – 95KB/s – ot. mutat sebességet. Nem tudom, hogy ez megfelel e a szerződésben foglaltaknak 07,00 – 00,00 – ig. 386kb/sec, 00,00 – 07,00 – ig. pedig 512kb/sec.
Közelebbit a Weblapjukon olvashattok, itt: www.psnet.hu
Ui: tudtok valamit ami gyorsabb letőltéskor, és ha lehet magyar???

szer. jan. 04, 2006 22:48
Moderátor

Hozzászólás 
bogos írta:
Szintén letöltés!

Az én szerződésem úgy szól, hogy szintén korlátlan a letöltés, de napközben óránként fél óra szünetet kell tartani! 00,00 tól reggel 7 – ig viszont mehet folyamatosan. A múltkor olyan helyről töltöttem le ami időhöz volt kötve és nem álltam meg fél óránként hanem ment egész nap és éjel. Most mi lesz. Vannak olyan napok mikor egyáltalán hozzá sem nyúlok, de ez így sikerült.
Köszönöm a véleményeket
:? :(

ez egy roppant előnytelen szerződés, biztosan nem írtam volna alá
Egyébként ha akarja a szolgáltató felbonthatja a szerződést, mivel te egyoldalúan megszegted azt. Ha nincs hűség akkor a felbontáson kívül más veszteséged nem lehet. Ha van, akkor bizony élhet a szerződésben bennfoglalt szankciókkal. Egyébként ha egyedi esetről van szó nagy valószínűséggel nem foglalkoznak vele.

Viszont én a helyedben igyekeznék lemondani és másik szerződést kötni, mert ez eléggé előnytelen számodra. Némi információt adnál a szolgáltatóról és a díjakról?

szer. jan. 04, 2006 10:36
ezüst tag

Hozzászólás 
Szintén letöltés!

Az én szerződésem úgy szól, hogy szintén korlátlan a letöltés, de napközben óránként fél óra szünetet kell tartani! 00,00 tól reggel 7 – ig viszont mehet folyamatosan. A múltkor olyan helyről töltöttem le ami időhöz volt kötve és nem álltam meg fél óránként hanem ment egész nap és éjel. Most mi lesz. Vannak olyan napok mikor egyáltalán hozzá sem nyúlok, de ez így sikerült.
Köszönöm a véleményeket
:? :(

szer. jan. 04, 2006 8:12
a fórum lelke

Hozzászólás Re: Nálam lesz csökkentés...
dfcwolf írta:
Megemlítettem nekik ezt a letöltés dolgot és azt mondták, hogy felejtesm el. Töltögessek nyugodtan.
Hehe :D
Úgy látszik, nem számítottak ellenlépésre, inkább megfutamodnak :)

Üdv!

pén. dec. 30, 2005 15:13
ezüst tag

Hozzászólás Nálam lesz csökkentés...
Sziasztok!

Nekem már szóltak, hogy januártól kevesebbet kell fizetnem.
Kértem őket, hogy a számla fizetését 25- ről tegyük már át elsejére. Ezt is megtették. Megemlítettem nekik ezt a letöltés dolgot és azt mondták, hogy felejtesm el. Töltögessek nyugodtan.

Na azért ennyire nem bízok bennük!

Nem futok bele az ipari letöltésbe!

A DSL meg nem jó nekem, mert nincs telefonom...

Üdv!

Boldog Új Évet Mindenkinek!

pén. dec. 30, 2005 12:46
Moderátor

Hozzászólás 
NÁlunk meg foggalmam nincs hogy mi lesz :( Szerintem semmi, bár a mostani akcióik dec. 28-án fognak lejárni, megláltjuk... (Én személy szerint leginkább a duplázásnak örülnék)

pén. dec. 30, 2005 0:55
Profil Privát üzenet küldése Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
Nálunk nem lesz csökkentés. Mi növelünk. Sávszélt ;)
A bruttó végösszegek maradnak. Így az 512-es korlátlan net bruttó 6000 lesz hűség nélkül.

pén. dec. 30, 2005 0:12
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok,

a Next-IT.hu-nál is lesz csökkentés, most írták a hírlevélben.

üdv
BB

pén. dec. 30, 2005 0:02
a fórum lelke

Hozzászólás 
Azzal a 48 forinttal nem leszek gazdagabb éves szinten :)
Majd meglátom a januári számlát, csak sajnos emiatt bankba kell menni és a rendszeres átutalás összegét megváltoztatni.

Üdv!

hétf. dec. 26, 2005 14:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
512 még 5900-ért sem rossz.

A szolgáltatóm korrektül követni fogja a januári ÁFA-csökkentést a bruttó árban. Vajon a többi is?

Üdv!

T-Online fogja kovetni, sot lefele kerekitettek az arat mert az AFA csokkentes utan 9.504.- lenne, de 9.500.- lesz. :)
Externet is fogja kovetni, o mar honapok ota ugy reklamozza.
UPC is kovetni fogja.
Aki kivancsi a tobbire jarjon utana. :)

hétf. dec. 26, 2005 6:23
a fórum lelke

Hozzászólás 
Én 5500-ért kapom egy év hűséggel az 512-őt korlátlanban.. PRTELECOM kábeltv-net.

vas. dec. 25, 2005 21:46
a fórum lelke

Hozzászólás 
Interware Rt.
Csütörtök este írt két mailemre másnap délelőtt válaszoltak mindkét részlegről (számlázás és tech. support), de ezt a gyorsaságot már megszoktam tőlük.

Üdv!

vas. dec. 25, 2005 21:40
a fórum lelke

Hozzászólás 
DE azért nem írta be hogy ki a szolgáltató...

vas. dec. 25, 2005 21:33
Moderátor

Hozzászólás 
McLaca írta:

A szolgáltatóm korrektül követni fogja a januári ÁFA-csökkentést a bruttó árban. Vajon a többi is?

Üdv!

Reméljük :)

vas. dec. 25, 2005 21:23
a fórum lelke

Hozzászólás 

Üdv!

vas. dec. 25, 2005 19:52
vas-tag

Hozzászólás 
tibuu írta:
sydoka írta:
dfcwolf írta:
Úgy döntöttem, hogy nem töltök le ilyen intenzíven. Szépen beosztom, mert 3700 pénzért nem fogok hasonló netet kapni.

nincsen nálatok adsl? 512-t már kapsz 3900-ért (előre fizetve). ami tényleg korlátlan. ilyen komolytalan cégekkel nem szabad szerződni szerintem.

Hol kapsz most annyiert? :)
Amugy azt se felejtsd el, hogy ehhez meg hozzan a jon a havi telefon elofizetes, ami 3200 korul van.

bocs, tényleg.. most látom, vége lett az akciónak. felemelték 2ezerrel. nem rossz, nővéremnek pont most akartam köttetni..

vas. dec. 25, 2005 11:53
gyémánt tag

Hozzászólás 
sydoka írta:
dfcwolf írta:
Úgy döntöttem, hogy nem töltök le ilyen intenzíven. Szépen beosztom, mert 3700 pénzért nem fogok hasonló netet kapni.

nincsen nálatok adsl? 512-t már kapsz 3900-ért (előre fizetve). ami tényleg korlátlan. ilyen komolytalan cégekkel nem szabad szerződni szerintem.

Hol kapsz most annyiert? :)
Amugy azt se felejtsd el, hogy ehhez meg hozzan a jon a havi telefon elofizetes, ami 3200 korul van.

vas. dec. 25, 2005 11:48
vas-tag

Hozzászólás 
dfcwolf írta:

vas. dec. 25, 2005 11:38
Moderátor

Hozzászólás 
minkét oldalon megtaláltam magunkat ;)

szomb. dec. 10, 2005 23:40
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 121 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3  Következő