Szerző |
Üzenet |
moco22
arany tag
|
Kipróbáltam az ngage-t, többfajta verzióját, de nem megy. Az ikon ott figyel aztán annyi. Majd akkor történik szerintem valami, ha kijön N97.
|
szomb. ápr. 18, 2009 7:50 |
|
|
rittinger zoltán
gyémánt tag
Csatlakozott: kedd aug. 15, 2006 17:50 Hozzászólások: 2060 Tartózkodási hely: tartózkodom tehát vagyok
|
Rá se ránts.Előfordul az ilyesmi
Valamelyik nap eszembe jutott egy téma ami vagy ki lett már tárgyalva csak nem látom vagy még nem volt szó róla.Mi a helyzet az N-Gage támogatással az 5800-án.Működik?Nem működik?Erről lehetne kis infót kapni?
|
pén. ápr. 17, 2009 14:56 |
|
|
moco22
arany tag
|
eriklili: ezt nekem írta!!
rittinger zoltán: Upsz! Ezt benéztem, köszi
|
pén. ápr. 17, 2009 7:31 |
|
|
rittinger zoltán
gyémánt tag
Csatlakozott: kedd aug. 15, 2006 17:50 Hozzászólások: 2060 Tartózkodási hely: tartózkodom tehát vagyok
|
Ha még ennél is figyelmesebb lettél volna,láthatnád hogy az én írásom nem közvetlenül a tiedre válasz.Nézd csak meg jobban.,
Amit reddoors írt itt feljebb moco által idézve,azt a photo browserről írta,te pedig a photoflow-t emlegeted,az bizony két különböző program ha emlékezetem nem csalatkozik.
|
csüt. ápr. 16, 2009 19:52 |
|
|
eriklili
ezüst tag
Csatlakozott: pén. jún. 02, 2006 14:00 Hozzászólások: 62 Tartózkodási hely: Budapest
|
válasz
Nem keverem,a proginak ez a neve és minő véletlen pontosan Reddors hivta fel a figyelmet erre a progira,ami mint már irtam a telcsiben lévő letöltések-alkalmazásoknál tölthető le,ingyenes progi.
Csak miért nem minden galériában szereplő fotót jelenit meg,az volt a kérdésem.
|
csüt. ápr. 16, 2009 19:24 |
|
|
rittinger zoltán
gyémánt tag
|
Re: mit javasoltok?
moco22 írta: eriklili írta: Sziasztok! A telcsiben a letöltéseknél letöltöttem a PhotoFlow progit,ami a maga nemében klassz kis progi.Az lenne a kérdésem,hogy miért nem jeleniti meg az összes fotót,ami a galériában van /mindegyiket a memkarira raktam/. Előrre is köszönöm a segitséget. reddoors írta a Hasznos SYMBIAN programok(Nokia S603rd,S605th)&SZIGNÓZÁS topikban erről : " Hát nekem meg szinte semmi értelme, mivel a .png képeket meg sem jeleníti. A háttérképeim túlnyomó része ebben a formátumban van."
Nem lehet hogy kevered ezt a PhotoFlow-t a Photo Browserrel?
|
csüt. ápr. 16, 2009 14:31 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
Bermuda,
miért csodálkozol, ha egy régi S40 telefonról egy új S60-ra közvetlenül átmásolva nem működnek a dolgok??
A Content Copier (bal felső ikon) pont ilyesmikre való.
|
csüt. ápr. 16, 2009 13:26 |
|
|
moco22
arany tag
|
Re: mit javasoltok?
eriklili írta: Sziasztok! A telcsiben a letöltéseknél letöltöttem a PhotoFlow progit,ami a maga nemében klassz kis progi.Az lenne a kérdésem,hogy miért nem jeleniti meg az összes fotót,ami a galériában van /mindegyiket a memkarira raktam/. Előrre is köszönöm a segitséget.
reddoors írta a Hasznos SYMBIAN programok(Nokia S603rd,S605th)&SZIGNÓZÁS topikban erről : " Hát nekem meg szinte semmi értelme, mivel a .png képeket meg sem jeleníti. A háttérképeim túlnyomó része ebben a formátumban van."
|
csüt. ápr. 16, 2009 12:20 |
|
|
Bermuda
ezüst tag
|
Sziasztok!
Egy 6280-as Nokiáról akarnám áthozni az SMS-eimet egy 5800-ra, de nem megy A Nokia PC Suite-féle Nokia Communication Centre-rel szerettem volna. A régi telefonról le sikerült menteni a több mint 300 SMS-t, "mappastruktúrával" együtt. De amikor "vissza" akarom állítani 5800-n, akkor minden üzenetet a vázlatokhoz ömleszt be. Kivéve az MMS-eket, mert azokat érdekes módon jól kezeli, be is tudja rakni az új telefonon levõ mappákba.
Megpróbáltam egyenként kimásolni az SMS-eket a 6280-ról PC-re, majd onnan fel az 5800-ra. Ugyanaz - látszólag, a Nokia Communication Centre szerint bekerül abba a mappába, amelyikbe szeretném az új telefonon, de aztán ha ráfrissítek, már megint a vázlatok mappában van az üzenet.
Mit lehet tenni, van ötletetek?
|
vas. ápr. 12, 2009 15:13 |
|
|
eriklili
ezüst tag
Csatlakozott: pén. jún. 02, 2006 14:00 Hozzászólások: 62 Tartózkodási hely: Budapest
|
mit javasoltok?
Sziasztok!
A telcsiben a letöltéseknél letöltöttem a PhotoFlow progit,ami a maga nemében klassz kis progi.Az lenne a kérdésem,hogy miért nem jeleniti meg az összes fotót,ami a galériában van /mindegyiket a memkarira raktam/.
Előrre is köszönöm a segitséget.
|
szomb. ápr. 11, 2009 20:09 |
|
|
atesszan
arany tag
|
Katica1 írta: 2 hónap után kicsúszik a ceruza. Szétszedem, látom, hogy az a műanyag pöcök, ami fogja, letört. Szerintetek szervizben cserélik a hátlapot?
Ha letört, emiatt nem cserélik ki szerintem! Azért egy próbát megér.
|
csüt. ápr. 09, 2009 15:33 |
|
|
atesszan
arany tag
|
Re: sokminden nem jó ezen a telón
nagykatahh írta: sziasztok nekem elég sok bajom van egyenlőre ezzel a nokia 5800 -val nem mint készülék hanem mint a softwarek hozzá. Például nem tudom észre vettétek e de a youtubeban még a legujabb frissitésbe se lehet a searchnél billentyűzetet varázsolni. Amúgymeg 3.as szimbiánra tök jó volt a mobitubia ami igaz hogy használtható mini képernyőn de elvezhetetlen úgyhogy 1 normális youtube nincs egyenlőre hozzá. Média lejátszóról nem is beszélve 1 darabot se találtam hozzá... pedig azt mondják a nagyokosok a boltba hogy azt kéne letöltenem hozzá és akkor a youtube abba megnyitná és milyen hü de jó lesz nekem akkor.... ennek ellenére nem találok a real player meg 0%nál többet nem képes megnyitni ha esetleg valaki tud segíteni írkáljon be ide legyen olyan szíves mer a környezetembe senki nem tud normális megoldást csak nagyvonalakba.. én meg nem vagyok 1 telefonguru ... előre is köszi jah normális divx lejátszó mint régen volt a core player ami mindent lejátszott nem kellett konvertálgatni mindig olyan sincs legalább is én nem találtam... azt is előre köszi ha valaki esetleg már talált valamit
Szia! A Divx akadásmentes lejátszására még várni kell. Ezért muszáj konvertálni! Erre a célra ajánlom a Media Coder nevü progit http://www.mediacoderhq.com/dlfull.htm. Én ettől jobbat még nem láttam, pedig kipróbáltam már vagy 20 programot. Gyorsaságának csak a géped combossága szab határt (őrült gyors!!), szuper minőség, feliratokat kezeli millió opcióval stb. Audió fájlok konvertertálásához is használom. Itt van egy kis tutorial hozzá: http://tube.freeblog.hu/ Nálam mondjuk mások a beállítások.
A gyári böngésző tökéletesen játsza a youtube videóit, én azt használom, nincs külön fent rá progi nekem. Remélem segítettem!
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára atesszan csüt. ápr. 09, 2009 16:18-kor.
|
csüt. ápr. 09, 2009 15:26 |
|
|
Katica1
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 88 Tartózkodási hely: Gép előtt
|
2 hónap után kicsúszik a ceruza. Szétszedem, látom, hogy az a műanyag pöcök, ami fogja, letört. Szerintetek szervizben cserélik a hátlapot?
|
csüt. ápr. 09, 2009 11:38 |
|
|
nemete02
arany tag
Csatlakozott: vas. júl. 04, 2004 17:34 Hozzászólások: 164 Tartózkodási hely: Pécs
|
Nem vagyok 5800 tulaj, jól megvagyok az E51-el, viszont sokszor olvastam már, hogy a 3rd-re írt progik sok esetben mennek 5-ösön is.
Ez alól kivétel a videónézegetés, azt nem valószínű hogy megy ilyen módon. De a médialejátszás talán.
|
szer. ápr. 08, 2009 23:39 |
|
|
nagykatahh
vas-tag
|
sokminden nem jó ezen a telón
sziasztok nekem elég sok bajom van egyenlőre ezzel a nokia 5800 -val
nem mint készülék hanem mint a softwarek hozzá. Például nem tudom észre vettétek e de a youtubeban még a legujabb frissitésbe se lehet a searchnél billentyűzetet varázsolni. Amúgymeg 3.as szimbiánra tök jó volt a mobitubia ami igaz hogy használtható mini képernyőn de elvezhetetlen úgyhogy 1 normális youtube nincs egyenlőre hozzá.
Média lejátszóról nem is beszélve 1 darabot se találtam hozzá... pedig azt mondják a nagyokosok a boltba hogy azt kéne letöltenem hozzá és akkor a youtube abba megnyitná és milyen hü de jó lesz nekem akkor....
ennek ellenére nem találok a real player meg 0%nál többet nem képes megnyitni
ha esetleg valaki tud segíteni írkáljon be ide legyen olyan szíves mer a környezetembe senki nem tud normális megoldást csak nagyvonalakba.. én meg nem vagyok 1 telefonguru ... előre is köszi
jah normális divx lejátszó mint régen volt a core player ami mindent lejátszott nem kellett konvertálgatni mindig olyan sincs legalább is én nem találtam... azt is előre köszi ha valaki esetleg már talált valamit
|
szer. ápr. 08, 2009 23:23 |
|
|
Gregory
arany tag
|
rittinger zoltán írta: http://www.youtube.com/watch?v=dug_sPlzmd4 Bámulatos. Laikus,leendő 5800 tulajoknak komoly fejfájást lehetne evvel okozni.
De durva!!!!
Hogy mit meg nem csinálnak?!?!
|
szer. ápr. 08, 2009 19:47 |
|
|
rittinger zoltán
gyémánt tag
|
http://www.youtube.com/watch?v=dug_sPlzmd4
Bámulatos. Laikus,leendő 5800 tulajoknak komoly fejfájást lehetne evvel okozni.
|
szer. ápr. 08, 2009 16:07 |
|
|
Gregory
arany tag
|
Macika írta: Akoska írta: Nem baj, ha egy dátum/idő kijelzés rajta tud lenni, HA AKAROM, de alapvetően egy kijelző legyen "néma" amikor nem kell... Ezért szimpatikus nekem nagyon pl. az SE K750-nél meghonosodott üres kijelző, gombnyomásra pár mp-ig óra. Ez tetszik az 5310 XM-ben is! Szeretném, ha nem csak az N85-ben lenne választható opció a teljesen üres kijelző, ha nincs rá szükség. Teljesen jó lenne pl. az E51-nél is.
Ez a kijelző kialakításából is adódhat.
Vannak, amelyek tökéletesen láthatóak háttérfény nélkül is. Na, az 5800 nem ilyen!
|
szer. ápr. 08, 2009 14:25 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Akoska írta: Nem baj, ha egy dátum/idő kijelzés rajta tud lenni, HA AKAROM, de alapvetően egy kijelző legyen "néma" amikor nem kell... Ezért szimpatikus nekem nagyon pl. az SE K750-nél meghonosodott üres kijelző, gombnyomásra pár mp-ig óra.
Ez tetszik az 5310 XM-ben is!
Szeretném, ha nem csak az N85-ben lenne választható opció a teljesen üres kijelző, ha nincs rá szükség. Teljesen jó lenne pl. az E51-nél is.
|
szer. ápr. 08, 2009 14:16 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
Nem baj, ha egy dátum/idő kijelzés rajta tud lenni, HA AKAROM, de alapvetően egy kijelző legyen "néma" amikor nem kell...
|
szer. ápr. 08, 2009 12:08 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
h@mEd írta: lehet én vagyok csak a noobie, de hogy lehet berakni képernyőkímélőt? van egy raklap swf meg gif fajlom, jo lenne hasznalni. Csak hogy a leírt szövegnél maradjunk, a képernyőt egyvalami PIHENTETI, ha ki van kapcsolva.
Ha flash vagy gif animáció ugrál/bohóckodik rajta, akkor az egyrészt nemhogy pihentetné, hanem keményen dolgoztatja a készüléket, másrészt pedig igen jelentős (akár egy egész napi) készenléti időt is elvesz a plusz fogyasztással.
Nem tudom, nekem elég régen, úgy 15 éve van mobilom (6 éve már színes kijelzősek), de ha nem nyomkodom, akkor nem várom el, hogy mutasson valamit a kijelzője, csak azért, hogy a zsebem vagy az övtokom ne unatkozzon...
|
szer. ápr. 08, 2009 10:03 |
|
|
Gregory
arany tag
|
Venemo írta: Aki az N95 után váltott 5800-ra, mit gondol? Megérte?
Hááááááát....
Nekem még mindkettő megvan és igencsak vacillálok.
Ami jobb:
- Érintő képernyős, szép grafika, nagy felbontásban
- Jobb hangminőség a külső hangszórón
- Szinte alig van gond a 3G/GSM váltáskor
- Benne van rendszer szinten a BT kihangosító névjegy szinkron
- Erősebb foto led
- Nagyobb készenléti idő
- Jobb gps
- Alapból nagy memória kártya
- Mozgásérzékelő használata némításhoz
Amiben gyengébb:
- Sokkal gyengébb kamera (sokkal több fény kell neki, több az életlen felvétel, kevés fénynél nagyon zajos)
- Azért szokni kell a valódi billentyű hiányát
- Névkeresésnél nem lehet több ékezetes betűre keresni pl:á,é,ó!!!!!
- Nincs benne gyári SIP kliens
- Az egész kezelőfelület szerintem még kiforratlan. Sok apró hülyesége van.
- Napfényben szinte alig látható a kijelző!
- Nincs képernyővédő óra-dátum
- Az érintőképernyő erős nyomást igényel
- Nem lehet a billentyűzárat kioldani csak az oldalsó csúszkával
- A rádió nekem nagyon rossz érzékenységű
- Nagyon **** helyen van a töltő csatlakozó (autóban, tartóban nagyon gáz)
- Sokszor elszíneződik a kijelző. Néha pirosas, néha zöldes, néha kékes minden pár másodpercig...
- Néha eltűnik a képernyőről minden, világítanak a gombok. A csúszkával ki és be és visszajön.
- Nem működik a gyorshívás
- A hanghívás kicsit gyengébb
Persze ezek szubjektív vélemények!!!
|
szer. ápr. 08, 2009 9:14 |
|
|
h@mEd
arany tag
|
lehet én vagyok csak a noobie, de hogy lehet berakni képernyőkímélőt? van egy raklap swf meg gif fajlom, jo lenne hasznalni.
|
szer. ápr. 08, 2009 2:15 |
|
|
Venemo
arany tag
Csatlakozott: szer. júl. 14, 2004 20:01 Hozzászólások: 380 Tartózkodási hely: Somogy
|
Aki az N95 után váltott 5800-ra, mit gondol? Megérte?
|
kedd ápr. 07, 2009 22:49 |
|
|
Gregory
arany tag
|
David írta: Folyamatos, hosszabb nyúzás - wifi, gps, zene, stb. - után/közben eléggé melegszik a kijelző és az akku. Nálatok is, ez így normális (az akku gondolom, de a kijelző)?
Igen, ezt én is észrevettem. Jobban melegszik a teló, mint mondjuk az n95...
|
kedd ápr. 07, 2009 17:04 |
|
|
David
ezüst tag
|
Folyamatos, hosszabb nyúzás - wifi, gps, zene, stb. - után/közben eléggé melegszik a kijelző és az akku. Nálatok is, ez így normális (az akku gondolom, de a kijelző)?
|
kedd ápr. 07, 2009 11:11 |
|
|
Gregory
arany tag
|
Te Reddoors!
Miért nem ide teszed az új programokat, témákat 5800-ra?
|
csüt. ápr. 02, 2009 22:20 |
|
|
atesszan
arany tag
|
reddoors írta: atesszan írta: Hi all! A sygic 7.7.1 navigáció tökéletesen fut a Tube-on! Már a trial verzió meghosszabbítása is meg van oldva 2049-ig ! Akit érdekel, megtalálhatja a másik népszerü fórumon! Inkább a másik népszerű topicokban: ITT!
Yessss!
|
szer. ápr. 01, 2009 22:37 |
|
|
Alexfux
platina tag
|
Fényképnézegető a Nokia BetaLabs-tól. Nekem tetszik, kicsit hasonlít a Cooliris termékére.
http://betalabs.nokia.com/betas/view/nokia-photo-browser
|
szer. ápr. 01, 2009 22:36 |
|
|
reddoors
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. jún. 14, 2007 18:10 Hozzászólások: 1366 Tartózkodási hely: Hungary
|
atesszan írta: Hi all! A sygic 7.7.1 navigáció tökéletesen fut a Tube-on! Már a trial verzió meghosszabbítása is meg van oldva 2049-ig ! Akit érdekel, megtalálhatja a másik népszerü fórumon!
Inkább a másik népszerű topicokban: ITT!
|
szer. ápr. 01, 2009 22:24 |
|
|
atesszan
arany tag
|
Hi all! A sygic 7.7.1 navigáció tökéletesen fut a Tube-on! Már a trial verzió meghosszabbítása is meg van oldva 2049-ig ! Akit érdekel, megtalálhatja a másik népszerü fórumon!
|
szer. ápr. 01, 2009 22:21 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Re: 5800 tube
cerpix írta: Igen ez vólt a gond köszi. 10-ből 10x...
|
szer. ápr. 01, 2009 17:42 |
|
|
cerpix
ezüst tag
|
5800 tube
Igen ez vólt a gond köszi.
|
szer. ápr. 01, 2009 5:47 |
|
|
[-KilleR-]
ezüst tag
Csatlakozott: csüt. szept. 25, 2008 17:12 Hozzászólások: 36 Tartózkodási hely: Dunaföldvár
|
Re.
Valószínűleg a szám 2x ill. több. név alatt van bejegyezve a telefonkönyvedbe (ezért nem tudja eldönteni, hogy melyik nevet társítsa hozzá) . Akkor szokta tella ezt a "hibát" - produkálni.
R.
|
kedd márc. 31, 2009 18:34 |
|
|
cerpix
ezüst tag
|
5800 tube
Sziasztok nekem olyan problémám lenne. Hogy fogadót hívásoknál,nem jeleníti meg a nevet csak a számot írja ki,ami a telefon könyvbe van. Elvileg a nevet kéne,igy sose tudom ki hiv valami megoldás
|
kedd márc. 31, 2009 18:12 |
|
|
Gregory
arany tag
|
David írta: eriklili, kösz a tippet, lehet, hogy ilyen fóliát én is veszek rá. Amúgy ez a "nyomásérzékenységre" nincs hatással, nem kell erősebben érinteni a kijelzőt?
Én is brando fóliát kergetek hozzá, de nem találok elérhetőt sehol!
|
kedd márc. 31, 2009 15:15 |
|
|
David
ezüst tag
|
Macika írta: Nedves és csöpögő nem ugyanaz. Nedvessel simán tisztítható, ha nyomásra sem jön belőle folyadék. Jobb, mint a zsírréteget bekenegetni rajta a sarkokba...
OK, azt én is tudom, hogy nem ugyanaz, ezért írtam nedveset.
eriklili, kösz a tippet, lehet, hogy ilyen fóliát én is veszek rá. Amúgy ez a "nyomásérzékenységre" nincs hatással, nem kell erősebben érinteni a kijelzőt?
|
kedd márc. 31, 2009 8:12 |
|
|
atesszan
arany tag
|
eriklili írta: Köszi a javitást,tudom,hogy igy hivják,csak véletlenül elirtam. egyébként a nokiaprogramokon olvashattad,hogy ezt tetettem fel.
Nem kötekedésként írom, de nem volt véletlen, nézd meg mit írtál ott (is):
http://www.nokiaprogramok.hu/forum/viewtopic.php?f=51&t=37&start=4580
|
hétf. márc. 30, 2009 14:43 |
|
|
Gregory
arany tag
|
Szabolcs írta: Akkor ezzel kapcsolatban senkinek semmi ötlet? Persze tudom, hogy ez nem "létprobléma" csak érdekelnek a miértek Igen! A beállítások is megegyeznek:-( A T-Mobilos telefonon 11-és szoftver van. Most néztem újra és továbbra is élénkebb képet látok:-( de, hogy mitől lehet???
Nos, azért lehet ez, mert nem egyformák a kijelzők!
Sok évvel ezelőtt, mikor nagy divat volt a Palm 500, 510-es ketyere volt alkalmam egymás mellett bekapcsolva látni vagy 10 darabot!
Mindegyiknek más volt a képe!!! Más árnyalat, más fényerő! Pedig ugyanonnan származott és valszeg ugyanazon szállítmányból. Valahol még megvan a fotó is, amit készítettem...
Hogy ez mitől van? Vagy az alkatrészek szórásától, vagy nem megfelelő beállítástól. Ki tudja?!
Ezt nemrég hp laptopoknál is megfigyeltem.
|
hétf. márc. 30, 2009 10:45 |
|
|
Szabolcs
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 347 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Akkor ezzel kapcsolatban senkinek semmi ötlet?
Persze tudom, hogy ez nem "létprobléma" csak érdekelnek a miértek
Szabolcs írta: Igen! A beállítások is megegyeznek:-( A T-Mobilos telefonon 11-és szoftver van. Most néztem újra és továbbra is élénkebb képet látok:-( de, hogy mitől lehet???
Érdekesség még az is (bár ez lehet csak az én figyelmetlenségem), hogy a T-s telefonon, ha operát használok akkor a kijelző felét elfoglalja egy virtuális billentyűzet, amivel fel-le-jobbra-balra lehet mozogni és középső gomb is van. Mint egy joystick. Nagyon hülyén néz ki, de nem tudom egyenlőre kikapcsolni.
Érdemes rá fóliát venni vagy elég ha csak vigyázok rá, tokban tartom?
Üdv: Szabolcs
|
vas. márc. 29, 2009 21:36 |
|
|
eriklili
ezüst tag
|
Köszi a javitást,tudom,hogy igy hivják,csak véletlenül elirtam.
egyébként a nokiaprogramokon olvashattad,hogy ezt tetettem fel.
|
vas. márc. 29, 2009 21:00 |
|
|
atesszan
arany tag
|
eriklili írta: David írta: Szabolcs írta: Érdemes rá fóliát venni vagy elég ha csak vigyázok rá, tokban tartom?
Ez engem is érdekelne. És mivel érdemes tisztítani a kijelzőt? Az N80-hoz kaptam egy ilyen kisebb kendőt, hasonlít a szemüvegtisztítókendőkhöz (lehet, hogy ezt külön kell írni... ), azzal törölgettem meg. De a kijelző előbb-utóbb az ujjaktól valamennyire zsíros és ujjlenyomatos lesz, azt pedig csak elkeni, de gondolom a nedves törlőkendő kerülendő... Én vettem rá Brandon fóliát a Speed shopban,ahol szuperül rá is teszik.2.520.-ba kerül.Természetesen csak a kijelzőre,a többire nem érdemes,mert az érzékelőket eltakarná,meg különben sem kell.
Helló! Már olvastam tőled máshol is hogy Brandon fóliát vettél. Csak halkan jegyzem meg, hogy Brando annak a neve!
|
vas. márc. 29, 2009 20:48 |
|
|
eriklili
ezüst tag
|
David írta: Szabolcs írta: Érdemes rá fóliát venni vagy elég ha csak vigyázok rá, tokban tartom?
Ez engem is érdekelne. És mivel érdemes tisztítani a kijelzőt? Az N80-hoz kaptam egy ilyen kisebb kendőt, hasonlít a szemüvegtisztítókendőkhöz (lehet, hogy ezt külön kell írni... ), azzal törölgettem meg. De a kijelző előbb-utóbb az ujjaktól valamennyire zsíros és ujjlenyomatos lesz, azt pedig csak elkeni, de gondolom a nedves törlőkendő kerülendő...
Én vettem rá Brandon fóliát a Speed shopban,ahol szuperül rá is teszik.2.520.-ba kerül.Természetesen csak a kijelzőre,a többire nem érdemes,mert az érzékelőket eltakarná,meg különben sem kell.
|
vas. márc. 29, 2009 20:32 |
|
|
Macika
Moderátor
|
David írta: Szabolcs írta: Érdemes rá fóliát venni vagy elég ha csak vigyázok rá, tokban tartom?
Ez engem is érdekelne. És mivel érdemes tisztítani a kijelzőt? Az N80-hoz kaptam egy ilyen kisebb kendőt, hasonlít a szemüvegtisztítókendőkhöz (lehet, hogy ezt külön kell írni... ), azzal törölgettem meg. De a kijelző előbb-utóbb az ujjaktól valamennyire zsíros és ujjlenyomatos lesz, azt pedig csak elkeni, de gondolom a nedves törlőkendő kerülendő... Nedves és csöpögő nem ugyanaz.
Nedvessel simán tisztítható, ha nyomásra sem jön belőle folyadék.
Jobb, mint a zsírréteget bekenegetni rajta a sarkokba...
|
vas. márc. 29, 2009 13:20 |
|
|
David
ezüst tag
|
Szabolcs írta: Érdemes rá fóliát venni vagy elég ha csak vigyázok rá, tokban tartom?
Ez engem is érdekelne. És mivel érdemes tisztítani a kijelzőt? Az N80-hoz kaptam egy ilyen kisebb kendőt, hasonlít a szemüvegtisztítókendőkhöz (lehet, hogy ezt külön kell írni... ), azzal törölgettem meg. De a kijelző előbb-utóbb az ujjaktól valamennyire zsíros és ujjlenyomatos lesz, azt pedig csak elkeni, de gondolom a nedves törlőkendő kerülendő...
|
vas. márc. 29, 2009 12:25 |
|
|
David
ezüst tag
|
eriklili írta: David! Én,amikor frissitettem lementettem a PC Suitra a dolgokat,utána a mekarit formáztam,kivettem a telcsiből és ugy rezeteltem/ *#7370# / Majd amikor kész volt a szoft frissités,akkor ujraindulása után visszatettem a cuccokat.Nekem semmi nem maradt fenn,mindent ujból raktam,amit lementettem.
Én csak simán kivettem a memóriakártyát és a *#7370#-et is kihagytam, így pedig minden megmaradt. Legközelebb kipróbálom úgy, ahogy írtad.
|
vas. márc. 29, 2009 12:21 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Gregory írta: rákerestem a szóra és 1000 találat volt. Nem tudom, kipróbáltad-e már, hogy egy ly-nal írandó szóra rákerestél j-vel?
Többszáz, néha többezer találatot kidob.
Tehát helyes mindkét alak.
|
vas. márc. 29, 2009 10:14 |
|
|
Gregory
arany tag
|
Nem kötekedni akartam. Csak rákerestem a szóra és 1000 találat volt.
Nekem elsőre ez jutott eszembe. De ha benne vagy a témában, elhiszem, hogy az a helyes!
A lényeg az, hogy a visszaverődő fényt is használhatná a kijelző. De nem teszi!
|
szomb. márc. 28, 2009 23:22 |
|
|
Szabolcs
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 347 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Igen! A beállítások is megegyeznek:-( A T-Mobilos telefonon 11-és szoftver van. Most néztem újra és továbbra is élénkebb képet látok:-( de, hogy mitől lehet???
Érdekesség még az is (bár ez lehet csak az én figyelmetlenségem), hogy a T-s telefonon, ha operát használok akkor a kijelző felét elfoglalja egy virtuális billentyűzet, amivel fel-le-jobbra-balra lehet mozogni és középső gomb is van. Mint egy joystick. Nagyon hülyén néz ki, de nem tudom egyenlőre kikapcsolni.
Érdemes rá fóliát venni vagy elég ha csak vigyázok rá, tokban tartom?
Üdv: Szabolcs
eriklili írta: Szabolcs!
A beállitásoknál a telefon beáll.-kijelző beállitása is megegyezik?Ott lehet kontrasztot állitani,de gondolom ezt Te is tudod. Más ötletem nincs,az okosabbak biztosan tuják az okot. /a T-mobiloson is 20-as szoft van már?
|
szomb. márc. 28, 2009 22:48 |
|
|
Macika
Moderátor
|
|
szomb. márc. 28, 2009 21:53 |
|
|