Szerző |
Üzenet |
vackor
gyémánt tag
|
Az eseménynaplót nézted már, hogy tartalmaz-e valami ehhez köthető információt?
Engem pont az ellenkezőjével boldogít a gép, újraindítás után tűnik el a meghajtó, de még a BIOS-ból is. Csak akkor működik, ha újraindításkor kikapcsolom a gépet.
|
szer. márc. 17, 2010 8:08 |
|
|
Sanyi46
arany tag
|
Sanyi46 írta:
...Pár napja a gép első índításakor a sajátgép-ben, a lemezkezelőben, az eszközkezelőben nem láthatók az optikai meghajtók.A BIOS-ban megvannak.Ha a gépet újra índítom, akkor minden rendben.
Sajnos nem jött össze azzal,hogy a Power ISO-t eltávolítottam.Most reggel amikor a gépet elindítottam ua. a hiba. Újra indítás: Bios ellenőrzés:Ott megvannak az optikai meghajtók.Bios-ból ki, gép indul: megvannak a meghajtók mindenhol és használhatók.
Tehát.este a gép kikapcsolva, reggel bekapcsolás:Optikai meghajtók nincsenek meg , újraindítás után megvannak!?
|
szer. márc. 17, 2010 7:09 |
|
|
nacorvus
a fórum lelke
Csatlakozott: vas. szept. 12, 2004 18:08 Hozzászólások: 6037 Tartózkodási hely: Usa
|
Azért alapvető különbség van a Daemon és bármelyik Iso néző-gyártó program között...egészen másra találták ki,nembeszélve a memóriatakarékosságról "s"em.
|
kedd márc. 16, 2010 21:32 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 11958 Tartózkodási hely: Budapest, Solymár
|
nacorvus írta: ... pl Daemons-tool ...
Daemon Tools
De nem ez a lényeg. Sokan írtak erről is rosszakat itt a Fórumon. Amíg használtam, nekem nem volt bajom vele.
Az UltraIso meg mindent tud. Ezt is (Virtual Drive). Szerintem korrekt program.
|
kedd márc. 16, 2010 20:04 |
|
|
nacorvus
a fórum lelke
Csatlakozott: vas. szept. 12, 2004 18:08 Hozzászólások: 6037 Tartózkodási hely: Usa
|
Elég rég nem használtam,helyette win alatt az UltraIso van.(gépigénye mégkisebb,de egy kicsit azért nőt a szívemhez,mert a magyar szövegben:eszközök c. alatt: mount to virtual drive-ez azért nem igazán wines szakkifejezés ).,de mindkettőben már a telepítésnél van a kérdés:akarsz e virtuális meghajtót használni-általánosságban,és hogy ez a win indításával induljon-e.Erre azt kelll mondani,hogy majd,szólok ha kell-ott még külhoni nyelven.kérdez!
-mint a Nero InCd-je-Rémképeim vannak,hogy ezért rúgtam seggbe a PoverIso-t,mert hasonló anomáliákat csinált,amúgy egy remek szoft...egyszerűen kezelhető és majdnem mindent tud..van helyette amit fentebb írtam ill. IsoBoster stb uu.telepítésnék megkérdez hogy kell e virtual optika-,ha kell bekapcsolod a szoft-ból-nem kell hogy zabája fölöslegesen a memót,különösen úgy,ha nem is használod,de jól mutat: pl Daemons-tool
|
kedd márc. 16, 2010 19:45 |
|
|
Sanyi46
arany tag
|
Leszedtem a Power ISO-t, többszöri újraindítás után hozzáférhetők és használhatók az optikai meghajtók.
A Power ISO-t igen régóta használom, igaz vírtuális meghajtóként ritkán /legútóbb az Office 2003 telepítésénél/ Eddig ilyen problémám nem volt jólehet az Xp telepítése óta fent volt a Power ISO 4.5 Lehet úgy telepíteni, hogy csak fájl kezelésre használjam, vagy van más megoldás?
Particíó mentést rendszeresen készítek, és csak "végső" esetben használom,mert megpróbálok elöszőr utánna járni a megoldásnak a Google-n, de elsősorban Fórumokon -rengeteg tapasztalatot lehet szerezni- és ha nem járok sikerrel,akkor jön a Ghost visszaállítás ill.érdeklödőm itt.
Köszi
|
kedd márc. 16, 2010 18:56 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 11958 Tartózkodási hely: Budapest, Solymár
|
Sanyi46 írta: ... Vírtuális meghajtó csak a Power Iso van telepítve...
Ez lesz a gond. Szedd le, és úgy próbáld meg újra.
Hacsak ez a Power Iso nem írt át valmi fontos bejegyzést is. Akkor meglátjuk, mit lehet csnálni.
Csak ajánlani tudom, hogy kell néha particiómentés. Főleg, ha ilyen kísérletező kedvü vagy.
|
kedd márc. 16, 2010 8:30 |
|
|
Sanyi46
arany tag
|
Sziasztok!
A következő problémát találtam:
Pár napja a gép első índításakor a sajátgép-ben, a lemezkezelőben, az eszközkezelőben nem láthatók az optikai meghajtók.A BIOS-ban megvannak.Ha a gépet újra índítom, akkor minden rendben.
Amit eddig próbáltam:
1.HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318} UpperFilters és LowerFilters nem találhatók/ nem tudtam törölni.
2.Vírús keresés /NOD/ nem talált
3.Találtam egy aut. javítást/restore missing_cd-dvd_drives.vbs/amivel helyreállítható,és újraindítás után minden ok.
A gépben fizikai változtatás nem történt.
Vírtuális meghajtó csak a Power Iso van telepítve.
Itt található:/http://support.microsoft.com/gp/cd_dvd_drive_problems/ javítás, de nem mertem használni,mert nem ismerem és ezeket nem szeretném telepíteni For our diagnostics to run, the following programs may be installed or enabled.
* Windows Powershell * Windows MSXML 6.0
Gondolom van megoldás, kérem szépen a segítségetek.
Köszi
|
kedd márc. 16, 2010 7:56 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4374 Tartózkodási hely: c:\windows
|
Köszönöm, ma cserélek majd videokarit. Egyébként megjegyzem, az 5200-at valóban támogatja a win7, egy windows update után, amikor is letölti hozzá a drivert.
|
hétf. márc. 08, 2010 18:47 |
|
|
nacorvus
a fórum lelke
|
.....ááá,dehogy! a .gúnár.-szaki gondja hardveres és köze nincs a az nvidia w7 alatti támogatottságához.Mindenesetre az 5600-hoz semmiféle driver nem kellett w7 alatt.Igaz csak a vin-es képeszközzel lehetett váltogatni a képernyők között,ami olyan amilyen,de használható..
Ehhez vannak célhardver kártyák pl:ilyen az Avermedia,ami 25-200 fsp-t tud akár tömörített formátumban is (az ár természetesen erőteljesen változó a csatornák számától és egyéb kiépítettségtől függően,ebben benne van a szoftver is,ami egyáltalán nem biztos hogy w7kompatibilis).Főként biztonsági rendszerekben használják,hiszen rögzíteni is tudja az anyagot) innentől kezdve nem a videokártyát terheli a a képfeldolgozás és gyakorlatilag egy MX400-ason is lehet folyamatos mozgóképet nézegetni (igaz annak csak egy kimenete van..)
|
hétf. márc. 08, 2010 14:12 |
|
|
Supervisor
gyémánt tag
|
Hannibal írta: FX5200-ról el tudom képzelni, hogy 2 monitort nem bír meghajtani rendesen videóval. Talán megérne egy próbát csak egy monitor használatával.
Szerintem is, mivel én csak FX5200 VGA-kat használok, ezek munka céljára kifejezetten megfelelnek, de többet ne várjunk tőlük.
Az FX5500 Win7 alatt nem működött, nincs hozzá megfelelő driver, az ATI Radeon 9800 sem, az FX5200-höz meg semmi nem kell alapból felismeri a Win 7 is.
|
hétf. márc. 08, 2010 10:11 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
|
Hannibal írta: Lehetni mindent lehet. Próbát megér.
Azért gonoltam erre, mert nekem az XP-n a Win98 telefon tárcsázója fut. Az eredeti egy lehetelen helyzetből indul, és több kattintás is kell, amig tárcsáz. A régi meg símán működik.
Amikor lecseréletm tiltakozott, de ezen át lehet lépni.
|
vas. márc. 07, 2010 21:36 |
|
|
Hannibal
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 6486 Tartózkodási hely: Bonyhád - BP
|
Lehetni mindent lehet. Próbát megér.
|
vas. márc. 07, 2010 21:25 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
|
Hannibal írta: Gif-t sajnos nem játsza le. Nálam gif-hez az IE van társítva
Ez fura.
Az XP-é lejátssza. Nem lehet azt a fájl(oka)t átmásolni, ami lejátszik (ha nem 64 bites kito Win7-e)?
|
vas. márc. 07, 2010 21:15 |
|
|
Hannibal
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 6486 Tartózkodási hely: Bonyhád - BP
|
Gif-t sajnos nem játsza le. Nálam gif-hez az IE van társítva
|
vas. márc. 07, 2010 20:54 |
|
|
Hannibal
Moderátor
|
.gúnár. írta: Hannibal írta: VGA-t csak a flashplayer nemtudomhány beta tudja használni. Most még elég rossz hatásfokkal és nem mindegy, hogy a videó hogy van kódolva, de talán fejlődni fog, mire kijön a végleges. Tehát most még a proci számolja nagyrészt a flasht. Nézd meg feladatkezelőt lejátszás köben, valószínűleg a CPU 100%-n fog pörögni. Azt el is felejtettem írni, hogy a videokarin 2 monitor lóg, mindkettő 19" TFT 1280x1024 32 bit. Most lejjebb vetettem a felbontást 1024x768 és 16 bitre, állítólag jelentősen javult a dolog. Nem biztos, hogy csak flash, ahogy kivettem, kamerák képeit kéne nézegetni, de csak kis ablakokban, nem teljes képernyőn. 1 kamera még elmegy, többnél szaggat. A net sebessége bírná.
FX5200-ról el tudom képzelni, hogy 2 monitort nem bír meghajtani rendesen videóval. Talán megérne egy próbát csak egy monitor használatával.
|
vas. márc. 07, 2010 15:08 |
|
|
TargeT
a fórum lelke
|
Laci_L írta: Vagy telepítsd a 1st Clock-ot, folyamatosan mutatja a proc. terhelést (is).
Azért ha Win7, szerintem inkább egy gadget. És még okosítani sem kell.
Pl. ez: System Monitor gadget
Ez beállítható az alapértelmezett 1 mag helyett 2 vagy 4 magos procikra. Nem teljesen mindegy.
A memória foglaltságot én ebben kikapcsolom, egy másik hasonlót használok erre a célra.
|
vas. márc. 07, 2010 14:33 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4374 Tartózkodási hely: c:\windows
|
Hannibal írta: VGA-t csak a flashplayer nemtudomhány beta tudja használni. Most még elég rossz hatásfokkal és nem mindegy, hogy a videó hogy van kódolva, de talán fejlődni fog, mire kijön a végleges. Tehát most még a proci számolja nagyrészt a flasht. Nézd meg feladatkezelőt lejátszás köben, valószínűleg a CPU 100%-n fog pörögni.
Azt el is felejtettem írni, hogy a videokarin 2 monitor lóg, mindkettő 19" TFT 1280x1024 32 bit. Most lejjebb vetettem a felbontást 1024x768 és 16 bitre, állítólag jelentősen javult a dolog. Nem biztos, hogy csak flash, ahogy kivettem, kamerák képeit kéne nézegetni, de csak kis ablakokban, nem teljes képernyőn. 1 kamera még elmegy, többnél szaggat. A net sebessége bírná.
|
vas. márc. 07, 2010 12:49 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
|
Hannibal írta: ... Nézd meg feladatkezelőt lejátszás köben ...
Vagy telepítsd a 1st Clock-ot, folyamatosan mutatja a proc. terhelést (is). Már két éve ajánlottam. Akit érdekel, a "megoldást" nálam megtalálja.
http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?p=864988#864988
|
vas. márc. 07, 2010 11:06 |
|
|
Hannibal
Moderátor
|
VGA-t csak a flashplayer nemtudomhány beta tudja használni. Most még elég rossz hatásfokkal és nem mindegy, hogy a videó hogy van kódolva, de talán fejlődni fog, mire kijön a végleges.
Tehát most még a proci számolja nagyrészt a flasht. Nézd meg feladatkezelőt lejátszás köben, valószínűleg a CPU 100%-n fog pörögni.
|
szomb. márc. 06, 2010 18:36 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
|
Van 1 gép: P4 3GHz CPU, 2GB RAM, Win7, nvidia 5200 64MB AGP VGA. A gond az, hogy ablakban szeretnének több flash videót nézni, és szaggat. Mit kéne a gépen bővíteni? Én a videokarira tippelek, vagy ki kell dobni az egészet? Esetleg a Win7 lehet az oka? Köszi!
|
szomb. márc. 06, 2010 17:42 |
|
|
nedudgi
ezüst tag
|
Hannibal írta: Dobd a kukába, vegyél másikat, nincs több bosszúság
Megtörtént, most már csak arra vagyok kíváncsi az új meddig fogja bírni.
Köszönöm
|
szer. márc. 03, 2010 5:52 |
|
|
Hannibal
Moderátor
|
Dobd a kukába, vegyél másikat, nincs több bosszúság
|
kedd márc. 02, 2010 19:22 |
|
|
nedudgi
ezüst tag
|
vackor írta: Az üres lemezt is próbáltad formázni? Vagy esetleg formázás nélkül írni rá, mint egy dvd-r lemezre?
A "Non-Allocatable space" nevű fájl az UDF fájlrendszerhez tartozik, ezt normál esetben nem is kell látnod. De ha a Windows nem ismeri fel az UDF fájlrendszert, akkor lehet hogy ott a probléma! Sikeresen megformázod a lemezt, de a Windows nem tudja olvasni.
A Nero mellé telepítve van az InCD is?
Próbáltam már mindenféle variációt. InCD-t most raktam fel ez törölte a lemezt majd próbából írtam rá egy képfájlt, eddig minden rendben. Megnézném hogy mi van a lemezen de nem tudom megnyitni a Win. ismeretlen fájlendszerre panaszkodik és nem csinál semmit, lemez: tulajdonságok RAW fájlrendszert ír
|
kedd márc. 02, 2010 18:57 |
|
|
vackor
gyémánt tag
|
nedudgi írta: vackor írta: Próbáld az ISOBuster segítségével olvasni. Ha a meghajtó fizikailag képes olvasni a lemezt, akkor azzal menni fog. Az egyik lemezre azt írja hogy üres a másik˝Non-Allocatable space˝, ez nem tudom mi. Se Alcohol120 se Nero nem tudja irni vagy törölni. A meghajtó tudná kezelni mert már használtam, és egy ilyen lemezem működik.
Az üres lemezt is próbáltad formázni? Vagy esetleg formázás nélkül írni rá, mint egy dvd-r lemezre?
A "Non-Allocatable space" nevű fájl az UDF fájlrendszerhez tartozik, ezt normál esetben nem is kell látnod. De ha a Windows nem ismeri fel az UDF fájlrendszert, akkor lehet hogy ott a probléma! Sikeresen megformázod a lemezt, de a Windows nem tudja olvasni.
A Nero mellé telepítve van az InCD is?
|
kedd márc. 02, 2010 13:31 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
|
nedudgi írta: ... Másik gépben sem tudom használni, a meghajtó jó a többi lemezzel nincs probléma
Úgy emlékszem (régen írta valaki), hogy tudott olvasni ilyen bedöglött CD-ket nagyon régi, még csak 2x-4x meghajtóval. Állítólag azokban más technikák voltak, amit manapság hanyagolnak.
Ha hozzájutsz egy ilyen régi géphez (vagy meghajtóhoz) egy próbát még megér.
|
kedd márc. 02, 2010 10:46 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
|
TargeT írta: ... fogkrémmel polírozva volt amelyiket sikerült már olvashatóvá tennem...
A csiszolós módszerrel eltűnik az a mélyedés, ami eltéríti az olvasó lézer sugarat (így javul az adat olvasás). A banános módszerrel meg kitölti a mélyedést kb. azonos törésmutatóju anyaggal (mint a CD hordozó anyaga), és így lesz lehetséges az olvasás.
Mindkét módszernek vannak határai, nyilván egyik sem 100%-os. De egy olyan CD-nél, aminek már úgyis mindegy, talán segít.
Érdekes lehet, hogy hasolóan karcos DVD-nél mi a helyzet, mert ott a lézersugár sokkal fókuszáltabb (vékonyabb), így a relatív hiba is nagyobb mint a CD esetén. Bár lehet, hogy a felírt hibajavító adatok mennyisége is nagyobb.
|
kedd márc. 02, 2010 10:39 |
|
|
TargeT
a fórum lelke
|
Karcolásokkal szándékosan olvashatatlanná tett CD-ket fogkrémmel polírozva volt amelyiket sikerült már olvashatóvá tennem.
Persze ez minden felelősség nélküli próba, érdekesség volt. A tartalom se annyira érdekelt.
|
kedd márc. 02, 2010 9:41 |
|
|
nedudgi
ezüst tag
|
nacorvus írta: Fogod a lemezeket és beledugod egy másik gépbe,ha ott olvasható-írható etc.-akkor a hardver kuka-mármint az optika.
Másik gépben sem tudom használni, a meghajtó jó a többi lemezzel nincs probléma
|
kedd márc. 02, 2010 6:04 |
|
|
nacorvus
a fórum lelke
|
By nedudgi:
Idézet: Oké, banánon és kukán kívül valami más gondolat?
Fogod a lemezeket és beledugod egy másik gépbe,ha ott olvasható-írható etc.-akkor a hardver kuka-mármint az optika.
|
hétf. márc. 01, 2010 21:43 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
|
nedudgi írta: Oké, banánon és kukán kívül valami más gondolat?
Van: másik gép, másik meghajtó(k).
|
hétf. márc. 01, 2010 21:43 |
|
|
nedudgi
ezüst tag
|
Oké, banánon és kukán kívül valami más gondolat?
|
hétf. márc. 01, 2010 21:38 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
|
Hannibal írta: Végülis a videóról csak az nem derült ki, hogy előtte olvashatatlan volt-e és utána olvashatóvá vált-e
Ezt csak feltételeztem.
Ennyire hülye nem lehet a fazon.
Én még nem próbáltam ki, csak eszembe jutott, hogy valamikor láttam. A banán nagyon tetszett, azért maradt meg. Csoda hogy még ott van a Youtube-on (August 02, 2007).
|
hétf. márc. 01, 2010 21:33 |
|
|
Hannibal
Moderátor
|
Végülis a videóról csak az nem derült ki, hogy előtte olvashatatlan volt-e és utána olvashatóvá vált-e
|
hétf. márc. 01, 2010 20:41 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
|
Hannibal írta: ... Váóóó, ilyenről nem is hallottam még...
Megleltem. Pedig nem mostanában láttam:
http://www.youtube.com/watch?v=CS2NMeUBArs
|
hétf. márc. 01, 2010 20:22 |
|
|
Hannibal
Moderátor
|
Laci_L írta: A múltkor láttam egy rövid videót, az olvashatatlan, karcos CD-t úgy tették átmenetileg olvashatóvá, hogy vékonyan bekenték banánnal, finoman letörölték, és olvasható lett.
Váóóó, ilyenről nem is hallottam még.
Elképzelem a szituációt, ahogy kimegy az ember a konyhába, fog egy banánt, a DVD-t lágyan bekeni, megmaradt banánt elmajszolja, majd megy vissza a PC-hez és berakja a DVD-t a gébe
|
hétf. márc. 01, 2010 20:01 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
|
A múltkor láttam egy rövid videót, az olvashatatlan, karcos CD-t úgy tették átmenetileg olvashatóvá, hogy vékonyan bekenték banánnal, finoman letörölték, és olvasható lett.
|
hétf. márc. 01, 2010 19:42 |
|
|
nedudgi
ezüst tag
|
vackor írta: Próbáld az ISOBuster segítségével olvasni. Ha a meghajtó fizikailag képes olvasni a lemezt, akkor azzal menni fog.
Az egyik lemezre azt írja hogy üres a másik˝Non-Allocatable space˝, ez nem tudom mi. Se Alcohol120 se Nero nem tudja irni vagy törölni. A meghajtó tudná kezelni mert már használtam, és egy ilyen lemezem működik.
|
hétf. márc. 01, 2010 19:31 |
|
|
vackor
gyémánt tag
|
Próbáld az ISOBuster segítségével olvasni. Ha a meghajtó fizikailag képes olvasni a lemezt, akkor azzal menni fog.
|
hétf. márc. 01, 2010 8:01 |
|
|
nedudgi
ezüst tag
|
Hannibal írta: Nem túl karcos, mocskos? Másik meghajtóban próbáltad?
3 másik gépben próbáltam, tiszta nem karcos 2-3 alkalommal volt használva.
|
hétf. márc. 01, 2010 5:49 |
|
|
Hannibal
Moderátor
|
nedudgi írta: Sziasztok Van 3 kodak dvd-rw lemezem két-három alkalommal használtam, ismerősöknek adtam kölcsön még a pendrive beszerzése előtt. Most ismét szükségem lenne rá de nem ismeri fel a gép, ˝helyezzek egy lemezt a meghajtóba˝. A lemez tulajdonságainál RAW formátumot ír,nem tudom semmilyen általam ismert szoftverrel formázni. Ha tudja valaki a megoldást megköszönném, vagy bármi más módon használhatóvá tenni a lemezt. Köszi
Nem túl karcos, mocskos?
Másik meghajtóban próbáltad?
|
vas. feb. 28, 2010 22:23 |
|
|
vackor
gyémánt tag
|
Másik gépen próbáltad? RAW formátumnak akkor látszik, ha az oprendszer (gyanítom hogy Windows) nem ismeri fel a fájlrendszert.
|
vas. feb. 28, 2010 21:46 |
|
|
nedudgi
ezüst tag
|
Sziasztok
Van 3 kodak dvd-rw lemezem két-három alkalommal használtam, ismerősöknek adtam kölcsön még a pendrive beszerzése előtt. Most ismét szükségem lenne rá de nem ismeri fel a gép, ˝helyezzek egy lemezt a meghajtóba˝. A lemez tulajdonságainál RAW formátumot ír,nem tudom semmilyen általam ismert szoftverrel formázni. Ha tudja valaki a megoldást megköszönném, vagy bármi más módon használhatóvá tenni a lemezt.
Köszi
|
vas. feb. 28, 2010 14:09 |
|
|
Ishi
ezüst tag
|
Köszönöm, ez gyors volt! )
|
szomb. feb. 27, 2010 19:13 |
|
|
nbela
gyémánt tag
Csatlakozott: pén. aug. 06, 2004 22:20 Hozzászólások: 3578 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Ishi írta: Windows Media Playerem nem játszik le *.avi fájlokat. Mit tegyek? Mit töltsek le, és azzal mit kell tenni? Hát, ez vallás és hit kérdése. Kinek mi tetszik. Nekem például:
http://www.free-codecs.com/FFDshow_download.htm
Klikk a kék színű Download feliratra, lejön az exe, telepíted és kész.
|
szomb. feb. 27, 2010 18:01 |
|
|
Ishi
ezüst tag
|
Windows Media Playerem nem játszik le *.avi fájlokat.
Mit tegyek?
Mit töltsek le, és azzal mit kell tenni?
|
szomb. feb. 27, 2010 16:01 |
|
|
VaFec
gyémánt tag
|
|
pén. feb. 05, 2010 11:25 |
|
|
VaFec
gyémánt tag
|
Ahova a számokat írom, ott jelenik meg a "Helytelen szám!"
Ha manuálisan írok be számot, akkor működik rendesen, de magától induláskor ezt nem csinálja meg.
Szerintem az adatokat megkapja a szervertől, csak a viszonyítási számot felejti el, amit feltehetőleg az én gépemen tárol.
|
pén. feb. 05, 2010 11:00 |
|
|
vackor
gyémánt tag
|
Lehet, hogy hibás a forrásadat amit kap, vagy csak nem megfelelő formátumú. Persze ehhez látni kéne mit olvas be, illetve kap-e egyáltalán adatot, vagy csak valami hibaüzenetet, amin aztán fennakad.
|
pén. feb. 05, 2010 10:11 |
|
|
VaFec
gyémánt tag
|
Win 7 minialkalmazásoknál az árfolyam figyelőt bekapcsoltam. Kb. 1 hétig normálisan működött, majd utána minden egyes windows induláskor azt írja, hogy helytelen szám.
Mi állítódhatott el?
|
pén. feb. 05, 2010 10:02 |
|
|